Люди в білих халатах: чорний список

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Кольорова, 9 Квітень 2010.

1. vasno

vasno New Member

Відповідь: Люди в білих халатах: чорний список

Тринька ВіраБогданівна 5жк неуважна безвідповідальна нахабно виписує бади замість нармального лікування через її неуважність я мала викидень 12 тижнів

2. Speedo78

Speedo78 New Member

vasno Тринька, чув-чув про таку, таке враження, що вона якийсь "сітьовик" і всіх "агітує" і підписує в свою мережу. Знайома казала, як була вагітна, по пів дня в чергах висиджувала, а вона з подругами "презентації" продукції влаштовувала у робочий час.

[/COLOR]
    Маю гіркий досвід, також пов"язаний з безнадійно хворою людиною, лікарі взялися за складну операцію "яка буде коштувати, стільки-то". Після операції, яка пройшла успішно, лікар-хірург, гроші, звичайно, взяв, і казав "от бачите, все нормально, нічого аж такого страшного в неї немає". Нажаль через місяць цій людині різко погіршало і її не стало. Справедливості ради, додам, що операція була вимушена і без неї було "ніяк не обійтися". Тільки от ті гроші, що прийшлося дати, по-моєму занадто велика сума, при тому, що людина таки померла. Я розумію, що це його робота і операція досить складна і ніхто інший братися не хотів, але... результат, як не крути, негативний. Крім того, коли ми приїхали, до того ж лікаря після ускладнення (ми ж то думали, стільки заплатили, нас просто "на руках будуть носити", ага "як би не так?"), той ескулап, як побачив, що він вже нічого не вдіє, швиденько "умив руки". "Ну, то така хвороба..." "Вам гарантій ніхто не давав" "Йдіть здайте такий-то аналіз, такий-то". Одним словом - почав "футболити".
    Називати його прізвища також тут не буду, до того, що він ще і є професором медінституту! Бог йому суддя...

3. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

ну от ніяк не розумію - навіщо простиню катати у темі "чорний список", щоб потім імен не називати?:girl_devil:

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Speedo78

Speedo78 New Member

Юкола чесно кажучи просто забув. Прізвище таке досить поширене, типу Поліщук чи Бойко, чи ще якось так. Ну, уточню то напишу. Давно вже справа була, вибачайте.

5. Aprelia

Aprelia New Member

ви напевне, кажете про Демченко О.І., дуже сподівюсь що в тій лікарні нема більше помішаних на ньювесі та глистах.. ми до неї звертались разів зо три під час лікування отиту та ангіни.. 10 хвилин вона дійсно розказує про глистів, які є причиною всіх хвороб, наступні 10 хв про супер лікування\профілактика від ньювейс, 10 хвилин про своїх родичів, які щасливі від систематичних профілактик глистів тим нюьвейсом.. але вже наприкінці, як стане терпіння то все послухати, вона призначає класичне лікування. використовувала її класичні рецепти. якщо йдете до неї - будьте готові до півгодинних лекцій.

6. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

тоді не в чорний список.

7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Підписуюсь під кожним словом - осьдечки мій давніший допис сюди ж::girl_yes2:
    Я думала, то вона мене одну так грузила з тим Ньювейсом, а в неї, вивляється, для кожного вовка та сама скоромовка:girl_mad:

8. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Не буду нікого захищати,але я сама нещодавно переїхала з того району і про дану лікарку від своїх знайомих чула лише хороше.Принаймі що стосується малих дітей,-відповідальне ставлення.

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

заради справедливості забула написати-я просто не поклала цій лікарці в кишеню халату пару гривень. Можливо це зробило б її відповідальнішою і допомогло пригадати клятву Гіппократа.

10. madlena

madlena Загублений

А я за нещастя мала потрапити до гінеколога Климпуш Д.Л. Вперше стикнулась з таким нахабним ставленням. На мою вагітність вона зреагувала чи закінчила я школу і знаю від кого вагітна, прийшла я без обручки і нерозфофирена,і ще кілька фраз , які наші вагітні дурепи ходять в стрінгах (а я в них і не була:girl_smile::girl_smile:) за кордоном все по іншому, от тільки як закордоном ставляться до вагітних, аж кортіло її спитати.

11. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

СЕНІВ ОКСАНА ЯРОСЛАВІВНА, лікар-неонатолог, зав.відділом новонароджених дітей, медінститут. Дитина в мене народилась абсолютно здоровою,у пологовому будинку гарно їла і спала. А вище вказана лікар надто активно агітувала мене за щеплення, спершу доброзичливо, потім почала наполягати, а коли вкотре почула моє тверде "НІ!", процідила:
    - Я б на вашому місці не була такою легковажною...Я думаю, що Вам Ваша дитина потрібна довше, ніж на один рік!!
    Ця жінка, на щастя, нічого не заподіяла моїй дитині, але сказане нею ввігнало мене в тааакииий ступор.......:girl_cray:

12. Golgy

Golgy Member

я не дуже розумію чому Ви вносите людину за виконання нею посадових інструкцій в чорний список. Ваше право відмовитись від всіх можливих щеплень, але лікар виконував свої обов*язки. Так їх вчать робити в медичному де наукою доказано корисність щеплень, вакцин і добре повідомлено про можливі побічні дії у певного % людей.

13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Вона вела мою старшу в пологовому. При пологах задні води були брудні, призначила дитині 5-денний курс антибіотіків. Залякала мене пневмонією (яка по її словам для такої дитини це смерть) до напівпритомного стану. Дитина постійно кричала, Сенів це чудово бачила, і сказала що як на наступний день такі крики продовжаться, то треба буде робити УЗІ головного мозку. Дитина заспокоїлась, і лікар прийшла робити БЦЖ. Я відмовилась, бо дитина на антибіотиках, а значить не здорова. "Лікар" завернула очима, і сказала "ну подумаєш, ну відміню я зараз антибіотики" . Відмінила (на 2 день) і вкатали БЦЖ. Ну це ж абсурд і наплювательське ставлення до здоров"я дітей, їй головне гроші злупити і інструкції виконати.

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Обов"язок лікаря проінформувати про можливі наслідки як щеплення (які до речі є цілком реальними), так і вдмови від них, а не грубо залякувати. Це не етично і не професійно.

Останнє редагування: 4 Листопад 2010
  14. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

А я не дуже розумію, хто дає право лікарю при "виконанні нею посадових інструкцій" ТАКЕ говорити??? І це ЛІКАР?? А Ви її захищаєте...

Чиста правда. Грошики отримала, і то немалі на той час.

15. Seppy

Seppy Active Member

Цей - взагалі унікальний вуйцьо! Після операції в проктології моїй бабуні потрібен був терміновий огляд уролога, який на той момент знаходився в сусідньому корпусі. Мама пішла попросити його прийти і оглянути людину, яка 2 год. по операції. Пан сказали, що як так терміново треба, то нехай сама прийде, а він піде лише за 50 грн. бо це не його відділення (хоча всі корпуси і відділення відносяться до однієї лікарні). За огляд, під час якого він так і не побачив явних зовнішніх ознак хвороби (які побачив черговий лікар-проктолог) і з фразою "та бабка вже древня, їй і так нічо не поможе" ще взяв 50 грн.
    Лікарі часто забуваються, що для когось це "бабка древня", а для когось -найкраща в світі мама і бабуся, і треба фільтрувати, що говориш пацієнту і його родичам. Хоча клятви Гіпократа він дотримався - "не нашкодив" (але й не допоміг).

16. svoboda

svoboda Member

А я пригадую свій унікальний випадок з логопедом на Симоненка, на жаль, не пам"ятаю прізвища, цьоця "нєопрєдєльонного возраста", працювала в 2007році. Малому було 1,5 роки, говорив мало (мама, тато),і я сама з вищою медосвітою, знаючи що це нормально, вирішила просто проконсультуватись з СПЕЦІАЛІСТОМ.Заходимо в кабінет , вітаємось, озвучуємо проблему.Дохтор задумалась на хвилину... У відповідь
    -Якась у вашої дитини форма черепа неправильна. :girl_crazy:(етика і деонтологія(підхід до пацієнта)відпочиває!)
    Я оніміла, оговтавшись відповідаю:
    -У нашого тата така ж форма черепа, а розмовляє він прекрасно!
    Цьоця не зважає,і мудро продовжує:
    -І ходите ви якось не так...:eek:
    Я впала... (У дитини були нові черевики, скоро вже в школу йти і ні в кого ніяких зауважень).
    Потім дала "цінну" пораду, для того щоб малий почав говорити, показувати корівку і казати Му, собачку - Гав іт.д. ЕВРИКА!!!

17. FosIana

FosIana New Member

18. safira

safira New Member

Що до чорного списку лікарів згідна, але повністю не погоджуюсь з Вами шановна spivankа відносно дитячого хірурга Павлика Ігора Васильовича! Як би більша кількість його пацієнтів мали б можливість щось сказати про себе, та про те як вони завдячують цьому лікарю, то Ваш випадок вважався просто непорозумінням..Дуже прикро що ваша манюня натерпілась, і мені дійсно її шкода, але вважаю що даному лікарю в цьому чорному списку НЕ МІСЦЕ!!! Таких лікарів як він треба ще пошукати!!! а відносно грошей тим паче-це не про нього!!!..
    Приєднуюсь до слів lanalv та parom77 у тому що він
    один з найкращих лікарів у Львові! Його є за що поважати. Як би всі лікарі були хоть трохи наближені до нього, то хворих було б меньше!!!
    Хто б що там не казав але Павилик Ігор Васильович Лікар і Людина з ВЕЛИКОЇ БУКВИ! І я вдячна Богові за те що у Львові є такий лікар як він!!!

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

аналогічно.У мої 27 здивувалася на факт вагітності у пізньому(!) віці, попередньо пильно допитувавши про кількість зроблених абортів (?) у минулому. На мою відповідь про те, що вагітність перша і планована, лише скептично посміхнулася. Всі насупні візити супроводжувалися призначенням медичних препаратів одного дистриб ютора та постійним залякуванням про викидень. Після отримання результатів УЗД не у її лікаря, відмовлялася їх брати і пильно призначила ще 2 УЗД в той же день виключно у своїх товаришів- уздистів. Коли у мене справді виникла потреба лягти на збереження відмовилася дати направлення, бо йшла не до її лікаря.На усі дзвінки про те, що я вже знайшла лікаря і лягаю терміново на збереження (бо під впливом призначених нею не зовсім безпечних обстежень на протязі короткого періоду та нервового напруження в результаті цього у мене почалася кровотеча)відповідала, щоб я спочатку поїхала до її лікарки.... і лише тоді вона дасть направлення у цей пологовий. Врешті-решт направлення видала лише наступного дня моєму чоловікові( коли я вже давно знаходилася у пологовому на збереженні) і то після скандалу у ЖК. Абсолютно зневажливо поза очі відзивається про своїх колег як по ЖК, так і певних УЗДистів та лікарів пологового ( при мені дуже "професійно" називала одну дуже поважну лікарку- старою пенсіонеркою, яка мало не у маразмі; відомого львіського УЗДиста- алкоголіком, лікарку з пологового - непрофесійним "невідомо ким" і т.п.

20. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

так, той Перик - це ідіот рідкісний.. Я стільки про нього наслухалася..... Особисто в нього не була, нехай Бог милує від таких лікарів:girl_sad: А от мама моя була в нього. В неї була ерозія шийки матки, яка вже майже затягувалася. Так він сказав, що це дуже погано, що вона заживає(!!!), бо то може бути рак. Ну скажіть, людина при здоровому глузді може таке сказати?? Короче, налякав маму, так, що капець...:girl_sad: