Лікарі і вимагання грошей: Довіддячувалися?

Discussion in 'Ой слаба я, слаба я...' started by Ksani, Apr 29, 2008.

?

Відзначте вірні твердення:

1. Знаю таксу, по ній +- плачУ

24.1%
  2. Навіть не цікавлюся таксами, даю, скільки вважаю за потрібне

49.6%
  3. Знаю, не дам, бо злочин, гріх

6.0%
  4. Хабарництво ліквідує Начальник

0.4%
  5. Хабарництво подолаємо МИ

24.6%
  6. Хабарництво - наше всьо!

1.7%
Multiple votes are allowed.
  1. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Відповідь: Обговорюємо пологи

2. natorella

natorella Well-Known Member

3 штуки
    ага - до фіга

3. Рибка

Рибка Well-Known Member

4. natorella

natorella Well-Known Member

отут взагалі суперечка
    а якшо людина не має, то також дає 200-300???
    бо треба, бо дохтур блін прийшов і побачив шо голова лізе і пішов

5. Рибка

Рибка Well-Known Member

Не має, не дає. Подружка родила на Батальній у Ковальчука, дала 100 дол. ( то був 06 чи 07 рік), а дівчина з її палати - 150 грн., ще й вибачалась... То він віддав назад - каже, перестаньте, я ж теж людина. То моя робота. Краще щось малюку купіть.
    Так що тут як від людей, які (багато хто) намагаються чим більше запхати, щоб потім сказати - стільки беруть!, так і від лікарів залежить, від їх совісті.

6. Sue

Sue New Member

Я народжувала у медінституті. Там була дівчина зі мною в палаті, яка ні з ким не домовлялась, із села приїхала. Народжувала вона у чергового лікаря - ви б її бачили. Судини в очах потріскали, її розрізали так, що вона увесь час стогнала. Я бачила, як ставився до неї і до її дитини той лікар - фиркав, гаркав і більш нічого. так само і лікар-педіатр і всі медсестри. коли в дитини температура піднялась, вона плаче, просить медсестру, щоб когось покликала, проситься, що не може сама далеко йти, а медсестра її так брутально сварить, що вона, мовляв, не вміє температуру міряти. А подруга моя нещодавно лежала у тій самій лікарні на підтримці, то лікар їй прямо казав, що треба щось дати. Вона не дала, бо в неї мама нещодавно померла і вона дійсно не мала, а лікар її тероризував. Так що серед лікарів-гінекологів є дуже багато просто нелюдів.

7. Marjaha

Marjaha New Member

я нічого собі не суперечу, ціну накручують лікарі, тому що кажуть скільки давати, ми вирішили дати менше ніж планували, він нам взагалі нічого не казав, я за ним три дні ходила щоб він гроші взяв, а він каже "у вас зараз важливіше завдання-дитину годувати", впевнена дали б 100 нічого не сказав би. але є там лікарі які не дивляться маєш ти чи ні, не випишуть, не доглянуть, шви не знімуть-доки не дасиш стільки скільки вони сказали

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

8. Sue

Sue New Member

Є таке, що довідок не віддають і не виписують, поки не даси.

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Сьогодні Маркін зробив КС моїй родичці + видалив міому (матку також) - заплатили 1000$, то він сказав додати ще 300$....Я розумію, що операція складна була, більше як 2 год, ну але ж вони домовлялися про 1000 а не про 1300. Та і взагалі, навіть 1000 - то просто космос якийсь....Казала їй іти до Данкова, ну але лікарка з ЖК сказала, що ніхто крім Маркіна таку операцію не зробить, то й вона злякалась і все. Прокесарили на 39 тижні (38 і пару днів). Так якось прикро мені, звичайно, добре , що все добре пройшло і мама з дитинкою здорові, ну, але ж я знаю, що то практично всі їхні гроші, знаю, скільки заробляє чоловік, ех, тяжко то все....

10. Orman

Orman Модератор-бомба

а як не дасть, то що "відмотає" назад операцію?

Але я зла ....

11. Holly

Holly Moderator

Повірте, зараз лікарю краще відпустити жінку, яка не заплатила, ніж тримати її купу днів в пологовому. Чим скоріше звільниться місце, тим скоріше лікар заробить на іншій жінці.
    А взагалі лікар не має права затримувати жінку з дитиною в пологовому, якщо все добре. Якщо ж лікар явно "домальовує" хвороби, то просто пишете заяву, що всю відповідальність за здоров"я дитини берете на себе та й по всьому.

12. Лідочка

І навіть якщо не звільниться, то все одно заробить, покладуть в коридорі. Вони ж "койкоместа" не рахують, кому не вистачить - ляжуть в коридорі...
    Та ні звичайно.....але дав....міг би сказати щось, але не сказав. Переживав за жінку, за дитину, операція була складна і довга, не кожен зможе керуватися здоровим глуздом, радий , що все добре. Але я теж зла, дуже, зараз вже трохи заспокоїлася:)

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

так, саме бажання віддячити тому, хто врятував життя дитини або жінки або й обох перекриває здоровий глузд. І дають дійсно хто скільки може. А потім лікар, усвідомивши, скільки можуть дати, робить таксу...

14. Лідочка

Тут трошки інакше - про ціну вони домовилися завчасно - 1000у.о. - після операції сказав ще додати.

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Вчора Маркін кесарив ще й мою подругу. 1200 доларів...

16. Gabi

Gabi Dum spiro spero

А чому в нього такі ціни не людські? Бо він великий професор?

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

щось у цьому роді. А за супутню операцію ( видалення пухлини з маткою) узяв додаткову оплату, оскільки якщо вагітна потребує крім КР ще ін. супутнього оперативного втручання, її, як правило, направляють народжувати у пологовий Медінституту . А раз професор узявся сам, відповідно і ціну собі сам встановив

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

ЛЮДИ ДОБРІ!!! А де ви ті гроші берете? 1000 долларів то не тисяча гривень. Як добре що у нас можна просто не заплатити і потім або домовитись і виплачувати по маленькій сумі або взагалі ніц не заплатити. Тоді правда інша крайність і воно паде на руки сплатників податків, але ж ніхто тебе з розрізаним животом не вижене на двір бо не заплатила. ТО ЖАХ!!!

19. Suzi

Suzi Moderator Staff Member

Це ж не офіційна плата - це в кишеню. Платникам податків можна спати спокійно :)

20. Orman

Orman Модератор-бомба

ну та власне - люди ці гроші кілька місяців заробляють, а лікар забирає за годину. От мені завжди було цікаво чи ті лікарі Бога не бояться?