Ліки та грудне вигодовування

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Katrin, 22 Березень 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Katrin

Katrin Well-Known Member

Перевіряти сумісність лікарського препарату з ГВ за назвою діючого препарату латиною (є в інструкції).

Ще один сайт для перевірки сумісності ліків з грудним вигодовуванням, уркаїнською MamaPharma

сайт німецькою мовою: Embryotox - Arzneimittelsicherheit in Schwangerschaft und Stillzeit: Datenbank Medikamente und Wirkstoffe: Wirkstoffe (Auswahl)

Дарма смієтесь, сьогодні якраз купила парацетамол, так там в протипоказах і є "вагітність та годування груддю"

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: повышенная чувствительность к препарату, нарушения функции печени и почек, сахарный диабет, заболевания крови, период беременности и кормления грудью.

Останнє редагування модератором: 7 Лютий 2018
    • Подобається Подобається x 2
  2. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Ліки та грудне вигодовування

Флешко, а чо дiльничоi не хотiти. Головне, що вiд неi вимагаеться - призначити антибiотик вiдповiдний, а далi на лактацiю перевiрити, й вперед. Я мала й гайморит, й ангiну, й кожного разу менi призначали антибiотик сумiсний з ГВ. Не бачу тут проблеми. Сама я б собi антибiотик не призначала б однозно.

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Вона в нас ліки призначає як і я, дивиться по книжечці.

Якщо в мене протягом двох годин зранку температура різко впала з 38,5 до 37, то чи є шанс що ангіна відступить без антибіотиків? Як думаєте?

4. Raven

Raven Мама малятка

мало, без них та зараза може ще про себе нагадати за тиждень, навть, якщо симптомів майже нема

5. Натуля

Натуля Well-Known Member

Біопарокс. Це пшикалка в горло. АБ місцевої дії. Тут остання інструкція. В попередній було вказано, що ліки не проникають в кров, в новішій вказано, що в незначній кількості. Я вагітною ним користувалась.
    http://mozdocs.kiev.ua/likiview.php?id=21250
    Ну і я не лікар, але наскільки мені відомо, що ангіна без АБ ніяк не обходиться. І вона дає ускладнення на серце.

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а як мені зуб вирвати без знеболення?
    можливо хто підкаже чи можна щось колоти?

7. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

ОМГ.. Нащо ж без знеболення??? Тож тааак боляче.
    Ятрохи вище писала що мені кололи як зуб мудрості видаляли.
    О, знайшла. Кололи ультракоїн форте, гв-сумістний

8. Talya

Talya Well-Known Member

коли ми були на ГВ, то стоматолог казав попередити при записі і він підбирав тоді нешкідливе знечулення. там, здається, не має бути адреналіну (але я точно непам"ятаю).
    думаю, що виривання зуба без знеболення шкідливіше, ніж з (морально)

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

то мало б в лікаря таке бути, чи треба десь окремо купляти?

10. Talya

Talya Well-Known Member

думаю, що його треба завчасно попередити. в них таке є) тільки всяке може бути, може закінчитися чи ще щось.

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

12. Talya

Talya Well-Known Member

Останнє редагування: 26 Червень 2014
  13. нталька

нталька Well-Known Member

Можна флемоксин.

Останнє редагування: 27 Червень 2014
  14. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

треба попередити завчасно що ви на ГВ і ваи потрібне таке знечулення.
    Там де мені виривали, то і так використовують саме такий укол, а на моє прохання ще перевірили чи він гв-сумісний (ну і я по є-лактація також перевірила).

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

16. glasses

glasses Member

Дівчата, хелп.
    Значить так, розкажу про ситуацію.
    Була вчора у гінеколога, бо не була більше року, дивились під мікроскопом
    Отже,
    1)псевдоерозія (тре знайти причину чому вона є, мабуть вже знайшли, але результат буде аж у вівторок (неприємний))
    2)є неправильний розподіл клітин - який також чомусь пішов, пдозрюю, що по тій самій причині.
    Тре здавати куча аналізів на різні інфекції і тоді лікуватись.
    Казала, що лікування буде неоегким і тому треба відлучати від ГВ, я кажу, що планую довго годувати, на що мені сказали, що останні дослідження янків показує, що більше року годувати не варто, бо це є фактор до раку грудної залози. Що є дуже болючою для мене темою.Але питання у тому не стоїть.
    Питання - як мені то серйозне лікування перенести?
    Зараз в моєї колеги не таке, але подібне і там реально тяжке лікування, від 6 ранку до 12 ночі, таблетки, антибіотики, капельниці, свічки і уколи.
    Каже, що зараз час треба на себе витратити, бо з тим ніби то не жартують.
    Як бути?

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Glasses, дитині потрібна здорова мама, тому, на мою думку, варто відлучати.

18. glasses

glasses Member

Мене цікавить момент такий
    я не хочу відлучати, чи є шанси?
    чи тільки відлучення?
    бо 1)у нас дуже тісний контакт
    2)я 3 рази на тиждень зараз на роботі і це в ночі цицяння, дуже ніжне і нас зближує
    3)у нас немає усіх зубів (а для мене вони зараз так легко з цицею даються, ттттттттт)
    4)з цицею ми практично не хворіли, навіть соплі, тобто так серйозно, був 1 раз, і може 2 дрібниці.
    Дівчата, я як вчора вийшла, мені сльози на очах були.
    Я не готова і синок теж.
    Якщо звичайно ніяк,то прийдеться, але для мене зараз це дуже великий удар по мозгах.

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Зрозумійте, що це питання не для форуму. Звісно, шкода відлучати. Але в такій ситуації вам треба задавати ці питання лікареві, який буде вас лікувати і якому ви довіряєте.

20. invisible

invisible Well-Known Member

Оля, я ніц не зрозуміла. Ну про фактор ризику для грудей то дурня, одразу то викинь з голови. А що за лікування ерозії таке страшне? Чому? Навіщо? Хіба її не можна азотом чи лазером припалити чи я чогось не розумію?

21. glasses

glasses Member

От власне, що вона не є прихильником ГВ
    Бо ще до огляду почала кидати перли про ГВ
    І я не довіряю їй, тому буду консультуватись ще з іншими лікарями і вже буду бачити.

Мирось, я не спец, і взагалі медицина для мене то просто щось захмарне, я ніц в тому не розумію.
    Але може ерозія і псевдоерозія лікується по іншому?
    Ну, суть не втому, бо в колеги власне ерозія вже в дуже запущеному стані, хоча вона кожні півроку ходила до гінеколога, в Інтерсоно її нібито вилікували, а та сказала, що ще трохи і воно переросте у ракові клітини. Якось так.
    Мені сказала, що лікуватись по-любому треба, і якщо я назначаю таблетки, то у вас щось не дуже серйозне. Якщо щось гірше, тоді комплексне серйозне лікування.
    Тому я холодна.
    Зараз маю одну проблему яку мушу позбавитись, вирішу з тим, а тоді піду до інших і буду консультуватись.
    Що мене ще смутило в ній. Та псевдоерозія може виникати на гормональному фоні, вона мені так сказала, я кажу, що годую і чи може це вплинути, каже цілком, може завишений пролактин, але не зважаючи на це далі говорить про лікування. Чому тоді не здати аналіз на цей гормон?