Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Не купувала, але багато речей через Сландо (там же зараз і Емаркет приєднався) продавала: дорослі, дитячі, побутовий непотріб, що вдома валявся. Завжди беру передоплату 10% від суми, як гарантія, решта на залишкову суму відправляю наложеним платежем. Покупці завжди можуть оглянути при отриманні товар, якщо не підійшов - повернути.
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Я досить довірлива, купувала декілька речей на Сландо і на Аукро - в загальному разів може 5-7 - то все було чесно, відправлено вчасно і ніхто не обдурив, я оплачувала наперед. Єдине, що я спілкувалася з продавцями, телефоном чи імейлом, частіше і так, і так - і якщо мені відповідали невчасно, неточно - то я не зв"язувалася. А інші якось зразу вселяли довіру.
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. вчора дещо треба було купити на стафі і продавець з Криму не пересилала, оскільки картки привату заблоковані, накладним платежем ні НП, ні УП там не пересилають. Якось домовились, щоб скинути гроші на моб. картку ( сума невеличка) а вона мені відправить НП за свій рахунок. Щось мене насторожило спочатку, але в результаті мені скинули № посилочки, я перевірила на НП чи є така і тоді вже скинула гроші на мобільний. В даному випадку ризикував продавець, якщо б я була нечесна)
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Хто щось чув про косемтику Кью? (QUE). Чітко простежується якийсь лохотрон. З центру Аквамарин наярюють вже зо 3 тижні час від часу - на безкоштовну процедуру прийти (наче в них там косметична фірма тестує марку). Назву косметики я не питала. Але погуглила..дуже в 3-х містах розповсюджена схема ця з Кью косметикою - дзвонять-ввічливо-улесливо запрошують, але основна тема - укр паспорт. Приходиш, поки роблять процедурку - вмовляють придбати ці чудодійні креми, а як грошей немає (десь близько 7000 грн), пропонують оформити розстрочку (певно для цього і потрібен паспорт). Ну і багато хто ведеться на ці слова, а інколи і просто - як в тумані, заговорений всіми "результатами" і т.д. Я от записалася - цікавості заради, хотіла власне зробити там прочуханки, але відмовилась сьогодні - бо мало чим там лице намажуть. Впевнена що подзвонять ще. Тут от є трохи відгуків - вони різні, але хто зна - може хто треба, той і пише позитивні. http://sovet.kidstaff.com.ua/question-125733
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. лохотрон! Моя знайома там працювала, то потім розказувала, що продають косметику 10 шт. - 10000 грн. А закупівельна ціна тоніка, наприклад, 40 грн.
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. також кличуть з Дешелі, не знаю, чи присутній їх офіс у Львові. Крім того просять дати 10 номерів телефонів друзів/знайомих (щоб потім їм також дзвонити і запрошувати на унікальну індивідуальну процеду). Кажуть, що вони втирають крем з амфетаміном чи ще якоюсь заразою так, що людина готова підписати любе-голубе. Розводять народ на суттєві гроші.
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. О, я думала, що одна така. Правда мені вже з місяць телефонують, навіть з різних номерів. Але турбує питання: коли вони вперше подзвонили, звернулись до мене за прізвищем та ім'ям. Звідки взяли цю інформацію, ніяк не зрозумію.
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. ось відповідь хтось із ваших знайомих, який там побував, постарався
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Ну то ж треба!! Раз така схема процвітає - значить достатньо людей, які на таке ведуться.. Просто немає слів
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Їх тепер масове засилля - отих збирачів. У нас на Сихові постійно на таких натикаюся. То явно вже бізнес, і то прибутковий, і шкода, що справді потребуючі нічого не отримають А непорядних людей, зокрема наріків, або просто пацанят, котрим все-рівно що за гроші лиш би їх побільше, не так і мало. Зрештою, може бути варіант, що деяки з тих, хто збирає гроші, й самі думають, що роблять то з благородною метою. А от заробляють організатори. Хтозна. Але тим мали б правоохоронці займатися - принаймні перевіряти інформацію на предмет шахрайства. Найкраще, що можемо зробити - це попередити всіх знайомих, що якщо бажають допомогти тим, хто справді потребує - краще звернутися у відповідні фонди, у лікарні, дитбудинки, чи інші серйозні структури.
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. думаю,що правоохоронці не можуть не бути " в курсі" (ходять відкрито збирачі і в них навіть документів не перевіряють). скоріше за все, тут як і в інших сферах- є і їх дольова участь за прикриття ( це як з аптеками)
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. не зовсім може лохотрон, але для роздумів..Кожен заробляє як може... Подруга купила малому мокасини, але він щось категорично відмовився їх взувати, то вона вирішила продати.Їх ціна в 120 грн.неті , вона ж їх нових поставила на Клумбі за 60 лиш би продати. Одразу ж зголосилась дівчина і забронювала їх на к- ка днів. І тут випадково в контакті у дівчинки з Києва вона знаходить фото своїх мокасинчиків ( своє фото на своєму дивані на фоні своїх стін ) і ціна стоїть 120 грн. з доставкою зі Львова. По інформації було не важко здогадатись, що саме вона поставила бронь на них, а сама шукала клієнта на більшу суму. Знайшла б - купила, не знайшла б - відмовилась. Подруга відповідно відмовляла іншим, бо сподівалась, що вона візьме їх.
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. з одніє сторони- так. З другої- бронь можна ставити максиимум на один-два дні, а не тримати тижнями.Про що і попереджати потенційного покупця. А от що далі з тим взуттям робитиме покупець- це вже його особиста справа.Бо покупець може придбати взуття за тих же 60 грн, а потім воно йому не підійде. І виставити на продаж . А от яку ціну вказувати буде- це вже на його розсуд. В даній ситуації нюанс у тому, що вказана власне "Доставка зі Львова". Тому видно, що покупець- просто перепродажник. Тому я завжди стараюся зайти на сторніки покупців і проглянути усі оголошення, які вони розміщують про свій продаж. Ясно хто є хто
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Я щось тим волонтерам не довіряю. Пам'ятаю колись в Репортері робили репортаж про них. як легко обманути наших людей(( Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Стикнулась з шахрайством. Дзвонили до мене за нібито весільне плаття яке я продаю. Сказали, що з Донецька і терміново купляють плаття, так як в них повний капець, всі магазини закриті, інтернет пропадає, зв"язок теж. На мої питання чи не потрібно ще фото, параметри плаття та таке інше, сказали, що їм все підходить. Просила для полегшення процесу зв"язатися зі мною в соціальнах мережах, так як по телефону її було погано чути. Вона запевняла, що з інтрнетом проблеми. Попросила реквізити для оплати. Надала їй дані, моє щастя, що номер карточки не прив"язаний до мого телефону, а то в мене підозри, що проблем б мені не уникнути, враховуючи ситуацію на сході та захоплення будівель вже нічому не здивуюсь. Крім того Крим з закриттям банків міг "отримати" гарну базу даних для проведення афер з розрахунками. Все що потрібно тільки дані особи, номер телефону, і думаю процес б запрацював. Після того як я надала реквізити мене попросили дати іншу карточку, так як нібито на цю карточку неможливо перекинути кошти. До слова в нас в сім"ї є карточка саме для таких переказів грошей, тобто саме на карточці грошей нема, вона тільки для такого "транзиту". Я звичайно карточки другої не дала, і те "щастя" мене оминуло. Буквально через 2 дні до моєї сестри, яка теж продає плаття дзвонили, представлялись магазином весільних суконь, і просили продати плаття. Історія та сама, тільки в них ще попросили сказати дату видачі картки. Не запідозривши нічого дані все таки надали, тільки на карточці теж не було ніяких грошей. Просили якусь іншу картку. Сьогодні історія знову повторилася з моєю знайомою, казка така ж як і моя. Тож дівчатка будьте обережні, а то в людей цінностей не залишилось. Образливо не те, що мене обманули, а те, що я так співчувала тій дівчинці, передзвонювала їй надцять раз, щоб все їй підійшло і тому подібне, і такий плювок в душу. Ніколи не зрозумію як люди можуть з таким жити.
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. а мене рік назад таке не оминуло...(((( попала я зі своєю наївністю на 1300грн., і то не своїх, з кредитики зняли!!! як згадую то аж здригаюсь:ireful:
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Мене минулого тижня саме так намагалися "кинути". Думаю, таким чином збираються гроші на сепаратистів. (