Ліки для дітей (роз'яснення лікарів)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Morryson, 21 Грудень 2007.

1. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Відповідь: Ліки для дітей (роз'яснення лікарів)

ІРС-19 вже давно не має реєстрації в Україні, а шкода, бо хороший препарат.

---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

Щодо респіброну, то по складу він схожий на ІРС-19, тільки останній - це спрей, а респіброн - під'язичні таблетки. Колись були схожі табл. Імудон того ж виробника, що й ІРС, але їх зняли ще раніше, не знаю чому. Щодо ефективності респіброну не скажу, бо особисто з ним не стикалась (і в неті нормальної повної інструкції не можу знайти).

2. Holly

Holly Moderator

http://www.chil.com.ua/firms/mili/docs/respibron_00.html отут є. Не знаю чи повний опис, але дозування написано від 6 років. Чи можна давати в 3,5р

3. Olena-m

Я б ще не давала.

4. Holly

Holly Moderator

А що скажете за Атму?

5. ViTanya

ViTanya Member

Респіброн можна лавати дітям з 2 років. Дивіться сайт фармкомпанії-виробника, там внизу клікніть на "скачати інструкцію" http://mili.com.ua/index.php?hl=ru&idd=preparations&preparations=6&page=6
    Атму можна давати з 1 року, досить слабенька

6. Diana

Diana мрійниця

ми після бронхіту приймаєм.
    А мене цікавить Гелліус Хель дітям? в інструкції пише що можна з 1-го року, але почитавши склад компонетів трохи непокоїть

7. Olena-m

Якщо дитині більше року, то можете приймати. Тих компонентів є дуже малі дози - в гомеопатичних розведеннях.

8. Diana

Diana мрійниця

вибачте, галіум-хель

9. Olena-m

Я так і подумала. Препарат хороший, можете давати.

10. Diana

Diana мрійниця

Оленка потрібна ваша порада, малій добре помагає мазь пантестин, склад 50 мг. декпантенола 5 мірамістина. Так от той мірамістин трохи насторожує, читаю про нього інформацію, ніби це не гормональний, але що то таке так і не зрозуміла і з якого віку можна дятям застосовувати. Дякую

11. Olena-m

Мірамістин - це антисептична речовина. Як таких протипоказів немає, тільки індивідуальна непереносимість. Тільки пише, що немає достатнього досвіду використання у дітей. Я думаю, що якщо мастити на невеликих ділянках шкіри, то нічого страшного не буде. Ви пишете, що добре допомагає, а від чого (опік, рана)?

12. Diana

Diana мрійниця

у нас алергічний вульвіт, і знаміє одразу за ніч все почервоніння

13. Olena-m

Якщо ви мастите постійно пантестином, то краще проконсультуйтесь з лікарем щодо тривалості застосування (крім реакції на препарат, може виникнути звикання). А якщо десь-колись, під час загострення, то користуйтесь сміливо.

14. agalinka

agalinka Active Member

Привіт, у малого виявили гострики, лікар призначила ЗЕНТЕЛ у суспензії, чи хтось може користувався, які відгуки чи можна діткам (малому 1,9)

15. kapustynka

kapustynka New Member

Призначила невропатолог сомазину\цораксон дитині 1,5 міс. Хто приймав скажіть які побічні дії і чи є ефект.

16. oliv

oliv Active Member

Ми приймали Цераксон у віці 3 міс, побічних ефектів не мали жодних. Результат був, але також мали паралельно курс масажу

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

гостриків можна позбутись без медикаментозного втручання.
    http://tutcikavo.co.ua/zdorovya/glisti-u-ditej-enterobioz-ataka-gostrikiv/

Тільки от маю запитання, чи нічого поганого нам не буде від клізми з часником? Дитині рік і сім місяців.

Останнє редагування: 26 Березень 2011
  18. talja

talja Member

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дівчата, після видалення нігтя і чистки гною, хірург обробив палець Романові офлокаїном. Зараз в інструкції вичитала що є протипоказання дітям до 18 років. Призначив щоденні перев"язки з цією ж маззю протягом тижня. Як діяти?

20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

ми свої вивели посиленою гігієною і таблетками пижми і полину (по пів наніч). Також мазала дупку але кремом, вазеліном не додумалась.