luxury-магазини та торгові центри

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Stella, 27 Січень 2010.

1. odree

odree Well-Known Member

Відповідь: luxury-магазини та торгові центри

la Perla, Chicco

2. kati

kati Well-Known Member

а я позоріще ще не була в пасажі:girl_cray:

3. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Каті і не була? Не вірю :)

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

там є ОГГІ. але одяг мені не сподобався. не якісний. таке саме як Резервед тільки 1,5 рази дорожче.

5. LILY

LILY Well-Known Member

Ви щось купували від OGGI? я там була є досить класні речі і ціни на них нормальні,моя сестра там собі купує одяг я б несказала що він неякісний, перется гарно, нерозтягується, виглядає теж, принаймі з того що вона має))), а хто ,бачив там є магазин взуття VICINO?

6. Orman

Orman Модератор-бомба

я в Оггі купила піжаму :girl_in_dreams:

і ціни, як на мене, нижчі, ніж в Резервед (але напевно ще залежить на які саме речі дивитись)

7. odree

odree Well-Known Member

є. я за нього забула написати. і думаю це не все за що я забула :girl_haha: бо балакала по телефону і прогулювалася

угумс і мені теж ніякий

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

ні. як я написала, на мою думку, - той самий Китай що Резервед. АЛЕ в Резеовед можна найти більш менш нормальний склад тканини хоч в 10 % речей, а в Оггі - 80 % суконок які взяла в руки - 100 % поліестер, аж скрипить в руках. я таке не одягну. повна синтетика.
    по цінах - мені не сподобалося ціна -якість. нема за що платити.

п.с. піжамки не зауважила, думаю - мають бути не синтетичні - то ж все таки білизна.
    п.п.с з нормального - був не поганий браслет на руку. все.

9. LILY

LILY Well-Known Member

ага, браслетики там класні, я собі купила з перлинками,камінцями і всякими вісюльками))

10. Bonita

Bonita Member

Погоджуюся, одяг там неякісний, синтетичний і чогось гарного майже немає. Дивуюся взагалі, як такий магазин тяне аренду в опері? Дуже сподівался, що в цьому ТЦ хоч якісь класні магазинчики з одягом будуть, але немає. Зато дійсно дуже гарна біжутерія бельгійська, зразу напроти біжутерії є магазинчик з сумками і аксесуарами, то там собі прикупила гарнесенький щоденник тішилася, як дитина:girl_spruce_up: І ще припав до вподоби магазинчик з сонцезахисними окулярами, планую отоваритися там перед початком сонячного сезону.

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

не зауважила. треба ще раз йти.

12. Ума

Ума Super Moderator

Дуже гарна задумка тієї опери, але асортимент.... мені та опера, як південний, чесне слово! коли вже у львові будуть нормальні марки відкриватися? і не перекупки, а офіційні представники франшизи??? ото чекаю з нетерпінням відкриття кінг крос леополіс, що на виїзді зі Львова біля практикеру, то може там вже нарешті до нашого села дійде європа!!!

13. Bonita

Bonita Member

Вм так думаєте??? а можна детальніше, коли настане свято в нашому селі і буде відкриття???

14. Ума

Ума Super Moderator

не знаю, на вигляд вже майже завершено і обіцяють 200 з гаком бутіків... то маю надію, що то не буде знову південний, а буде європейського зразка шопінг-центр.

15. Insolence

Insolence Living The Dream

Супермаркет "Ашан" планує відкритися в березні там. І кінотеатр теж на цей період заплановане відкриття

16. Ума

Ума Super Moderator

і здається там крита ковзанка :girl_in_love:

17. Insolence

Insolence Living The Dream

18. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Хочеш жить - умiй крутитись?

бенетон не був офіційним представником бренду бенетон-сіслі. вони возили контрабас. на кордоні прикрили лавочку дуже сильно і їхній асортимент впав до "нє магу". А оренда щомісяця і витрати на оплату праці проїдали бюджет. (оренда в середньому такого приміщення 40дол. за м2, а метрів там було точно з 300, може й більше, бо не знаю які складські там)

19. odree

odree Well-Known Member

Відповідь: Хочеш жить - умiй крутитись?

20. Stella

Stella New Member

На офіційному сайті пишуть - що відкриття заплановане на 26 березня.
    Магазинчики - ZARA, Stradivarius, Bershka, Pull and Bear.:girl_smile:

І ось ще про нього:
    У Львові на вул.Стрийській відкриють цілорічну ковзанку площею 800 м кв. Діятиме ковзанка новому торгово-розважальному комплексі King Gross Group, який відкриється у березні 2010 року.

Компанія King Gross Group вклала в будівництво центру 103 млн євро. Будівництво свого першого центру саме у Львові керівництво компанії обґрунтовує близькість до кордону та динамікою розвитку міста. «Населення України, порівняно з іншими європейськими країнами, є дуже молодим, тому тут вигідно вкладати інвестиції. Щоправда вкладені нами кошти в будівництво цього центру повернуться не раніше, ніж через 15-20 років, але це не є багато», - розповів голова Правління компанії King Cross Джанкарло Стейде.

Загальна площа, яку освоїть компанія King Gross Group – 9 га. Крім торгово-розважального центру тут вже є гіпермаркет «Практікер». Загальна площа нового центру – 105 тис м кв. З них лише 5,5 тис відведено на розважальну частину, в якій окрім ковзанки має розміститися 7 кінозалів (в тому числі перший у Львові кінозал з тривимірною проекцією), дитячий розважальний центр, фітнес та боулінг-клуби. Зараз вже на 70% готові договори оренди з підприємцями, які винайматимуть торгову площу, а будівництво перебуває на завершальній стадії.

(daily.lviv.ua)