Лікарі і вимагання грошей: Довіддячувалися?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Ksani, 29 Квітень 2008.

?

Відзначте вірні твердення:

1. Знаю таксу, по ній +- плачУ

24,1%
  2. Навіть не цікавлюся таксами, даю, скільки вважаю за потрібне

49,6%
  3. Знаю, не дам, бо злочин, гріх

6,0%
  4. Хабарництво ліквідує Начальник

0,4%
  5. Хабарництво подолаємо МИ

24,6%
  6. Хабарництво - наше всьо!

1,7%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Відповідь: Лікарі і вимагання грошей: Довіддячувалися?

Ось тут то однозначно тре було до завідуючого як мінімум іти, або влаштувати грандіозний скандал, а не тихенько в подушку поплакати. Ну є сволочі, і що тут поробиш.
    Якби мене не дай Бог дістали, дала б я по 20 грн кожній і сказала, вибачте більше не маю, а що? хіба такого не буває?
    А ось тут, то дивна вона якась взагалі, то те саме, що йти в магазин набрати щось і не розрахуватись.

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нам сама медсестра ніц не казала, а от хтось там біля неї (не знаю хто, хтось в білому халаті) сказав дати медсестрі грошики на шампанське і цукерки, якщо ми не взяли з собою, бо ж чоловік стояв руки по швам, то ясно було що ми з голими руками.)) То чоловік витягнув 5 грн і дав.:girl_crazy: Я себе на той момент відула трохи не зручно, але про кульочок він не знав, а в гаманці була в нього сотка і п"ятірка, то він вирішив що п"ятірки вистарчить. В машині вже мені каже "ти ж і так казала, що туди родити більше не підеш...")))):girl_haha:

---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ----------

Однозначно.
    Але вони вже з тими своїми аптеками тоже трохи нагліють. Медикаменти купуй тільки в них і то той набір получається з великою накруткою. То вони собі і так добре наживаються, тим більше все що з того пакета не використовується несуть до аптеки назад. І то я точно знаю що так було на Джамбула. То думаю дуже вже аж та дівчина їх не обдерла. Та й такі екземпляри певно рідкість, то не надто вже вони там і збідніли.

3. Rostuslavchuk

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

першу дитинку братова народжувала на Джамбула. Лікар нерозкручена, дитяча- теж. Тим не менше, пологий їй обійшлися у кругленьку суму- бо давала всім, хто казав. Дитяча теж не хотіла виписувати доньку, поки до її кишені не перекочувало 250 грн . Через рік та ж братова народжувала другу дитинку- тільки вже на Мечнікова, і у розкрученої лікарки. Але на ці пологи вона вже йшла " підкована"- не боялася відкрити рот до медперсоналу, не реагувати на їх "просьби" і т.п. В результаті, обійшлося все просто мінімальною сумою "віддяки" лікарю за пологи , 150 грн для акушерки ( причому для двох, бо біля неї було їх двоє.Звичайно.,що акушерки. як і лікар, дивилися на ті кошти великими очима, але то їх проблеми) і 100 грн дитячій за весь час ( пологи +післяпологовий догляд). Все- більше жодних витрат вона не мала ( вірніше, не давала, бо бажаючі то були)- не платила ні за жоден аналіз, ні за жодну довідку, щепленнями не навантажували,сумішей не втуляли. А для цього їй просто довелося не боятися відкрити рота і зрештою медперсонал зрозумів, що тут не варто тратити своїх сил і нервів.

5. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

дожились, блін....

впевненість та відстоювання своїх інтересів тепер називають наглістю,
    а відповідність законам - збігом обставин чи ще краще, везінням :khomyak:

6. сніжна

добре, перепрошую, що не так висловилася. Суті це не міняє- якщо людині не бракує впевненості, то свої законні інтереси вона буде відстоювати.

елемент везіння присутній у будь-яких життєвих обставинах, хочеться це чи ні. І пологи- не вийняток.

7. glasses

glasses Member

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

А можна спитати, яка нормальна-середня ціна лікарю зараз?Бо я так тоді як читала, то вроді ціни були в неї такі як у всіх. Дівчата, скільки ви плануєте давати лікарям?

8. сніжна

9. silvia

silvia Well-Known Member

щойно дізналась, що знайома, яка народжувала на Батальній у Сімкіна віддала йому ( як і він просив) за КР 800 євро :crazy: я в шоці від цін

10. glasses

glasses Member

Народжували знайомі дуже його хвалили, суму назвав 500доларів і потім потягнув батька пологи, а той не хотів, бо боявся.Фраза звучала:"То вже все входить в ціну".От татусь і пішов:girl_blum:

11. silvia

silvia Well-Known Member

за звич. пологи 500 у е ??? таку суму хочуть при КР.

12. glasses

glasses Member

Так за звичайні.

13. Rostuslavchuk

караул. то капець якийсь. Що за ціни??? Жах!!! Я просто в шоці..... А потім будуть казати, що на Батальній не деруть бабло.

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Мені Прокопів подобається, НІКОЛИ за гроші і мови не було, чоловік віддячився звичайно, але він в конверт навіть не згалядав. А якими очима повними щастя дивиться на маля!

15. glasses

glasses Member

Ну,не всі називають суми. Але мене переконували в тому, що то все ок і то нормальна сума, бо він класний спеціаліст і того вартує.

16. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Глассес, яка то по-Вашому "нормальна сума"? я не в захопленні від бачення наших людей що медицина має бути безплатна на державному рівні, вважаю це ненормальним, медицина в цілому світі є платною, але поки вона в нас безплатна... ну то яка то сума нормальна???
    мої пологи коштували мені забагато, сказали - оплатили, але це НЕНОРМАЛЬНО і до нормального я це не відношу, тому давайте називати речі своїми іменами:
    "сказав дати 500 у.о." для мене дорівнює ОБНАГЛІВ:girl_devil:

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

17. glasses

glasses Member

Богданка, Ви не почитали попередні дописи. Для мене це НЕНОРМАЛЬНА СУМА.

Саме це ми тут і обговорюємо.

18. Rostuslavchuk

Це брєд. Я теж реально знаю дійсно хороших спеціалістів, ну не деруть вони таких грошей. Це НЕ НОРМАЛЬНО.

Богданка цілком з тобою згідна.
    Я прихильник того, щоб медицину у нас теж зробили офіційно платною, як у всьому цивілізованому світі. І тоді не буде того, о у вас бізнес, чи ви працюєте наприклад в Києві, чи за кордоном, чи у вас хтось за кордоном, то з вас здерем по повній. І не буде отого пхання грошей до кишені.
    А на сьогоднішній день дійсно...

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ок, вже побачила, сорі
    то дійсно ненормально
    пропустила 2 дописи, а вони дійсно міняють все
    сорі:)

20. glasses

glasses Member