1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Відповідь: ЛЮБОВ убиває?

А це вже пояснила цитата з книги Мудрості:
    А безбожні ділами й словами смерть на себе накликають | і, взявши собі її за приятельку, гинуть за неї; | союз із нею заключають, | тому вони варті, щоб належати до неї. (Муд. 1:16)
    Чи мало є такого, коли людина чинить неправдиво, підступно, а тоді має серцевий напад?
    Я в тих словах не побачила ні слова про те, що його убив Бог, тільки, що чоловік впав і вмер.
    Рим.6:16, 21, 23 тільки підтвердить, чому є смерть.

Ви ж відкрийте й почитайте. Аби в контексті. Хоча в даному випадку він не зміниться. Аби довести, що Бога нема, треба виривати два слова: Бога нема. Я це знаю, бо сама такий список псевдоцитат колись зробила. Тут же я вам подала частину розділу, а не просто слова, що Бог не сотворив смерть.
    Я вас питала "чому ЩЕ Христос помер", а ви не зуміли відповісти. А я би відповіла 1Кор.15:54-57 і 2Тим.1:10.
    У вас чомусь виходить, що Бог сотворив не лише смерть, а в першу чергу гріх і зло. Адже саме результотам гріха і є смерть.
    Дайте мені цитату з Біблії, що чітко каже (але зважте, я не читаю лише цитату, я відкриваю й читаю розділ), що Бог сотворив смерть.

Якщо ви не можете почути й зрозуміти, тільки кричати, я не бачу сенсу провадити з вами дискусію. Я на базарах дискусії про Бога не проваджу.

Last edited: Nov 20, 2009
  2. Зануда

Зануда Well-Known Member

"Безліч цитат" прямо підтвердили, що смерть людина принесла в цей світ сама у момент, коли вирішила відступитись від Бога. А Господь наш датель життя, немає в Ньому ні смерті, ні зла. Ясно, як Божий день. Варто лише вчитатись.

3. Liliyah Romanova

І це не лише в Старому Завіті написано.
    От тільки яка полуда має на очах бути, аби вважати, що БОГ - творець смерті, гріха й злого.

4. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Я абсолютно спокійна та врівноважена, і якщо писати великими літерами,то для вас КРИК!!!незрозуміло!я просто з акцентувала увагу!взагалі то ми на посиденьках а не на базарі ведемо дискусію,вам це караще знати,як модератору!!!і що таке означає з "базарними"???ви мене ображаєте!!!???хотілося дізнатися більше про Бога,та що ви думаєте на тему смерті,(бо смерть то набуте земне, А ДУША ЛЮДСЬКА ВІЧНА!!!)адже ви дружина священника і думала почути щось мудре,та навчальне,а ви окрім відходження від теми і образ,так і не довели свою думку до кінця!!!Недарма в Біблії пише: "Як я відкрию,то ніхто не закриє!а як Я закрию,то ніхто не відкриє",вам мабуть закрито!

Бог сотворив не лише смерть, а в першу чергу гріх і зло.-ваша цитата!!!

гріха та зла Бог не створив,це згрішила людина!!!

щоб ми покаялись і мали життя вічне!!!

ви говорите про смерть земну,бо кожен хто народився,той має померти!!!а я вам говорю,що тіло помре,та душа вічно жива!та бачу ми взагалі не розуміємо одне одного!!!бо ви приводите цитати,про смерть земну!!!

5. Liliyah Romanova

Хе, щойно зауважила. Ви самі собі перечите. Оцим ось реченням. :girl_wink:

6. Зануда

Зануда Well-Known Member

А це доволі зручна позиція. Мінімум відповідальності за власні вчинки - все ж Бог створи, на все дав добро, ніхто за ніщо не відповідає. Зручно, нє? Вибору немає - немає і відповідальності.

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Даруйте, кожен чує, що хоче і може.
    Ну хто ж Вам винен?!
    Вже й книгу Мудрості Вам цитували...

8. GONE BABY GONE

не перекручуйте будь-ласка мої слова!!!бо Бог це любов!та кожному по заслузі!навіть в Святому письмі!!!там ще написано,"Кого люблю,того наказую"як ви це поясните?ви ж своїх дітей також любити,але за непослух наказуєте!?правда?

9. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ви тільки не ображайтесь, але я навмисне напряглась і пошукала, але такої цитати не знайшла. Ви б не підказали звідки ці слова, з якого місця в Біблії?

10. GONE BABY GONE

якраз на нас є дуже багато відповідальності,томущо Бог дав нам вибір добро,чи зло!!!і за кожне нами зроблене чи сказане потрібно буде дати відповідь перед Господом!

11. Liliyah Romanova

Ні, це просто хамське спілкування. Ви ж у віртуалі знаходитеся. За наступний крикливий допис отримаєте покарання. Прошу спілкуватися по-людськи.
    Вас помітили й читають, тому не переживайте, що якщо ви трохи понизите тон спілкування, вас не почують.

Так, також. Але ви вже це писали.
    Я про те, що Христос своєю смертю переміг смерть. Ви читаєте Біблію, тому нема потреби вам цитувати слова про це.
    Це ви щойно про це сказали.
    А де у вашому прикладі з діянь та інша смерть, про яку говорили апостоли?
    Ті, хто обрав служіння дияволові, опинився у Божих руках? Яким чином, якщо вони Бога не обрали? Там смерть неземна? Смерть для Бога у тому вашому прикладі?
    Ви собі почали перечити. Я ж теми не міняла.

12. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я, власне кажучи, це знаю. :) Ви справді уважно читаєте?

13. Liliyah Romanova

Нема часу читати. Принаймні в мене таке враження склалося. :)

14. GONE BABY GONE

а не треба напрягатись-треба просто знати Біблію!Обявлення І.Богослова 3:7

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Фсьо! :D:D:D
    Зануду послали... вчити Біблію.
    І хто!? :connie:

16. Liliyah Romanova

Беру Біблію. Цитую згаданий вірш:
    7 І до Ангола Церкви в Філядельфії напиши: Оце каже Святий, Правдивий, що має ключа Давидового, що Він відчиняє, і ніхто не зачинить, що Він зачиняє, і ніхто не відчинить.
    (Об.3:7)

І читаю вашу цитату
    І ніяких перекручень, все слово в слово написали?

Цікаво, а ви коментарі та пояснення до Біблії читаєте чи лише Біблію? Бо Об*явлення - нелегкий для розуміння твір.

17. GONE BABY GONE

шановний Левандівка,я нікого не посилала і посилати не збираюсь!людина написала-я відповіла!!!
    я коли спілкуюсь з вами,то не тримаю Біблію біля екрану,та дивлюсь,що писати,а пишу те,що знаю і памятаю!коля потрібно уточнити,от тоді беру і уточнюю!і не бачу до чого тут перекручування!я передала точний зміст ,адже йдеться про Агнця!
    якщо ви бачите велике перекручення в слові"відкрию"та "відчиняє"і "закриє" і "зачиняє"то....нічим не можу зарадити!!!

18. Liliyah Romanova

Ні, якраз слова відчиняє й закриває ви передали.
    Але я навіть не знаю, як із вами про Біблію розмовляти, якщо лише ваші "вирвані з контексту" цитати мають вагу. Якщо ж цитую я - то це не варте вашої уваги. Але я чемно перевірила ті вірші в Діяннях про які ви писали. А ви відкривали ті, що я згадала в своєму дописі?
    До речі, Біблія в мене не лише книжкою. Маю ще електронну на компутері та на айподі, котрий завжди в мене в торбі. Складні цитати стараюся цитувати точно, ну бо хто я, аби переказувати приблизно?

19. GONE BABY GONE

я також відверто кажучи не знаю,як з вами розмовляти!томущо багато перекручень!і приписування мені тих слів,що я взагалі не казала!ваші цитати я також приймала до уваги,та просто не розуміла до чого вони взагалі!в даному дописі!
    дуже добре!та не будемо переходити на особисте,бо ми дуже плааавно відійшли від теми дискусії, хотілось почути ваша думку по даному питанню!а хочу нагадати,що життя і смерть все від Бога!

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

От читаю-читаю:girl_crazy: і вже не витримую, щоб не написати.Відповідь на ваше питання я ще отут прочитала в дописі Лілі. Чого ви добиваєтеся?Що хочете кому доказати?
    Я в цих питаннях не знаюся настільки, щоб щось комусь доказувати, чи навтіь просто свою думку висловлювати, але я читала цю тему з цікавості.І таке враження, що ви закрили очі і навіть не читаєте того, що тут пишуть...