Відповідь: Лабораторії Дуже розчарувала Сінево. Написала їм листа, скопіюю сюди шматок, щоб двічі не писати. Согласно рентгенологического исследования и осмотру врача мужу поставили диагноз пневмония, анализы сдавали в поликлинике и они также показали воспалительный процесс (СОЭ - 45, палочкоядерные - 8, лейкоциты - 5,8) После прохождения курса лечения самочувствие улучшилось, но незначительно, кровь в поликлинике сдали повторно, анализы продолжали показывать воспалительный процесс (СОЭ - 38, палочкоядерные - 14, лейкоциты - 5,9). Поскольку хотели проверить анализы (все-таки небольшое улучшение самочувствия было, а палочкоядерные очень подскочили) - через два дня сдали кровь в лаборатории "Синево" в г. Львов, по ул. Коновальца, 33. Анализы показали почти норму - СОЭ - 5, палочкоядерные - 6, лейкоциты - 11. Врач готов закрыть больничный, хотя самочувствие довольно плохое, принимается решение прекратить антибактериальную терапию. Через три дня наступило ухудшение самочувствия, тогда кровь сдается повторно в поликлинике, с личной просьбой к лаборанту ОЧЕНЬ внимательно посчитать, анализы показали снова воспалительный процесс, уже с улучшением (СОЭ - 20, палочкоядерные - 9, лейкоциты - 5,8). Додам, що лаборантці в поліклініці за останній аналіз заплатили, сказала, що перераховувала тричі. І ще. Мама має подругу-метролога. Та каже, що є така апаратура, яку в нас просто нема кому повіряти (у Львові точно, а, може і в країні), треба спеца з-за кордону. Можливо, наші просто жмуть на це грошей.(( І от тепер чоловік досі хворий (бо повірили тоді тим аналізам і відмінили антибіотик) і мусить хворий летіти в понеділок за кордон.(( Тепер я Сінево не вірю.(( Почекаю,чи буде якась від них відповідь.
Відповідь: Лабораторії Недавно за направленням лікаря здавала аналіз в Hemo Medika Lviv, правда в медінституті у підвалі терапевтичного відділення. Мда, реально підвал. прохідний двір. у сусідній кімнаті ще якісь обстеження є. купа людей. затоплені стіни. може від того настрою, може від невміння юної медсестри, навіть синячок невеликий залишився. Я завжди все здаю в Сінево на Личаківській. поки що одні тільки позитивні враження. Робила заг. аналіз крові і сечі - то на 3 сторінках прийшов результат. Видно за що платиш))) Але, правда, ті аналізи, що я здавала в Гемо Медіка, у Сінево майже в 2 рази дорожчі. Різниця у пару сотень грн.
Відповідь: Лабораторії Доброго дня, хочу висловити своє глибоке розчарування у сервісі лабораторії Medis! 21.02.2014 мої батьки лікарі пенсійного віку стали свідками ситуації, в якій працівник лабораторії Medis, на вулиці Некрасова м.Львів, Остап безсердечно повівся із іншим відвідувачем лабораторії. Хочу підкреслити, що цей чоловік був пенсійного віку та користався двома милицями. За аналіз він мав заплатити 214 грн, та мав при собі лише 200 грн, яких він вже заплатив. Адміністратор Остап, який приймав ці гроші, відмовив чоловіку донести гроші наступного дня під час забору аналізів (підкреслюю 14 грн). Чоловік мав піти додому і повернутися з грошима. Моя мама захистила цього чоловіка і вимагала до нього поваги та людяного відношення. Працівник лабораторії Medis категорично відмовив та не дав змоги сконтактуватися із менеджером лабораторії. Мама не дозволила чоловіку з милицями піти без проведеного аналізу, тому доплатила 14 грн за незнайому їй людину. Я розумію, що Остап діяв виключно по статуту, написаним начальством. Але, на мою думку, перевагою приватної лабораторії є безпека та ПОВАГА до відвідувачів. Чому нема індивідуального підходу до клієнтів? Яким чином відвідувачі дізнаються ціни на послуги заздалегідь, окрім інтернету? Де контактні телефони керівництва або книга скарг? Подібне повідомлення я надіслала в лабораторію Medis та не отримала від них жодної відповіді на свої запитання. На жаль, у розділі "запитання-відповіді" на сайті цієї лабораторії публікуються лише позитивні відгуки! Хочу зазначити, що мої батьки є лікарями. Сумніваюся, що, почувши цю історію, хтось з нашої родини, друзів та колег скерує пацієнтів у лабораторію MEDIS.
Відповідь: Лабораторії От і я на свій лист і Сінево,схоже, відповіді не дочекаюся. Йти в охорону здоров"я?
Відповідь: Лабораторії Підкажіть, звідки можна викликати лаборанта додому? Не хочу хворих дітей возити...
Відповідь: Лабораторії В Медісі можна, але забезпечити лаборанта транспортом і кажись то додаткових 50 грн до вартості аналізу. Синево якщо не помиляюсь також може приїхати, умов не знаю.
Відповідь: Лабораторії Здавала на днях анализ на ТТГ (гормон щитовидки) і аналіз крові розгорнутий. То таке мені там написали!!! Ніби результати з голови взяли. Мушу йти перездавати. Тепер от думаю куда, бо кров беруть з вени, ще й за аналізи треба більше 100 грн віддати. От тобі і маєш, хвалена лабораторія....
Відповідь: Лабораторії Здавалала також в синево аналізи. даремно викинуті 100 грн.за заг. аналіз крові і сечі. Сечі було здано 30 мл. а при одержанні результату було вказано 60!!! НУ І ПОКАЗНИКИ ВСІ РЕШТА ТЕЖ НЕ ПРАВДИВІ ( ЛЕЙКОЦИТИ 40 І . Т. Д ) Подзвонила до них по номеру 8 800 кажумаю сумніви чи то мій аналіз бо кількість сечі записана в 2 рази більша та й показники такі що без антибіотиків не обійтися. Цілий день мені повідомляли що чекайте а потім о 18 сказали так то ваш результат. На щастя Бог дав розуму перездати ще раз в іншій лабораторії (але добре що вони вказали не ту к-ть сечі яку я здавала і я засумнівалась. а якщо це кров на гормони чи щось інше... Сумно що через халатність працівників Синево можна позбутися не лише грошей але здоровя бо доктор призначить лікування на основі результату налізів, а вони в Синево висмоктані з пальця
Відповідь: Лабораторії От читаю про Сінево...сама там нераз здавала, бо близько від дому. А може то ше від самого відділу. Поділіться за якою адресою здавали? Надіслано від мого IdeaTab A3000-H, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Лабораторії Я також здаю там періодично ТТГ та інші гормони щитовидки плюс ревмопроби, то тепер також не дуже вірю і не знаю куди йти.(( Хоча, вже після чоловікових пригод здавала раз - але в Рівному(а вони передають все на аналіз в Київ, а не у Львів) - то ніби були нормальні. Якось перездавала в Юнілаб - то збігалися. Але питання довіри до цієї лабораторіїї у Львові для мене наразі відкрите. ---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ---------- Крістас, у Львові де не здавай - сам аналіз роблять на Коновальця, бо там лабораторія, всі інші - то лише пункти забору матеріалу. У Рівному, як я вже написала - взагалі лабораторії нема, зібраний матеріал передають на аналіз в Київ. Я грішу на аналізатори.((( там же не люди рахують, а апаратура. ---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ---------- До речі, я недавно дізналася, що Сінево не сертифіковані в Мінохорони здоров"я...ну чи якось так... Жалілася їхня працівниця, що от дізналася про то і що їй, виявляється, медичний стаж не йде.
Відповідь: Лабораторії Я здавала розгорнутий аналіз крові і загальний аналіз сеч в Сіневоі у грудні, то теж таке понаписували що мій іммунолог аж пішла радитись з колегами) В результаті скерувала мене в іншу лабараторію де аналіз показав зовсім інші результати. Тому тепер двічі подумаю перед тим як піти здавати аналізи в Сінево. А взагалі хотіла запитатись де точніші і якісніші результати того ж самого аналізу крові і сечі у Львові? Бо скоро маю здавати другий етап аналізів і не знаю куди податись.
Відповідь: Лабораторії Як гадаєте, ті аналізи, що йдуть на Київ (значно дорожчі і їх потрібно довше чекати) більш достовірні ніж ті, які у Львові? В яку саме, якщо не секрет?
Відповідь: Лабораторії Та не секрет, звичайно. В Ескулаб направили, але з ним інша історія. В цій темці вже писала своє обурення стосовно працівника цієї лабараторії. Хоча аналізи зробили точні (надіюсь). Ціни там дорожчі ніж в Сінево. Вони тому і дорожчі, що враховується ще транспортування до Києва. Думаю що лабараторні агрегати чи апаратура одинакова і в Києві і у Львові.
Відповідь: Лабораторії Я додому викликаю Юнілаб, беруть гроші за таксі і аналіз і здається 30грн зверху
Відповідь: Лабораторії Але ж я зла на Медіс на Хімічній!!!! в середу здали в ескулабі сечу малої. повищені лейкоцити і білок. лікуєм цистит. в суботу в медісі. аналізи ідеальні. білка о, лейкоцити 1-2. лікування лікар відповідно змінив. дитині не кращає. сьогодні на Орлика перездали. лейкоцити на все поле зору, білок знову. от і лікуйся тепер(( тре їм на сайті написати своє фе!
Відповідь: Лабораторії Лежала на Топольній з дівчиною, яка здавала в Ескулаб аналіз на щитовидку, здавала перед операцією. Результат був аховий, її відправили до якогось профільного професора в медінститут ніби (тут можу помилитись) , вона сказала ,що такого просто бути не може, набор цифр, перездавали у них все ок. Але операцію їй перенесли, нерви з"їли, ще за консультацію в професора заплатила, вот так, було це в січні цього року
Відповідь: Лабораторії цікавлять відгуки про лабораторію "Діла" (можна в пп) вибираю між нею і Синево
Відповідь: Лабораторії Прийшла жалітися знов на Синево. Щось мене дьоргнуло знов туди піти. Мала малому здати аналіз крові розгорнутий, час згортання і кровотечі і цукор. Прихожу, кажу то і то треба і тут мене вгнали в шок. Що на цукор вони беруть кров з вени!!!! а час згортанні і кровотечі самостійно вони не роблять, а лиш в комплексі ще з якимось там... я почухалася та й думаю, раз так то здаєм лиш аналіз розгорнутий бо то з пальця. Медсестра попалася ужасна. Пояснюю їй, дитина з особливістю, так і так.. Ну але той забір крові то жах був. Вколола дуже сильно і глибоко, не могла надушити крові, хоча в малого кров потім ще довго не спинялася... Поки ми виясняли що і як, то поїхали в Чорнобильську в Медіс. Там вже здали все решту за 2 секунди. І всі аналізи брали з пальчика. Щоб я ще раз в Синево пішла, та ніколи... Шкода що малого мучила двічи з тими проколюваннями пальців.
Відповідь: Лабораторії в Синево доні робили розгорнутий аналіз крові і брали кров з вени. з пальчика брати відмовилися. то ми тепер в Медісі робимо. там беруть з пальчика, медсестри привітні ще й купу наліпочок дадуть
Відповідь: Лабораторії Мене теж цікавлять відгуки про "Ділу", поділіться враженнями, будь ласка. Стосовно Синево, я вже теж зарікалась і не один раз, що більше туди не піду. Аналіз на гормон щитовидки ТТГ, знаю , що він доволі специфічний, але показник 8, а через три тижні 1.4 в Синево, і 2, 5 в іншій лабораторії з іншими нормами, при дуже низькій дозі препарату, це явно помилка першого результату Синево. Я не маю бажання здавати один і той самий аналіз в двох різних лабораторіях, щоби перевіряти як виконує їх Синево.