Ліки для дітей (роз'яснення лікарів)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Morryson, 21 Грудень 2007.

1. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Відповідь: Ліки для дітей (роз'яснення лікарів)

Добре, що дитинка гарно спить.
    А я спочатку написала відповідь, а потім вже глянула на дату :) :) :)

2. poetka

poetka Well-Known Member

Дівчатка!!!!!!!Хто,що може сказати,про препарат пантокальцин.
    Поділіться досвідом..........Пліз!!!!!!!!!!

3. Barbariska

Barbariska Member

Один з порівняно старих препаратів для стимулювання мови. Його часто приймають як протисудомний препарат. Правда деякі мами говорять, що він в них спровокував судоми. Я такого по своїй дитині сказати не можу. Ми пили його майже три місяці. В нас появилося більше звуків і вони стали більш такі змістовні.Наприклад відповідь на питання йде якийсь звук,читаємо казки- звуки... До того часу звуків не було. Алергії на нього не було. Зараз зробили перерву. Якщо ви цікавитесь в цілях стимуляції мови- то він нормальний. Є ще гопантинат кальцію. По суті одне і те саме, але різні ціни.
    Якщо цікавить щось більше пишіть в приват.

Останнє редагування: 16 Лютий 2010
  4. Diana

Diana мрійниця

і ще пантогам, це 3 аналога, правда і ціни і виробники різні. Приймали, трошки заспокоював і трошки стимулював

5. agalinka

agalinka Active Member

Привіт, підкажіть будь ласка нам лікар виписала пити мульті табс, мене цікавить чи давати дитині вітамін Д, якщо у мульті табсі він уже є?
    Ще призначила лінекс, мене цікавить як довго можна його приймати дітям?
    І ніфороксезит, і у мене питання якщо ніфуроксозит дизинфікує кишківник то чи доцільно паралельно приймати вітаміни і лінекс. Дякую.

6. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Для підвищення імунітету нам також виписали мультитабс (підберіть вікову категорію) та Лінекс. Мультабс приймали 1 місяць, а Лінекс виписали на 7 днів(сказали, що того достатньо). А вітамін Д вже під час прийому Мультитабсу не давала.

Останнє редагування: 26 Квітень 2010
  7. Редвумен

Редвумен Active Member

Думаю, що не варто ватаміни. Я так розумію, що у вас дисбактеріоз - тому подразнювати кишківник в цей період( поки не закінчиться) вітамінами не варто.

8. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

для чого???
    прочитайте про штучні вітаміни і засвоєння їх організмом, зважте всі за і проти і тоді думайте чи давати, чи ні.

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

я б замість лінекса, дала наш київський біфідумбактерин, про який всі лікарі несправедливо забувають, і прописують (видно маючи з того не аби-який зиск) менш дієвий, як на мене, лінекс. Принаймні моїм дітям він набагато краще допомагав, швидше відновлювався нормальний стілець, малі мали гарний апетит.

Останнє редагування: 27 Квітень 2010
  9. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Скажіть, будь ласка, для чого стимулювати розвиток мови? І в якому виці то вже треба робити?

10. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

то вам лікар має сказати, якщо в дитинки йде затримка розвитку що і коли приймати.

11. tancia

tancia New Member

Відповідь: Ліки для дітей: капсули

Маю таке питання: чи хтось давав дітям препарати фірми Santegra? це ніби БАДи, але лікарка на "серіо" виписала малому (3,5 роки) Elmigone з цієї серії (сори за тавтологію) для боротьби з лямбліями як альтернативу хімічним препаратам, які звісно шкодять печінці (а тота Santegra, каже, ніби вся така натуральна), ну я і купилася, бо краще дітині натуральне, аніж хімію якусь давати.

Отже мої питання:
    1.Чи ці ліки ефективні? (може хтось пробував)
    2. Як дітині 3,5 роки дати тоті капсули? (може хтось взагалі має досвід давання ліків у капсулах, може є якісь хитрощі, поділіться). Я десь читала, що дітям до 6 років ліки у капсулах не рекомендують, і я це розумію, але що тоді робити, шукати якусь хімію?

12. Diana

Diana мрійниця

лікарка не з Чорновола? а як ви діагностували лямблії?

13. tancia

tancia New Member

нє, не з Чорновола, це ми на свята гостювали у бабці в Тернополі, там в малого животик болів і ми потрапили до гастроентеролога зі своїми аналізами, виявили просто в каці (перепрошую) цисти лямблій (це ніби найпростіші паразити)... ну це вже інша тема

14. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ми від глистів давали малому такий препарат "Антипаразит" фірми Choice. Купували в аптеці на І.Франка, колишня аптека Зубицького. Там він коштував минулої осені десь 60 грн. Нам він ДУЖЕ допоміг. Малий став добре їсти, перестав скриготіти зубами і пхати пальці до рота. Лікувались минулої осені. Нам було 4 роки і ми пили по пів капсули (половину висипали на ложку і розводили водичкою) 30 днів. Зараз знову будем противати їх . До речі, там 60 капсул, якраз на два курси для такого віку дітей. Я цим препаратом дуже задоволена.

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Призначили нам від горла ось таку суспензію:Kepinol für Kinder/
    Лікарка дала сама нам її. А вона вся по німецькі. Ось тут про неї, але переводчиком толком не поймеш. Може хто кине в мене трохи переводом,хто німецьку знає? І чи приймав хтось таке? Дякую

16. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

але ж БАДи - це не ліки

17. agalinka

agalinka Active Member

Скажіть будь ласка аспаркам що це за ліки і як впливають на дитячий організм?

18. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Аспаркам - це препарат калію і магнію, переважно його призначають як "доповнення" до сечогінних ліків, щоб не виводились ці мінерали з організму, при серцевій недостатності. Щодо дитячого організму - не маю досвіду, хіба вдень пошукаю в довіднику педіатра.

19. agalinka

agalinka Active Member

Дуже дякую, чекаю на доповнення.

20. Holly

Holly Moderator

Яринка часто хворіє. Бронхіти. Лікарка порадила пролікуватись Респіброном, але в інструкції написано від 6 років. А до 6 років радять застосовувати Ірс 19. Чи комусь призначали такі препарати? Чи безпечні вони?