Лактаційна аменорея, менструальний цикл під час ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Zoryanazirka, 17 Лютий 2011.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. blakytnooka

blakytnooka Member

Відповідь: Лактаційна аменорея

ого, може бути аж так довго? я вже десь чекаю, але поки нема...

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

та, мабуть, разом з часом вагітності 2 роки виходить

3. kolobok

kolobok Member

В мене зі старшою перші місячні після пологів були в її рік і сім місяців, зараз молодшим вже рік і дев'ять - і ще немає. Найдовше, що я читала, вроді 2 роки.

4. mamasha

mamasha New Member

Ото везе людям.
    А від чого то залежить? Чи то індивідуальні особливості кожного організму?

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та добре то воно добре, але я вже якось навпаки чекаю КД, а то як в танку живу і в кошмарних снах бачу свою третю вагітність.:girl_impossible: І десь так на підсвідосмості воно мене інколи чіпляє. Деколи ловлю себе на думці, а вдруг я вже на третьому місяці і ніц не знаю.:girl_crazy: Ну, та ясно то брєд, але з нормальним циклом таки якось спокійніше))

Доречі, першого разу в мене теж почались КД, коли малому 7 місяців було.

Останнє редагування: 6 Лютий 2014
  6. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

не обов'язково )) процитую себе ж
    А якщо ще додати мої більше, ніж 9 місяців вагітності, то і всіх 3 роки вийде :girl_crazy:

7. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

в мене ще досі нема місячних...

8. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

А в мене нарешті почалися:girl_dance: Більше ніж півтора роки після пологів. Ох останні місяці було складно - ходячий ПМС! Так вже їх чекала.

9. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я весною писала)))

10. katysik

katysik Well-Known Member

от і все! Чомусь так швидко закінчилась моя лактаційна аменорея, сьогодні приїхали М...:girl_cray: А так добре було без них, вже й забула шо це таке... до речі на ГВ це ніяк не вплине?

11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

я навпаки чекаю тих кд ))) якось вже набридло без них:girl_haha: гормони трохи граються зі мною. В загальному, разом з лікуванням, з липня 2011 року були 2 рази (в квітні і травні 2012) :girl_crazy:

12. Megan

Megan Well-Known Member

Чи може зменшуватись кількість молока при КД?

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

недавно коли між іншим сказала подрузі, що ще не маю КД, то вона зробила на мене круглі очі))) а потім призналася, що просто такого не чула, бо всі інші її подруги годували до 2, максимум 3 місяців, пропадало молоко:)

14. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Ех... Активно годую, але таке явище, як лактаційна аменорея, що першого разу мене обминула (КД почалися в півроку малого), що тепер взагалі навіть не дала помріяти, бо малому ще не було 4 міс, як прийшли ці "гості". А я так сподівалася, що хоча би трохи довше не буде, ніж першого разу. Але певно органім дуже швидко відновлює сили, навіть не знаю чи то добре, чи погано.

15. blakytnooka

blakytnooka Member

моя лактаційна аменорея тривала рівно 1рік і 2 місяці...

16. Heureuse

Heureuse вірю...

болів мене внизу живіт кілька днів. нив так противно, що аж малого було важко піднімати.
    ну я собі відразу понапридумувала проблем і вирішила, що таки пора до гінеколога, бо ще не була на огляді після пологів. далі підключилось головокружіння і нудота. а ще далі- нерви і роздратування...
    і ось пажалуста- вчора, рівно через рік після останніх кд, приплило щастя. от прямо день в день, якийсь годинник, а не організм :)
    і чого питається так скоро.. годую активно-преактивно.. ех :girl_in_dreams:

17. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

у мене перший раз були - коли манюні було 5 міс, потім велика перерва і знову відновились у рік і 1 міс. доці , стали вже регулярними

18. Heureuse

Heureuse вірю...

маю ще на це надію :) бо я вже й забула яка то бяка. ну і з нервами-псіхами мене давно так не крило :girl_crazy:

19. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

в мене точнісінько так було)))) чекала на наст. місяць, але нема. будем дивитись як далі організм себе поведе))

20. Savchenko

Savchenko Member

В мене вчора почались((( Єдине радує,що до вагітності я по стінках дерлась від болю, а це ноль відчуттів,що дуже тішить...Мама попередила,що може стати менше молока, але не здаватись і прикладати, але поки нічого не помічаю, донечка нямкає як завжди з апетитом і часто, не хниче чи якась стурбована...Чи то не у всіх так буває?