Лікування чи антибіотикотерапія?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем kraplynka, 11 Листопад 2013.

1. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Два останні я б не давала. Є дуже багато засобів народних: цибуля, редька.. Можна суху мікстуру, дивлячись який кашель. Чи тре антибіотик-дивитись за аналізом крові. І то, якщо кашель більше 5 днів і не змінюється.

2. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Я б теж певно того всього не давала. У нас методи боротьби з застудою такі - гірчиця в шкарпетки на ніч, тепла піжама, яку можливо прийдеться вночі змінити, якщо дитина пропотіє. А з кашлем, то зазвичай справжній мох ісландський допомагає за день-другий, чаї теплі з імбирем,якщо дитина не алергик.
    Ну, і я температуру до 39 стараюсь не збивати. Але то треба дивитись по дитині. Моя, зазвичай, активна, ще намагається бавитись. Температура то ж один засіб боротьби організму з інфекцією. Часте тепле пиття теж дуже потрібне в такій ситуації.Виздоровлюйте!

Останнє редагування: 20 Березень 2015
  3. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Народні методи це добре. Але кашель з болями в моєї малої це завжди трахеїт. І тоді їй вже цибуля і суха мікстура не допомагають. Останній раз власне на флюдітеку " виїхали". Для себе я б відкинула скоріше ереспал і бісептол. А горло як сильно болить, то може щось інше, ніж Сертифрил.
    Взагалі набір ліків мені виглядає як для консультації по телефону. Як помиляюся, а Ви чомусь сумніваєтеся, то краще проконсультуйтеся ще в когось.

4. Temenjagka

Temenjagka New Member

Відмінили нам Флюдітек, сказали що кашель дуже сухий і він не підходить. А легше не стає, цілу ніч кашляла і плакала що болить горло. А ісландський мох з якого віку і для якого кашлю? А редька з медом? Він ж вроді подразнює горло. Виправте якщо не права..

5. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Якщо чесно то такої інформації незнаю, але ми десь з двох з гачком якраз його і пили. Нам він добре розрідив кашель.
    Може ще спробувати якісь мікстури типу кореню солодки чи що...