Відповідь: Лабораторії можна здати дешевше в лабораторії по вул Некрасова, але далі за Медісом, десь 5 хвилин навпроти садочка, не памятаю точну назву, але там можна спитати
Відповідь: Лабораторії Ви про радіозотопну? Так, там таки дешевше..ну звичайно умови такі собі...та й результати мені такііі понаписували, прийшлось перездавати.
Відповідь: Лабораторії так. про неї, ну незнаю в мене проблем не було з нею, ніби результати були правдиві, бо перевіряла в іншій лабораторії.
Відповідь: Лабораторії Ну я думаю, мені краще знати, нормальні чи ненормальні Перездавала в двох інших закладах, для достовірності.. Пишуть карявим почирком в журналі...може і помилились.
Відповідь: Лабораторії десь можна зробити завтра(в неділю) зробити аналіз крові та сечі? щоб був результат до вечора..
Відповідь: Лабораторії Підкажіть, де якісно роблять алергопроби (дитині треба зробити на найпоширеніші алергени), може в когось є хороші відгуки про конкретну лабораторію.
Відповідь: Лабораторії в воєнному госпіталі на Чехова роблять швидко(30хв) і платно, але не знаю чи працюють в неділю
Відповідь: Лабораторії Якщо не помиляюсь, то на Коновальця в Сінево (головна лабораторія). Вони працюють в неділю. Подруга малій аналізи теж там здавала в неділю.
Відповідь: Лабораторії нам теж потрібно, заг аналіз роблю зазвичай в унілаб, думаю і на алергопроби там зробити, але може і справді хтось знає де краще
Відповідь: Лабораторії Дівчата, питання трішки термінове... Хто здавав в Синево загальний аналіз сечі, можете підняти результати? чи там визначався і виявлявся такий показник як "уробіліноген" ? Питання виникло, бо завжди здавали сечу чи в Медісі чи в Унілабі, і ніколи ні в кого, ні в дорослих нів дітей уробіліноген не виявлявся. Тут з метою уточнення іншого показника нам порадили здати сечу в синево, показник уточнили, все добре, але виявився уробіліноген ( сліди), в нормі написано теж сліди, але мені від того не легше, бо кращє б його не було. Лікар розвів руками, бо янших симптомів чи проявів захворювання яке б давало уробіліноген немає. Порадив перездати через тиждень-другий, перездаємо, знов в синево, і знов сліди уробіліногену. До їх лаборантів додзвонитись нереально, в їх гарячій лінії сидять дівчата навіть без мед.освіти. Для Медіса наприклад норма - відсутність уробіліногену, я вже з ними звьязалась, легенький допрос на цю тему зробила. Синево або якісь інші реактиви має які бачать сліди, чи сліди вони бачать у любій сечі і їх аналіз просто дуже скурпульозний а інші того тупо не бачать... В общєм, заспокойте мене будь-ласка, гляньте чи у ваших аналізах які вважались добрими теж уробіліноген був? І чи взагалі був? І що про це казали лікарі?
Відповідь: Лабораторії Я здавала, буквально 28,05 заг.ан. сечі. Уробіліноген вони визначають, в переліку він є. Теж у мене в результаті виявили "сліди". Але квадратиком не обведений цей показник, тобто вони рахують його як норму. І в графі "референтний інтервал" встоновлений "сліди" - тобто це нормально, що вони є. Здача аналізу була моєю власною ініціативою, до лікарів результат не носила, бо всі показники в нормі. ---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ---------- І в мене питання, можливо хтось знає, де в хорошій лабораторії можна здати зішкріб шкіри на виявлення демодексу (підшкірного кліща) - не вії, брови, а саме шкіри. Про державні шкірдиспансери знаю, але хочу знайти хорошу лабораторію. Дякую.
Відповідь: Лабораторії Я уточню - мова за аналіз дитини майже 2 р. Просто наявність уробіліногену - це одна з ознак нюансів з печінкою зокрема. Я допускаю що у дорослих, які багато чого могли зїсти/випити/спробувати колись десь, печінка може бути не ідеальна, але чи норма це для дитячого аналізу, коли дитина ще нічого шкідливого поїсти не встигла.
Відповідь: Лабораторії З аналізом сечі теж маємо каламбур. В брата проблемна нирка, здавали сечу на Орлика, то там білок 0,132, а в Медісі і в Синево не виявлено. (Вони там просто пишуть, виявлено чи ні). І кому вірити? Бо на Орлика показник високий, а в приватних його нема, але думаємо то не правда.
Відповідь: Лабораторії В моїх діток після хвороби теж виявляли сліди. Лікарі нічого страшного не бачили.
Відповідь: Лабораторії Вони не завжди обводять - треба обов"язково самій звіряти результат із нормою, яку зазвичай пишуть зправа
Відповідь: Лабораторії Регулярно, майже кожні два тижні, здаю аналіз сечі донечки в Синево, і сліди уробіліногену є в кожному аналізі, я навіть уваги на це не звертала, бо жодного разу цей показник вони не підкреслювали. Доні 11 місяців. І наша лікар-нефролог нічого поганого про ці 'сліди' не казала. Певно це дійсно в Синево така норма.
Відповідь: Лабораторії Ми здавали загальний аналіз крові: в лікарні, Синево і Біокурсі. Цікавили ШОЕ (підтверджували наявність запального процесу). Лікарня виявила ШОЕ 21. На наступний день: лікарня - 32, біокурс -63 (що через 2 тижні обгрунтовало КТ, виявивши залишкові явища пневмонії), Синево (на Коновальця) - 7 (в межах норми). І що тут скажеш... Згадала, мала подібний нюанс із власними аналізами в Синево. Але тоді не так суттєво було. Про Медіс, щоправда, пишуть ще гірші відгуки, тому туди навіть не ходили.