Ліки для дітей (роз'яснення лікарів)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Morryson, 21 Грудень 2007.

1. agalinka

agalinka Active Member

Відповідь: Ліки для дітей (роз'яснення лікарів)

Дівчата, їду з малим в Карпати, його комарі зїдають, нам порадила знайома Феністил-гель, чи хтось знає чи його можна дітям, чи може ви чимось іншим від укусів спасаєтесь?

2. In4a

In4a Well-Known Member

Це антигістамінний препарат, від укусів я б пошукала щось не таке шкідливе...

3. aknelitta

aknelitta New Member

Я прочитала сьогодні в одній газеті таку рекомендацію - щоб не кучали комарі, треба взяти звичайну ваніль (саме ванілін, а не цікор-ванілін!), змочити диск розчинм ванілі (ваніль +вода), або можна пульверизатором, наршикати на одяг, протерти відкриті ділянки тіла, і комрі не будуть вас чіпати.
    Наскільки дієво, ще не втисгла випробувати, але думаю що спрбувати можна, тим паче не шкідливо. А ще продаються всякі спреї спеціально для діток, щоб не кусали комарі

4. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Феністил гарний засіб, в такій кількості, як потрібно мастити місце укусу, він не мав би зашкодити (хіба б індивідуальна чутливість). Я ним змащую укуси у обох своїх діток. А щоб не кусали досить ефективний Ґардекс (але треба читати щодо віку, їх є багато).

5. maavka

maavka Well-Known Member

Хто приймав mg b6 до року Невропатологи чомусь часто його назначають в ампуалах, хоча препарат протипоказаний до року. Нам в 6міс. назначили 2мл. 2рази на день місяць пити. Пропили 20днів і щось почались ніби коліки, став погано спати. То скорше не з тим пов'язано. Але цікаво як в інших результати і чому часто зазначають

Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk

6. Diana

Diana мрійниця

ми приймали

7. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

37396"]Щось не знайшла темки про ліки, ще пошукаю. Поки не забула, то напишу, що у сиропі Пектолван Ц (виробник Фармак) є барвник червоний - е 124 ( він вже 6 р. заборонений в Європі) і підсолоджувас аспартам -е 951. Щойно в Експресі прочитала. Хоча, мабуть, ті єшки є ще в багатьох інших сиропах, про які не написали.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk[/QUOTE]

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk