Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. от ви якраз читали НЕ уважно, бо "безліміт" тільки на стаціонарні номери в Україні і на МТС в Україні тобто лайф\київстар та інші не входять в безліміт , щодо закордону то крім найпопулярніших напрямків - Россії, та Білорусії + я впевнений що повноцінно скористатися безлімітом дзвінків в той же Таіланд вам навряд чи вдасться думаю 5 хв вам світить , а потім - напрямок перевантажено або просто збій виклику .
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Форумляни! Може хто підкаже мені, що то за кантора видзвонює на мобільний і пропонує безкоштовно зробити аналіз води у вас вдома? Оператор каже, що це німецька фірма DVN. Вже другий раз за місяць мені дзвонять і так настійливо рекомендують. Кажу, що як мені буде треба - сама звернусь. Питаю чи продають вони фільтри для очистки води, відповідають, що то просто німецька екологічна програма перевірки води. Щось не дуже мені в ті казки віриться.. Питаю, чи є сайт в компанії - каже " Я не знаю, бо я оператор". В неті ніякої інфи немає про них. Тільки от начиталась купу фідбеків про фірмочки, які так втюхують фільтри. Може хтось стикався? То дайте знати, може я дарма їм не вірю..
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. як на мене то повна маячня Сама працюю на аналізі води і це потребує трохи реактивів Нафіга робити аналіз води, якщо водоканал щоденно перевіряє всі насосні, які подають воду у Львів. Ну, показники свого району, думаю, уточнити в них можна теж. Як на те пішло то краще зробити в санстанції. Вдома нюхати хімікати якось непривабливо, чи у них якийсь новомодний багатопоказниковий експрес-тест? Ну, або роблять "такий аналіз", що резульатати, прям таки рекомендуватимуть, якийсь фільтр...
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Я вже не вникала в ті деталі. Але зрозуміла так, що беруть пробу і роблять аналіз в лабораторії. Думаю, що раз інфи про них немає - то краще не зв’язуватись.
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Розказую про воду.... Приходить хлопчина, просить воду налити в склянки ,яку використовуєте(з крана, переварену з крана, бутильовану, з машини...) Потім чотири електороди(підключені до електрики) опускає у вашу воду два, вона стає коричневою, бо має багато солей, особливо, та що ви купили, а у свою воду з пляшечки після їх фільтра інші два і о чудо вода стає лише світло-жовтою. Потім вам розказують про фільтр, що коштує 7000 чи 12000грн(не пам'ятаю). Ви робите великі очі, тоді вам говорять, що можна дати 300грн і щомісяця потім виплачувати по 300грн. А і ще в кінці просять дати 20-30 номерів тел знайомих. приблизно так...
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Я то думаю, де вони мій телефон нарили! Жесть, і ведуться ж люди на таке.. Ви ж не купували того фільтра?
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Ні))) Я студенткою аналізувала воду і грунти, з фізикою і хімією дружу, а той хлопчина не дуже.
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. зла... сьогодні біля торгового центру знову трапився мені на очі "волонтер" зі скринькою "Люди в дії", хлопична маргінальної зовнішності, при кожному перехожому виголошував "поможіть хворій дитині на лікування", люди кидають гроші, я вже жіночці розказала, що не всі гроші потрапляють хворим, частину хлопчині виплачують за роботу. вчора прочитала на фб, що в Крила надії теж навідувалися такі "волонтери", хотіли працювати за 30%. мала трохи часу, то поспілкувалася з "волонтером", так от, їхня оплата становить 18% + з зібраної суми сплачують податок з доходів, це ще 17% (все з його слів). має копії документів, завірені, з печатками. казав, що ще Львовом ходять фіолетові (може бути, що про скриньки мова, або про накидки) із Донецька, і чи то жовті, чи зелені (з Житомира), ті, що з Житомира, у складі 18 осіб "гастролюють", на час проживання у Львові винаймають особняк, це все з його слів. будьте пильними, якщо бажаєте допомогти хворим дітям, робіть це в безготівковій формі, на рахунок відомого благодійного фонду, ті самі Крила надії бо оці стада "волонтерів" - це бізнес на хворобах дітей
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Дуже багато таких волонтерів розвелося на перехрестях. Сьогодні так на стрийській збирали гроші, і поки одні люди шукають гроші, вже на зелене світло не встигають інші машини проїхати. Це реально відволікає і заважає водіям, як заборонити такий "базар" на дорогах - то прапорці продають, то іконки-календарики...
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. їх всюди багато, в неділю біля церкви, біля тц, на перехрестях, в центрі і всі "волонтери" як на підбір! треба розповсюджувати інформацію, попередити родичів, знайомих, ганяти їх (цей мені сьогодні казав "ти шо гоніш? будеш тут біля мене стояти? (я казала людям, щоб не давали гроші ) ти з якого фонду?" біля церкви люди теж вже були в курсі, що то заробітчани промишляють (по 24-му, здається, сюжет був). вони зникнуть з вулиць, коли стане економічно невигідно
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. На моєму щоденному маршруті є три світлофори, де ходять ті псевдоволонтери... І кожен левде не в вікно стукає. Що то за побори??? Куди скаржитися, щоб їх звідти прогнали? В ДАЇ? Вони ж і аварійні ситуації створюють..
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. В мене є своєрідне пояснення. На правильність не претендую. Оскільки таке всезагальне збільшення "збиральників грошей" розпочалось орієнтовно після початку Євромайдану, населення нашої країни почало дедалі більше відгукуватись на різноманітні фінансові допомоги: майданівцям на харчування та ліки, сім'ї та родичам постраждалим, населенню Криму і т.д. Інколи бачиш людина кидає в ту скриньку гроші, але навіть не читає кому і нащо (можливо думає, що дає гроші на вищевказані цілі). І це і це є доброю справою, але чи потрібні в таких випадах посередники (звісно оплачувані)? Можливо вже писала тут, не пам'ятаю. Десь два тижні тому їхала в маршрутці, і уявіть собі, в салонах теж почали збирати гроші! Диву дивуюся нащо їм заходити в непорожню маршрутку.
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Мабуть ще трохи і цигани нормально вдягнуться та будуть по маршрутках і електричках ходити зі скриньками "Допомога Євромайдану". Справді багато тих "помічників" стало. До мене вже 2 рази до хати в двері стукали, спочатку думала, що свідки єгови, так ні - "Допомога Євромайдану". Я краще на рахунок перекину, ніж буду неперевіреним людям давати.
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. насправді ці "волонтери" волонтерять ще від минулої весни, але особливо багато їх стало восени
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. До теми про "волонтерів" З ФБ: Lipska Nataliya ПС. Ніколи не даю пожертви таким "вуличним збиральникам"! А от реально, на них можна кудись поскаржитись? Бо дістали вже!
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. ось, знайшла ще свіжу статтю http://www.terytoriya.com.ua/index.php/sotsialne/102-volonterstvo-dosit-khoroshij-zarobitok згадала ще деталь зі своєї вчорашньої розмови, що 18% отримують, якщо відпрацюють певну кількість годин чи то 5, чи 8, чи 10. не пам'ятаю точно, бо була дуже обурена
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. в салоні маршрутки це вже.. також бачила, при тому ще й на роликах дівчина збирає, товче скринькою по людях., і ще під оперним все їздить. Але завжди ті хто збирають я так помітила сумнівної зовнішності, дуже часто це малолітки, або брудні люди, або навіть інколи п"яні.
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Декілька разів просила дати мені рахунок на який я можу перерахувати гроші, але жодного не дали. То хотіли мій номер телефона, щоб через пару днів скинути рахунок або ще пропонували поспілкуватися з мамою дитини з їхнього моб. телефону. А де дитина лікується і як можна особисто зустрітися з батьками дитини - жодної інформації не надали. Це стосується тих збирачів зі скриньками і причому з різних організацій і благодійних фондів.
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. Таких бачу кожного дня на перехресті Кульпарківська - Антоновича, хлопці в фіолетових жилетках чи курточках. Рівно тиждень тому в мами подруги виманили велику суму грошей. Подзвонив мужчина на стаціонарний телефон, представився чоловіком родички (назвав ім'я, яке співпало). Попросив позичити 2 000 доларів, бо попав в аварію, і просив не говорити про це нікому з родичів. Описав як виглядає друг, який під'їде за грошима, і щоб винесла гроші під під'їзд. Мама подруги дала (а не позичила) тому мужчині 700 доларів, бо більше не мала. І, звичайно, потім виявилось, що чоловік родички в аварію не потрапляв, і не дзвонив позичати гроші. Подібні випадки описані тут: http://ntn.ua/uk/news/frauds/2011/10/28/6853
Відповідь: Лохотрон - жорстока реальність. ну по маршрутках львівських вже так "промишляють", правда виключно для своїх "потреб". Дратує то неймовірно. Стоїш собі в маршрутці, а в тебе поза спиною циган з акордеоном "касу" клянчить :khomyak: