Лактаційна аменорея, менструальний цикл під час ГВ

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Zoryanazirka, 17 Лютий 2011.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відповідь: Лактаційна аменорея

Як про мене)
    В нас за ніч може бути 2 рази цицяння, а може 5-6, але по-кілька хвилин!
    Хвороби/зубки окрема тема.

2. Oksamyt

Oksamyt New Member

в нас перший сон 2 годинки, тобто з 10ї до 12 десь (якщо повезе звісно, бо буває, що й того нема), а далі висіння на циці цілу ніч і то мені так здається чим далі тим більше. Ох зменшити ті нічні годування хоч трішки, було б просто казково!!!!

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Від самого народження і до завершення ГВ в 2,9 - вночі прикладався що годину-дві. Я вже настільки пристосувалась, що все було на автоматі. Вийняток - піврічна боротьба з алергічними загостреннями, коли спала сидячи з Романом на руках. Ну і зуби-хвороби, то окремі графіки.
    Але КД прийшли так, як ніби і не народжувала і не годувала. Думаю, пов"язано з гормонами. Завжди мала проблеми з ними, до вагітності. А ще після народження Роміка більше місяця промучилась з страшенними щоденними мігренями, бувало навіть встати не могла від болі, чоловік допомагав тоді дуже. А з приходом КД все стало на свої місця...Може так співпало, незнаю...

4. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в мене з приходом КД загострились вени...
    а ще маю питання. Чи сюди, чи в контрацепцію... перші місячні пройшли, і на 7й день ознаки овуляції. Просто до Дми і після Дми овуляція була на 17-22 день циклу, а тут - на 7й... то вже так цикл помінявся чи просто нестабільно після ЛА?

6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Смію припустити, що перший цикл був ановуляторний, а після них овуляція любить наступити навіть під час місячних. Але я не експерт, якшо шо:) В мене прикольно: 28 днів-35 днів-28 днів-35 днів-?

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ой, я щось заплуталась... в мене зараз перший цикл, бо менструація поки що одна-єдина була після Сергійка...

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

мене обкидало прищами, чоловіка готова просто прибити, думала, що це через майже двохмісячну перерву у інтимі. дві останні ночі не можу спати, а малий цю ніч просто від циці не відсувається навіть. щойно проснулась від такого болю в поясниці, що думала сконаю, поки втечу від малого. правдами неправдами встала якось, бо Сашка вчепився за мене руками і ногами уві сні. Місячних нема. можливо, наближаються?
    дівчата, чи реагують ваші малі на місячні в плані ГВ?

Останнє редагування: 4 Листопад 2012
  9. natorella

natorella Well-Known Member

в мене так останні дні
    підозрюю шо т о навіть не місячні (в мене ше не починались), а може на овуляцію, котра перед місячними

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

фсьо :sad: з сумом оголошую свою лактаційну аменорею завершеною :sad:
    Рівно 9 місяців до пологів і 9 місяців після, хоцу ше....
    Дуже мені цікаво, чи тому малий цілісіньку ніч на мені зависав.

Снилась мені капа, мушу си купити.

11. Муська

Муська Well-Known Member

Отже після перших пологів КД відновились через 1рік 5місяців 16днів. Після других пологів через 1рік 5місяців 14днів. Практично однаково(лише різниця 2 дні). Організм працює як годинник.

12. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

І я сюди! Сьогодні і моя лактаційна аменорея скінчилась. 2 тижні тому були дуже явні ознаки овуляції, тому свої сьогоднішні М я чекала. Вчора, коли лягала спати відчула легеньке ниття живота, та весь день хотіла шоколада) Сьогодні зранку встала і все відчула, поки що не болить, виділення доволі рясні (до вагітності перші 2 дні у мене були дуже болючими), сподіваюсь так буде і надалі.
    Отже, моя аменорея без двох днів 1 рік і 5 місяців.

13. Artemida

Artemida Well-Known Member

Ги-ги, а моя вчора:girl_crazy: Чесно кажучи, так розслабилась, що була шокована трохи:girl_crazy: Живіт трохи пониває, але виділення незначні (порівняно з довагітними). Отже, рік і чотири дні:girl_sad:

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

Мій після перших пологів як годинник працював. Місячні прийшли по розкладу, через місяць після пологів. І практично відразу стали регулярними.

14. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

В мене М почалися, коли донечці було 1рік і 1 місяць, а після цього знову перерив, вже 6 місяців немає, хоча в мене завжди цикл був нерегулярний, але на настільки...чи в когось таке було?

15. natorella

а я чекаю
    недавно навіть тест робила, бо шось йокнуло мені - не так живіт ниє, молоком заливає
    але тест негативний
    тому чекаю

16. olangel

olangel Well-Known Member

От і я так місяць майже кожні вихідні тест робила...

17. natorella

я робила бо була невпевнена в одному СА
    а поки не почнуться кд то намагаюсь не ризикувати

18. allja

allja Well-Known Member

Чи може лактаційна амонерея закінчитись в 3 місяці після пологів, якщо дитина виключно на ГВ? В мене М ще не почались, але щось живіт так ниє вже цілий тиждень...от думаю чи може таке бути, чи то варто до лікаря піти?

19. natorella

навіть в перший місяць після пологів

20. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

гиг, я 2 дні назад теж тест робила )). нудить мене вже тиждень без причини і КД вже 2 місця нема, хоча перед тим були лиш 2 рази теж з перервою в 2 місяці.
    теж негативний і теж чекаю ).