Лабораторії

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем marianast, 17 Травень 2010.

1. olangel

olangel Well-Known Member

Відповідь: Лабораторії

Здавала у синево аналіз на папіломавірус. А моя гінеколог у відпустці до 18-го :sad: Виявлений 51 генотип. Хтось може підказати, або розтлумачити, що то є?!

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а вас відправляли на той аналіз по причині ерозії?

3. olangel

ага, саме так

4. ViTanya

ViTanya Member

Є онкогенні генотипи віруса папіломи людини, якщо їх знаходять, то ця людина є в групі ризику, т.к. в майбутньому цей вірус може викликати рак. 51-й генотип НЕ відноситься до онкогенних.

5. olangel

Дуже дуже дякую.Ви мене заспокоїли :)

6. Marison

Marison New Member

Дівчата, в яких лабораторях Львову ви порадите здавати гормони? Також цікавлять аналізи сечі та розгорнутий аналіз крові. Само собою, окрім "Діли" та "Синево". Ідеально - якщо то державна лабораторія при клінічних лікарнях, диспансерах або медінституті, до таких в мене більше довіри.

7. Марточка

Марточка Well-Known Member

Радіоізотопна лабораторія при Медінституті, завжди там здаю гормони.

8. бетменша

бетменша Well-Known Member

Дівчата, хто в курсі, де зараз знаходиться лабораторія "Діла"? Бо в рекламному проспекті, який мені лікар дала, вказана Дж. Вашингтона, а на сайті - вул. Зигзаг. І ще питання: в них тільки одна лабораторія на весь Львів, чи може є декілька?

9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Порадьте, будь ласка, де краще здавати аналіз калу (розширену копрограму, копроскопію) і посів калу на дизбіоз, флору та чутливість до антибіотиків. У першу чергу цікавить Сінево і адреса, де добре роблять аналіз - може, хто робив (бо знаю, що у Львові декілька Сінево-лабораторій). А також може, хтось робив посів на то все вищенаписане в баклабораторії дорослої поліклініки на Мазепи. Буду дуже вдячна за інформацію.

10. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Я посіви в Сінево більше здавати не буду. Нам там висіяли гемофільну паличку хоча в дитини була грибкова інфекція. Це підтвердило кілька лорів одночасно, бо в дитини були дуже характерні налети (такі сирноподібні). Власне здавали щоб знати чим той грибок лікувати. В результати в нас грибка немає зовсім. Лікарі поставили під великий сумнів наші аналізи і казали перездати на Зеленій.
    От мої посіви із зіву біли достовірні.

11. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Де в суботу можна здати аналіз сечі на ацетон? Скільки то коштує?

12. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

купіть в аптеці тест-смужки і робіть аналіз вдома :)

13. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Чоловік обійшов 5 аптек. Ніде немає(((

14. Retaret

Retaret Well-Known Member

а в аптечні довідки не пробували дзвонити? принаймі якась мережа тай має і хоч скажуть є, якшо є

15. Marmulyadka

на Симоненка в державній питали?

тут гляньте, ніби є http://www.ds.lviv.ua/aptechna-dovidka

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Якщо не знайдете в апеках, то в лікарнях цей аналіз мали би робити (на Орлика роблять точно)

16. penn

penn Member

діла є на личаківській,там якийсь старий кінотеатр.а то зліва від нього

17. Marmulyadka

Може комусь ще буде корисно: сьогодні дізнавалася, на Симоненка в держ.аптеці є тест-смужки на ацетон, ціна 38 грн/уп.

18. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Дівчата де краще здати аналіз на пролактин в Медісі чи Синево.???

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Хто які відгуки знає про Гемо-Медика на Водогінній?

20. mamasha

mamasha New Member

Я з відгуком про Сінево. Нажаль з негативним. Хотіла викликати медсестру додому, щоб взяли малому аналізи. В п'ятницю дзвонила півдня на обидва номери - ніхто не відповідав. В кінцевому результаті залишила електронну заявку на їх сайті, де було написано "з вами обов'язково зв'яжуться для уточнення деталей". Ніхто не віддзвонив ні в п'ятницю, ні в суботу. Зате в понеділок в 8 ранку ми зірвались від дзвінка в двері "як на пожар". На порозі медсестра. Я питаю: чого не перндзвонили, відповідає - я вам всю дорогу дзвонила, поки їхала до вас - ви поза зоною... Ну логічно. Я тел наніч вимикаю. Дитина ще спала, бо зазвичай встає набагато пізніше. В кінцевому результаті - я розтермосила малого, він яснеділо розревівся. Ми з чоловіком його тримали, поки пані медсестра тицяла голкою істерично кричащій дитині в руку. Аналіз так і не взяла, бо "не знайшла" вену. Сказала: "Поїдьте краще в пункт, там здасте". Отакий-то сервіс.