Лабораторії

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем marianast, 17 Травень 2010.

1. kristas

kristas Well-Known Member

Відповідь: Лабораторії

На один показник???? То якісийсь складний аналіз, бо звичайні гормони щитовидки, чи репродуктивна панель десю по 50-70 грн.

2. oksitigra

oksitigra Member

Це було 2-3 анілізи, бо вона побачила в мене інфантильну матку.

3. vanilia

vanilia Miracles are real

Завжди здаю аналізи в Медісі, завжди надсилають результати на е-мейл. Цього разу виникла екстренна ситуація, коли аналізи треба було здати чимшвидше, їхати до Медісу не було часу, сказав лікар йти в найближчу лабораторію - в Біокурс.
    Результат просила надіслати на е-мейл, сказали вказати емейл і номер телефону з прізвищем, все зробила як сказали. Не надіслали. Передзвонювала, питалася чому нгемає, сказали надіслати на їх номер дані і зашлють. Нема по нині - тиждень пройшов.
    А ще так мені той аналіз з вени брали, що маю величезний синяк на пів руки, без перебільшень. Спеціально зміряла - 12 сантиметрів синяк; пекло коли брала кров. При тому, що вени в мене такі, що їх всі медсестри називають "гарні" - добре видно і легко колоти.
    І ото мало того, що я з тим синячиськом ходжу тепер, так ще й результатів толком не знаю, що мені було вкрай важливо. А заплатила скільки грошей за таку "послугу"...
    Розчарована... Пару років тому здавала в них аналіз один раз, все було нормально. А тепер вони "спортилися".

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

У Синево біля 6 вечора приймають аналізи? не кров, а цитологію

5. Margarett

Margarett Well-Known Member

Щодо цього обмежень в часі немає. Цілий день таке можна здати, здавала сама.

6. vchitelka

vchitelka New Member

Я завжди здаю аналізи в Біокурсі. Коли потрібно було терміново, за годину мала на руках результати. Одного разу навіть за подвійним тарифом не взяли, хоча за терміновість оплата подвоюється. Брали кров з вени у мене, а колись й у ще малого синочка - жодних синців. Правда зараз, так розуміти, на яку медсестру втрапиш, бо знайомі теж жалілися, що малому кров не змогли взяти. А я була і минулого року з чоловіком, і цього року сама - взяли без проблем. Результатам довіряю повністю, бачила на власні очі, як роблять аналізи (робили раз при мені, бо в мене на руках були два абсолютно різні аналізи з різних лабораторій, чим я була ду-у-уже збентежена, йшлось про здоров"я синочка:)

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це, в принципі, залежить і від вміння медсестри, але "Біокурс"- це справді єдиний раз, де мені настільки акуратно брали аналіз з вени, що і сліду не залишилося. А враховуючи мою схильність до синців - то я навіть дуже здивувалась. Де б не брали кров у інших місцях- синячища були конкретні.

8. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Як на мене в Медісі досить якісно роюлять аналізи!!!я під час вагітності всі аналізи там здавала!ну і мала одну ситуацію коли донці треба було дуже швидко аналіз крові зробити,поіхали ми в Медіс,приіхали за 5 хв.до закриття.Пояснили всю ситуацію- і нам пішли на зустріч!мало того шо дуже добре взяли кров,так ше через годину передзвонили і сказали шо в нас всьо добре!!!і грошей ми не доплачували!!!

9. ViTanya

ViTanya Member

Я робила в Біокурсі. Задоволена.

10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

В Медісі вічна проблема з результатами на електронну пошту. щоб їх отримати треба просто "вибивати" ті заключення. от і сьогодні братова зранку здала аналізи і дотепер нічого нема, хоч і наголошували на важливості. дзвоню на Некрасова, ніхто не відповідає. от Вам і сервіс. зате гроші деруть як за рідну маму.

11. airy_cat

airy_cat New Member

Вони їх скорше 7-ї вечора жодного разу не присилали. При умові, що правильно переписали емейл.

12. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

мені перший раз прислали десь біля 23:00. але нині субота, тому вже о 18:00 ніхто по телефону не відповів.

13. Halina

Halina Well-Known Member

Ще ні разу не мала проблем з результатами на пошту. І то приходить смс на телефон що уже відправлені аналізи на пошту. Переважно до 17 аналізи уже є. От сьогодні здавала і аналізи в 16 уже були на пошті.

14. airy_cat

airy_cat New Member

Загалом я теж сподівалася більшої оперативності. Можливо залежить від того, де саме здавати. Ми на Різьбярській, бічна Личаківської.

15. iriwa

iriwa Особлива мама

Завжди здаю на гормони щитовидки в Синево на Сихові. Дуже задоволена. Дівчата гарно беруть аналіз, привітні. Останній раз робила териотропний гормон то ціна була 70 грн + 10 за одноразову систему для взяття крові.

16. Barashechka

Barashechka New Member

на хелікобактер можна здати в "Медісі". Знаю, що роблять на Дністерській 27, в Чорнобильській клініці

17. pokytyanka

pokytyanka Active Member

А я сьогодні другий раз здавала аналізи в Ескулабі, і обуренню мому немає меж:girl_devil: Два тижня тому мене приголомшили ціною на 105 грн більшою ніж на їхньому сайті. Сказали, що виправлять. Думаю ну з ким не буває:confused: До сьогоднішнього походу підготувалась завчасно- позвонила прямо до них в лабараторію і дізналась всі ціни на аналізи що тре здати. І яке ж було моє здивування, коли та тьотінька знов говорить мені загальну ціну більшу на 100 грн. Я звичайно обурилась, пояснила що ціну я цього разу уточняла по телефону в них, нащо вона бідака помінялась в лиці і почала белькотіти, що попутала панель, що порахувала панель, яку я минулого разу здавала( згадала значить мене), а потім дуже мені дякувала, що я тоді їй сказала про різницю ціни на сайті. Здала я там кров і вийшла з таким неприємним осадком звідти, що мене хотіли обдерти:girl_cray: А прийшовши додому звірила ціни на сайті з першою квитанцією і знайшла різницю в 5 грн, причому виправлену зверху по нулю. Я так розумію перший раз мене постригли на 5 грн а на другий раз хотіли на 100 грн
    Надіюсь мій відгук буде корисний тим, хто там збирається здавати аналізи. Моя вам порада завчасно дізнавайтесь ціни на аналізи, щоб не вийшло як в мене.

18. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

А мені ескулаб теж не подобається. Вони мені тою самою ватою , якою протирали венку перед аналізом, а потім поклали її на стіл, хотіли венку закрити. Ця лабораторія мені більше нагадує державну поліклініку, ніж приватну лабораторію. Хоча вона знаходиться близько дому, аналізи стараюсь робити у інших закладах.

Останнє редагування: 4 Грудень 2013
  19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Дівчата, де можна здати аналіз крові, щоб виявити наявність глистів?...яка лабораторія таке робить якісно?...хочу Саші перевірити, бо блідий і знову жаліється на животик. скрегоче зубами. апетиту нема...на УЗД вже записались.

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ми здавали малій такий аналіз у "Медісі" на Некрасова, ніби нормально там роблять.