лижі і вагітність сумісні?

Discussion in 'Пузата хата' started by Олята, Feb 12, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Муська

Муська Well-Known Member

Відповідь: лижі

А я тільки почалась вчитись минулої зими. Перший раз поїхала відразу на Тростян. Задоволення купа, планувала цієї зими продовжити навчання,але плани помінялись.... завагітніла:) В нас з чоловіком тільки виникало питання ,чи можна йому їздити на лижі ,якщо в нього вагітна жінка :xaxa: Кататись дозволяю, але з умовою,що парочку спусків зробить за мене і за майбутню дитинку:)

• Подобається Подобається x 3
  2. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Відповідь: лижі і вагітність сумісні?

Якщо в падете на вулиці, то називається нещасний випадок, а як з лиж, то самі себе на небезпеку наразили! І потім все життя собі не пробачити.
    Не рівняйти лижі велосипед, трохи різна травматичність:)

• Подобається Подобається x 2
  3. viltis

viltis Well-Known Member

Олято, Ви зрозумійте, що тут думка людей Вам сильно не допоможе. Бо це Ваше життя і Ваше малятко. І вибір лише Ваш.

Я по собі знаю, як мене з роботи мало не виганяли.... ( бо то треба було бачити, коли на 7 місяці вагітності з досить великим пузьком попереду я викладала танці і рухалась більше за всіх дітей :). Але....знов ж таки --- я до того звикла, я тим з 3 років займаюсь.
    От завтра ( а ви подивіться на мою лінійку) я йду до брата на змагання. І буду там майже цілий день ( якщо в роддом не заберуть).
    Можна гуляти , їздити відпочивати , ходити в басейн або на йогу. ... Тобто не сидіти вдома.

І ще, щодо їсти все натуральне і вітаміни, то Ви завітайте в гілку для майбутніх мам, там багато про то все написано.
    Щодо того, що не любите , щоб над Вами тресились і т.д.....Я теж не любила ...в мене на роботі до 6 місяця про вагінтість ніхто не знав. І в універах, інститутах теж. Але з часом то так приємно, коли коханий тебе взуває, робить масажик, купує свіженьке молочко і щось корисне для "ляль".

• Подобається Подобається x 5
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

Но без пшесади...

Наспівуючи:
    Один мой товарищ
    Любил прыгнуть с вышки
    И в воздухе вертелся, как волчок.
    Теперь он в больнице,
    Замучала отдышка -
    Не тем ударился об воду, дурачок!

Таких не берут в космонавты!
    Спейсмэн, Спейсмэн!

Другой мой товарищ,
    Любитель рыбалки,
    Поймал большую рыбу на крючок.
    Теперь его возят
    На кресле-каталке -
    Не тем ударился о воду, дурачок.

А воно десь ТАК і звучить. :xaxa:

ТАК танці (якщо не "грязниє" і не екстремальні) навпаки, корисні для вагітності у всіх планах.

• Подобається Подобається x 9
  5. SovaBa

SovaBa noctua

Це шось типу, як одна вагітна питала, чи можна їй спати на животі, бо вона дуже любить :xaxa:

6. Олята

Олята Member

нажаль на Тростяні не була. мій чоловік не хоче кататися без нього каже, що йому сумно. я дуже часто тим як їздила смішила його. один раз поїхав без мене того року і бугіль заїхав йому по голові. не сильно, але ниточки з чола стирчали.саме цікаве чоловік не проти і мама еж щоб я зробила кілька спусків, а лікарю не хочу казати вона і так від мене в шоці.

та іноді то приємно, іноді навіть люблю тим позловживати.
    плавпанння...... а аквапарк.....

так я божевільна вагітна мамаша, яка любить екстрім і діток і хоче це поєнати.

Last edited by a moderator: Feb 13, 2009
  7. SovaBa

SovaBa noctua

Всі трохи в шоці... Тут стільки трагедій і сліз, хто маля втратив, а Ви- "лижі"... Трохи відповідальності, цінуйте те що маєте, куди ваші лижі дінуться?

• Подобається Подобається x 6
  8. Муська

Муська Well-Known Member

а лікарю не хочу казати вона і так від мене в шоці

:xaxa: порадували ви мене. То ви виявляється екстремалка трохи. Кажуть як жінка себе всю вагітність поводить,такий буде і майбутній кіндер....ой він вам дасть жару:) :y:

• Подобається Подобається x 1
  9. Олята

Олята Member

так, мабуть на лижі я не попадаю.......

мабуть......в нього татко спокійний:)

10. viltis

viltis Well-Known Member

Левандівко, я ж і кажу, що є способи трохи порухатись...і не нашкодити собі:))

А танці нормальні. От тільки, коли в тебе в групі 25 дітей віком від 5 років. І кожному треба зігнутись, поправити стійку, ножку, зашнурувати тьопіки, пошкудувати, бо "нозі болять" і т.д. То вони перетворюються майже на екстримальні. Мої "мамочки" після змагань дзвонили і питали, чи в понеділок буде заняття, ...бо ми думали, що ви вже народили...Так я по тому Романтіку туди-сюди бігала 6 того зачесати, тому страшно.

Так що я себе теж майже екстремалкою могла назвати .... :)

11. Муська

Муська Well-Known Member

Пропоную гілку трохи перейменувати на: Спорт і вагітність сумісні? ...або щось подібне.
    Хай кожен поділиться своїм досвідом.

Last edited: Feb 13, 2009
  12. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

я недавно по телевізорі бачила як майбутні мамочки танець живота танцювали з такими пузіками :) :clapping: так прикольно виглядало. Ну і казали шо корисно вагітним бо легше родити :confused:

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Во-во...:tanksmile::tanksmile::tanksmile:
    але шо тут говорити - їдьте....потім скажете "А на мене всі налетіли, а ніц ся не стало..все гуд..всі перестрашені..роблять інвалідів з вагітних"..або скажете..."Я так тебе любила, моє дитятко..але не вберегла...яка я дурна..Боже, поверни час назад"

• Подобається Подобається x 12
  14. anka

anka Well-Known Member

мені теж хотілося.... і на серфі походити хотілося і налижах поїздити і ще бозна-що. мабуть просто хотілося здаватися всім якоюсь особливою і потім маляткові похвалитися, що "коли ти була в животику, ми з тобою робили таке-то і таке". звичайно, я усвідомлюю, що до біди багато не треба, тому ніколи б такого нее зробила, бо потім просто нікому буде розповідати.
    знайома одна цієї зими їздила на 6-му місяці. нічого розумного не бачу. максимум- поїдьте собі в гори і посидьте на повітрі. користі більше буде

• Подобається Подобається x 8
  15. Ная

Ная Well-Known Member

Маю коліжанку,яка теж колись хотіла і дитину,і екстріму. Все закінчилося викиднем з недобрими наслідками. Щоб виносити наступну вагітність,вона лежала майже всі 9 місяців.

16. Олята

Олята Member

сперечати з вами не хочу вже. так ви частково праві. що не скажеш зразу викидень...............
    Люди притягують ті обставити і події про які думають.

дуже повчально.........
    зразу викидень, жахіння і т.д........

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Сили дитинці надасть - хіба чисте гірське повітря, а падіння - лишній раз поставлять під загрозу її ЖИТТЯ (навіть не здоровя а життя), тому навіть якби мені сказали, що є 95% - що нічого не станеться, я би не каталася - бо є ще ті 5%, а ціна занадто велика за кількагодинне задоволення:sad:

В мене враження, що ви не шукаєте поради, а так, щоб хтось сказав "катайся, ніц з тобою не буде, ти ж не інвалід" - для самозаспокоєння щоб поїхати кататися з "чистою совістю"ІМХО

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

так, дійсно, ось тут ви праві на 10000000000000% ....втрата дитини - це дійсно жахіття..говорю Вам з власного досіду..причому подвійного за останні 4 місяці

19. Siania

Siania Love Life

А ви хотіли щоб вам тут відповіли так, на лижах кататись можна, це нормально.
    Якщо вам нудно сидіти дома і їсти вітамінчики, займіться чимось корисним для дитини в вигляді спорту: чи гімнастикою, чи танцями, в басейн сходіть, як хтось писав, нажаль не пам"ятаю хто.
    Адже набагато важливіше життя вашої ПЕРШОЇ дитинки, аніж просто капризи...
    Але це ваша дитинка, і вам вирішувати як поступати.

20. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Олята Відповідь: лижі і вагітність сумісні?
    сперечати з вами не хочу вже. так ви частково праві. що не скажеш зразу викидень...............
    Люди притягують ті обставити і події про які думають.

Ви знаєте це не завжди правда, а викидні трапляються в нас в даний час в дуже великій кількості при чому це відбувається якраз в нормальних, здорових (морально я маю на увазі) людей, а різні придурки і з мішками скачуть, всяку біду собі роблять і родять здорових дітей.
    Ясно шо якшо шось і має з людиною статись то воно і так станеться і тут ніхто себе не вбереже, але нашо провокувати будь-яку погану ситуацію, як кажуть "береженого Бог береже". та й зрештою скільки тої зими, на наступну зиму поїдете. :)
    Я б чесно кажучи побоялась їхати :confused:

Thread Status:
Not open for further replies.