Лактазна недостатність

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Ecstasy, 3 Квітень 2015.

1. марчелло

марчелло New Member

Власне вчора була питала казали що не знають(((
    --- дописи об"єднано, 18 Березень 2016 ---
    Можна ссилку

2. Montmartre

Montmartre Well-Known Member

Войдите на Facebook | Facebook

• Подобається Подобається x 1
  3. Ecstasy

Ecstasy New Member

Останнє редагування: 21 Березень 2016
    Reason for edit: Поправила (не той лінк)
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, а де можна ще крім Синево той аналіз здати? так щоб понадійніше?

5. raspberry

raspberry Well-Known Member

Його вроді тільки Синево робить. Параскева не робить. Їм аналізи робить Медіс. Відповідно в Медісі теж того аналізу нема. В дрібніших лабораторіях теж не знайшла, коли шукала.

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

А державні структури? Читала просто, що синево ті аналізи барахлить, як буду за компом скину посилання

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

7. raspberry

Сумніваюсь, ми вперше обстежувались в гастроентеролога на Орлика. Лікар казала, що цей аналіз можна зробити лише в Синево. Другого разу ми звертались в Параскеву, теж відправила в Синево. Я пробувала шукати альтернативні варіанти в неті і по знайомих, то нічого не знайшла :sad: Не знаю, може погано шукала, але здавали в Синево.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

взято звідси
    Всем, у кого повышены Ig G к глиадину - Украинское Общество больных целиакией

Синево до речі теж не в нас робить ті генетичні аналізи, а відправляє в Київ
    я от прочитала, що здають тут і там, то думала і в нас є така можливість
    а тут виходить, що у Львові монополіст і не найкращої репутації
    в нас ж є Інститут спадкових патологій чи якийсь центр генетики, мали б вони на ті аналізи хоча б забір робити і відправляти в Київ

9. raspberry

Тільки в Синево можна здати ПЛР. Генетика. Лактозна непереносимість. А от антитіла до гліадину Ig A, Ig G, дійсно можна і в Медісі здати.

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

ааа, я думала всі генетичні тільки в Синево
    цікаво так, Медіс ж в Києві робить лактозну

11. Ylyona

Ylyona New Member

а хтось здавав харчову панель на 90 продуктів антитіла IgG? може хтось пояснити чи ми можемо далі вживати ті продукти на які показало алергію.( дитині 2.6 р, дуже любить картоплю і гречку і молоко безлактозне.)

Глютен, IgG 52.99 Од/мл До 50.0 - негативний результат
    50.0 - 100.0 - незначне утворення антитіл
    100.0 - 200.0 - помірне утворення антитіл
    Більше 200.0 - виражене утворення антитіл
    Чорний перець, IgG 57.46 Од/мл
    Пшениця, IgG 59.33
    Гречана крупа, IgG 163.59
    Плямиста квасоля, IgG 109.8
    Суниця, IgG 66.79
    Картопля, IgG 91.42
    Коров'яче молоко, IgG 60.08
    Апельсин, IgG 79.1
    Огірок, IgG 60.82

деякі продукти навіть ніколи не пробували, а результат зашкалив, я про квасолю.

мене ще цікавить, по цьому аналізу ці продукти не засвоюються чи це просто ми переїли?

12. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

я робила малій. продукти, показники в аналізі яких зашкалювали,то ми на деякий час виключили повністю. в нас на мол продукти показник був поза 400. а ті продукти, які також ніби викликають алергію, але в аналізі з незн показниками,то залишили,але вживаємо тільки раз у день. в нас картопля має показник 62.
    --- дописи об"єднано, 1 Квітень 2016 ---
    до речі, гречку аналіз не показав як алерген,але нас на неї жахливо дує. правда,ми здавали аналіз десь пів року тому і гречку практично не їли тоді.

Останнє редагування: 1 Квітень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Shark

Shark New Member

Аналіз на лактозну непереносимість ми здавали на
    Лисенка 31-коштує 250 грн...

14. Ylyona

Ylyona New Member

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Маю сирну нарізку безлактозну, мій не любить такого. Кому треба пишіть, віддам

16. Tatiana Lev

Tatiana Lev Active Member

Аналіз ПЛР. Генетика. Лактозна непереносимість. Забір з вени. 200 грн. В лаб. UNILAB роблять.вул.Героїв УПА 72 (в приміщ. заводу ФТА головн.вхід) і може у їх філіях теж можна здати.

17. yurko

yurko New Member

@Ecstasy Привіт. Тут натрапила на Ваше повідомлення і хочу запитати як зараз здоровя дитини і чи вирішили проблеми? Бо в мене подібна ситуація. Прблеми почалися з 2-го місяця життя моєї донечки, зараз їй 1,3 роки. Теж, діагностували лактозну непереносимість С/С. Але в нас вона проявлялася висипкою. Грудне вигодовування відмінили в 9 місяців, а покращення ніякого нема, навіть гірше. Виявили золотистий стафілокок, Кандіду та Клебсієлу. Це все лікуємо протягом року, а результату ніякого нема. Дитя не поправляється, має страшний зуд і висип по всьому тілу. Чи можите щось порадити, до кого звернутись? Руки опускаються, бо пройшли вже всіх "світил" Львова.

18. Ecstasy

Ecstasy New Member

@yurko Привіт!
    Наша проблема (ттт) зараз вже не є яскраво вираженою. Все минулося. Єдине, що часом буває - це закрепи, тому регулюю раціон дитини + гомеопатія при потребі.
    Ми звертались тоді до Білобородько, яка нам я виявила цю проблему. Але зараз я не впевнена в нашому діагнозі. Аналіз наразі не збираюсь перездавати і немає де його, крім Синево, здати. Взагалі я давала вище статтю на цю тему, в якій пише, що аналіз показує лише МОЖЛИВУ лактазну недостатність в дорослому віці. Тому заспокоїлась.
    Коли дитині було 8 місяців і ситуація була жахлива, ми почали приймати гомеопатію, чергові бактерії (яких напились багато майже з перших місяців життя) і почали прикорм. Дитина вже була готова з'їдати трохи більше, а не просто облизувати ложку. Педприкорм теж йшов на ура) Грудне вигодовування не припиняли ні в якому разі, Білобородько наголосила годувати мінімум до року, а далі за бажанням і з постійним прийманням Мамалаку. Дитині давала його протягом тижня, далі відмовились, бо ситуація не була краща. Давала гомеопатію і дуже швидко ситуація з кишківником налагодилась.
    Але в дитини не було висипу, свербежу та інших такий неприємних симптомів. І більш ніж впевнена, що ГВ дарма забрали.

19. yurko

yurko New Member

Я теж тепер так думаю (про ГВ),але вже пізно (((. Думаю що нам неправильно ставлять діагноз.

20. Piama

Piama New Member

Двчата підкажіть. Сину 1 місяць. висіяли стафілокок. прописали нам бактеріофаг 10 днів, допити біогаю, потім симбітер 10 днів. І мамалак по 3 каплі при кожному годуванні. От і думаю чи не забагато цього всього, з симптомів в нас рідкий кал,і синок погано спить вночі, викручується,тужиться постійно, крихтить,засинає на 3 хв і починає тужитись. Думаю щоб не звик до цього мамалаку? про здавання аналізу на лн не говорила, а прописала цей мамалак.