Лікарі і вимагання грошей: Довіддячувалися?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Ksani, 29 Квітень 2008.

?

Відзначте вірні твердення:

1. Знаю таксу, по ній +- плачУ

24,1%
  2. Навіть не цікавлюся таксами, даю, скільки вважаю за потрібне

49,6%
  3. Знаю, не дам, бо злочин, гріх

6,0%
  4. Хабарництво ліквідує Начальник

0,4%
  5. Хабарництво подолаємо МИ

24,6%
  6. Хабарництво - наше всьо!

1,7%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Дана

Дана Well-Known Member

Відповідь: Дитячі лікарі: вимагання грошей у пологовому

В мене води відійшли в шостій вечора, в лікарню приїхала в восьмійвнчора , лікар після огляду сказав до восьмої ранку маємо час щоб почаллася родова діяльність, а там далі будемо дивитися по ситуації.

• Подобається Подобається x 2
  2. Xomka

Xomka Well-Known Member

Сестрі братової другу дитинку теж медсестри переодягали, їй не дозволяли вставати з ліжка кілька днів.

• Подобається Подобається x 4
  3. амелі

амелі Well-Known Member

Альбіна Бекерівна- хороший спеціаліст, моя коліжанка народжувала вперше у неї у віці вже під сорок.АЛЕ: коли малюк внаслідок неодноразового обвиття пуповиною під час пологів почав задихатися,Альбіна Бекерівна не взяла її на кесарське до тих пір, поки коліжанка завчасно не розплатилася за нього, оскільки знала, що вона мама-одиначка. Одразу по надходжені коштів,коліжанку забрала в операційну, де і народився здоровенький хлопчик. Скажу завчасно, коліжанка залишилася лікарем задоволена,але самцей фінансовий факт спонукає до роздумів.

• Подобається Подобається x 9
  4. Ksani

Ksani Well-Known Member

Галюсік, я про безводний період натрапила на дуже гарну статтю - розповідь акушерки, ось уривок:
    http://www.materinstvo.ru/art/2290/

• Подобається Подобається x 7
  5. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Дуже цікава стаття. Я подружку питала, чого вона дозволила себе стимулювати, а вона каже: "ти поначитувалась на тому форумі і в книжках, а у мене води відійшли і дитинка могла загинути, бо їй там не було у чому бути". То я собі думаю: чи то я дійсно начиталась, чи то їй підрозказали, щоб швидше вродила, чи що. Тим не менше, лікарем вона задоволена. (Ач Соломія, в медінституті).

6. Галченя

Галченя Well-Known Member

Я теж народжувала на Мечнівова в Альбіни Бекерівної. І напевне, якщо б довелося вдруге -то знову пішла б до неї. Кожного дня після родів вона заходила до "своїх" породіль в палату (навіть при тому, що то не її зміни були), оглядала (чи достатньо молозива, чи появилось молоко на 3день,чи правильно малеча бере сосок при годуванні), відповідала на питання, сама розповідала про діточок, як годувати, що самим їсти, на скільки повинні дітки поправлятись, як купати...
    Це тепер вже ця інформація здається банальною, а тоді вона була безцінною.
    Педіатра свого не пам"ятаю(хоч і "віддячувалась" всім), бо Імшинецька працювала, як кажуть, за двох. Аще дуже задоволена акушеркою, що працює разом з Альбіною Бекерівною.
    І всі знайомі, хто попав до цієї лікарки були дуже задоволені нею.

• Подобається Подобається x 1
  7. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Такі неонатологи не лише на Джамбула. Я на Батальній дала 200грн. Вона витягнула з карману, подивилась і сказала, що ще треба 100.

8. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

криза позначилася, нє?:ninja:

Я просто в шоці від цін наших лікарів, почитаю ""відгуки про ПБ" і думаю, яку ж то з/п треба мати щоб віддати 500-800 у.о. без ущербу для сімейного бюджету.

Чи то отримав допомогу на першу дитину і відклав гроші на ПБ для другої?

9. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ого шо ж то за неонатолог на Джамбула?Я давала 100 гривень,ну і звичайно банку Нутрілону на який мене розвели.

10. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Я фі:cesored:ю!!!!!ото наглість!!!:cesored:

11. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

То точно,цікаво а якшо наглістю на наглість,мало ну то чекайте поки ше хтось добавить і забрати то шо давала:xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  12. natka75

natka75 Well-Known Member

І мені 2 роки тому дитячий лікар на Батальній сказала в очі, коли я дала їй як всі(розпитуєш же всіх перед тим), що дають більше, ну і наглота я собі подумала, а на виписці вона показала напряму свою наглість, бо я "недодала відітєлі", то затягувала з видачею довідок, то не було головного, то печатку хтось забрав...поки не запхала їй ще тих 50грн, бо вже вспотєла з дитиною одягненою, то вона зашуршала як не кажу хто....:cesored::bad:

• Подобається Подобається x 4
  13. zetta

zetta Well-Known Member

)))) в медінституті теж така є на виписці )))
    ну вона в принципі не погана, сто раз підійде, ходила там підмивала жінок,капельниці і тд...то взагалі не натякала шоб шось дати...
    а от при виписці так вже довго ...бідна весь стіл верх дном перерила...аж коли дала їй 20 то вона згадала шо в журналі бланки лежать ))))

14. fragolina

fragolina Well-Known Member

Дівчата!

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

ЗБИРАННЯ ГРОШЕЙ ЗА ПЛАТНІ ПАЛАТИ НЕЗАКОННО!

В Україні в державних пологових будинках немає платних палат.Я лежала на підтримці на Батальній, лікар мене попередив,що палата коштує 50 грн. в день, я оплатила за всі дні перебування,жодного чеку, квитанції мені ніхто не видав.
    Я народжувала в Медінституті і так само оплатила за 3 дні перебування 150 грн. Була палата від Антошки , яка коштувала 500 грн!!!!!!!!!!!!Уявляєте? Мало того, що лікарі беруть по 300-400-500 а може й більше доларів за роди , ще і здирають за палати.
    Мені нещодавно прийшов лист з Контрольно ревізійного управління м.Львова , де мене попросили надати інфомацію чи оплачувала я в роддомі гроші за палати. Я передзвонила інспектору,вона пояснила, що зараз роддом перевіряють і опитують всіх людей,які там народжували. Жодної копійки роддом не може брати з породіль.
    ви повинні знати свої права,бо скоро за палати будуть брати 1000 грн. за добу.

• Подобається Подобається x 7
  15. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Цікаво! Невже інформація про здирництво у ПБ докотилася вже й до КРУ? Дуже хочеться, щоб ера "неофіційних" поборів нарешті скінчилася...і ввели нарешті платну медицину, коли ти чітко знаєш, за що платиш, згідно прейскуранту, отримуєш чек і не принижуєшся, суючи купюри по кишенях...

16. odree

odree Well-Known Member

щось слабо віриться що таке приймуть. вони самі не зацікавлені. бо тоді не зможуть заробляти лівака

17. Дана

Дана Well-Known Member

Лівак ліваком але лікарі відкуповуються зовсім не такими сумами які деруть з породіль, от КРУ і задумалося:xaxa::xaxa::xaxa:

18. tslezinska

Наскільки мені відомо, то якщо вже КРУ зацікавилася певною установою, то вижмуть останні краплі крові...Напевне, вони так собі заробляють на життя...

19. Matiola

Matiola Well-Known Member

До мене приїжджала в гості кума з Івано-Франківська-на сесію.Вона була на 9 місяці вагітності,казала,що взяла гроші,напевно тут народжуватиме.Коли я їй сказала,які в нас ціни,поїхала додому.Народила в себе,казала,що роди обійшлися дорого-400ГРИВЕНЬ!Так-так,саме гривень.Я аж зайшлася сміхом.Кажу,треба було родити у Львові,було б дешевше:))

20. tslezinska

Та я ще цікавішу історію можу розказати: наша знайома-львів"янка вже багато років живе у Києві, їй також скоро народжувати. Їй всі пропонують їхати до Львова, бо ж тут дешевше, ніж в столиці...То вона каже на то все: ні, дякую, бачила я, як там дешевше...мама потрапила до лікарні з переломом, то лікування в таку суму (!) обійшлося, що в Києві кілька пацієнтів за такі гроші б вилікували...Тому родити 100% буде в Києві.