Лохотрон - жорстока реальність

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем SovaBa, 31 Січень 2009.

1. Nana11

Nana11 аспіранточка

замки нічого не дадуть, для них то просто пару лишніх хвилин. Міліція реагує тільки "після"...А то такі, с**и, шо якшо вже око поклали на якусь хату то то називається важко. Може дійсно на сигналізацію поставити квартиру?
    В нас з Вами один район, то я помітила просто купу отих ...недавно заходив один бо він "збирав перепис мешканців".

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Osya

Osya Active Member

3. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

Останнє редагування: 20 Квітень 2015
  4. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

• Корисно Корисно x 7
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

ТА ЩЕ Й БИ ЗАСТРАХУВАЛА
    ніби смішна сума 900-1000 грн на рік, але реально потім можна відшкодувати собі кошти
    Ну і самі цінні речі з квартири вивезла б(гроші,золото і т д)
    --- дописи об"єднано, 20 Квітень 2015 ---
    що говорить власник квартири?
    Як би дивно не було, але якщо це поодинокі крадіжки то це мусить бути "наводка" когось з своїх, типу розбагатіли за останній час і т д..
    Нас як грабанули то точно по "наводці", точно знали що є що брати і що нас нема

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

• Корисно Корисно x 1
  7. amaretto

• Інформативно Інформативно x 3
    • Корисно Корисно x 2
  8. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

А куди вивозити? На пустирі закопати, як Буратіно?

• Смішно Смішно x 2
  10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а

11. amaretto

ну грубо кажу якщо в мене вдома лежить 10 тисяч зелених долярів і 50 грам золота , а я підозрю що мою квартиру пильнують, знач везу до родичів-батьків і т д, а ні то несу в банк або в скриньку на зберігання
    ну але це суто я така перестрашена і впевнена що наша міліція ніц не робить)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. сніжна

а такі пацани дійсно існують і не завжди то шахраї. То чергова підприємницька контора, яка набирає отих пацанів, які маюь ходити по хатах і за відсоток підписувати людей на встановлення економних вікон і т.п.
    крім постановки квартири на охорону, ніц зараз не допоможе. Міліція не поможе і "по факту", не те, що при підозрах. Наразі просо мусите самі з сусідами ретельно все пильнувати- розвішати на кожному поверсі оголошення про крадіжки, просити всіх бути пильними.
    замки не дадуть. як варіант- міняти двері із встановленими сейфовими замками системи "краб" ( коли при закритті замків у дверну коробку зі всіх сторін вилазять великі штирі. То навіть якщо замки зламають- двері відкрити не зможуть. Хіба виламувати їх з коробкою зі всіх сторін)
    як варіант банківський сейф. Мінуси- це витрати за утримання скриньки плюс, якщо у банка виникають проблеми, то бувають тоді дні, коли обмежений доступ до депозитарію . Плюс , при визнанні банку неплатоспроможним, практично неможливо повернути собі назад заставну вартість ключа.

• Корисно Корисно x 1
  13. Oddly

Oddly Well-Known Member

Так же ж друзів-родичів підставляємо також ;)
    І коли знати, що вже перестали хату пильнувати?
    Нас обкрадали декілька разів на інших квартирах, що ми жили. Завжди ціленаправлено йшли. 100%. Бо приходили саме в ті дні, коли тимчасово дещо цінне було в квартирі (на прохання знайомих), а інший раз - коли я отримала в касі виплати на дитину (тоді їх тільки ввели і видавали готівкою в касі).
    З того часу нічого цінного не маю, і в хаті також ;)
    Найцінніше - то життя і здоров'я.

А якщо серйозно, то хіба на охорону ставити, і то не довіряю. Бо там також люди, і де гарантія, що вони також не наводять?
    Ми недавно двері встановлювали, то коробку виламати чи демонтувати займає недовго.
    І от звідки сусідам, наприклад, здогадуватися, що це майстри були, а не злодії, які під майстрів косять?
    І як мені бути впевненій, що контора, яка двері встановлювала, елементарно не має комплекту ключів.
    Я не так за матеріальні втрати переживаю, як за безпеку свою і дітей.

14. Nana11

Nana11 аспіранточка

Злодії рідко коли лізуть отак на рожон. Вони зазвичай таки вичікують...поки хата хоч на пару годин лишається сама.
    Якшо квартира зйомна то мінімально хо ча б поставити двері з замками в коробку, решітки на вікна. Коли Ви в дома то ставте ключ в замок, так шоб з зовнішньої строни не могли запхати.
    Гроші я б винесла в банк, всеірвно надійніше. Потім собі заберете. І моя Вам порада не відкривайте так двері нікому, через двері скажіть шоб йшли геть і все. Бо ідіотів багато зараз.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. Baffy

Baffy Active Member

16. Hruska

Hruska Well-Known Member

А про який саме район йдеться????
    У мене в районі, а саме в будинку новобудова, вже також замітила подібні аж дуже нестандартні ситуації....підозрілі....((((
    Ще, як варіант, для безпеки, камеру встановити....самому спокійніше і як відлякувальний ефект непогано....вони зараз примітивні недорого коштують, якщо є толковий чоловік чи знайомий, можна ще й на встановлені зекономити. А як он-лайн зйомку підключити, то взагалі супер...потім навіть і як доказ можна в міліцію нести, якщо всякі підозрілі особи швендяють постійно під дверима.

17. сніжна

це просто зайвий шум і зайвий час. У грабіжників на все про все йде приблизно 15 хвилин ( разом з відкриванням замків). Тому в першу чергу, якщо вони йдуть не по наводці у конкретну квартиру, де точно знають, що брати, лізуть в ті двері, де менше час затрачується і менше шуму.Зняти двері з коробкою, то все-таки справа не тиха. І сусіди можуть банально визирнути поцікавитися. Злодії все-таки стараються без шуму працювати. Коли грабували наших сусідів, то перший раз власне злодій злякався, коли я виходила з квартири ( видать, він в той час копошився у них в замку і почувши шум- одразу втік нагору. Як потім виявилося- там чекав ще один його подільник), Мене не було вдома хвилин 15 ( виносила сміття і була в магазині під хатою)- от тих 15 хвилин їм вистачило, щоб зняти у сусідів замки із серцевинами і пограбувати хату.Коли лізли в хату моїх батьків, то з 5 квартир на поверсі в той день залізли в 2. Де теж найпростіша з понад усіх
    для них система була.
    тяжко сказати, але оті потужні сейфові замки від виробника( не контори) йдуть виключно з обмеженою кількістю ключів ( 3-4). Той весь комплект має господар ( тобто він купує спочатку систему, а потім її встановлюють). А підробити їх неможливо, бо там найменша похибка в зазубринках блокує відкривання.ТОму навіть господарям бажано ключі не губити, бо доведеться міняти двері повністю :)

• Подобається Подобається x 2
  18. Raven

Raven Мама малятка

Не доведеться, ящо маєте знайомих в міліції. Вони знають тих, які відкривають.

19. сніжна

от звідки і злодюжки йдуть :).Зрештою, якщо хтось "пасе" конкретну хату, де 100% знає, що гра вартує свічок, то підготується до взлому любої системи.

Ще стосовно часу і складнощів- коли грабували хату батьків і їх сусідів, то в той же день була спроба залізти ще до сусідки кількома поверхами нижче. Але в неї був складніший замок, вони возилися довго і за той час їх хтось встиг злякати. То ж коли сусідка повернулася додому, то побачила лише сліди, що хтось ковирявся в замку. Ну але в неї власне час ковиряння зіграв на руку.

20. Raven

Raven Мама малятка

Є такі, які зав'язали. А на обліку рахуються, от і не в службу, а в дружбу.:)