Лабораторії

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем marianast, 17 Травень 2010.

1. SniganaN

SniganaN New Member

Відповідь: Лабораторії

В "Параскевії" хороше обладнання і добре роблять аналізи, цього ж не скажу про їх лікарів.

2. kapronka

kapronka New Member

Дівчатка, допоможіть!!!!!
    Дуже потрібно здати аналіз сечі на кетостероїди ( 17 КС і 17 КГС)
    Підкажіть,де у Львові можна здати? можливо хтось вже здавав??? І чи чули про лабораторію на Острозького (я так розумію в Ендокринологічому диспансері)

Дуже дякую за відповіді

3. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

добра лабораторія - обл.диспансер все ж таки

4. kristas

kristas Well-Known Member

А як щодо "Медіс" і "Меділайн"?

5. K.I.M.

K.I.M. Active Member

Я робила аналізи у Біокурсі. У цілому залишилася задоволена - результати аналізів надіслали на пошту, тому було дуже зручно. Кажуть, що та трохи дорожче - але я направду не порівнювала.

Мій колега робить аналізи у Медікусі - теж хороші відгуки. Памятаю, що з медсестрами була якась накладка - чи то не розібралися, який саме аналіз порадили і як він називається у них, чи щось таке...Але співвідношення ціна/якість була задовільна, це точно пам'ятаю. Крім того, вони мають багато пунктів забору крові.

6. Tyulpana

Tyulpana New Member

help! Де можна зробити ан. на трипсин

Можливо хтось зустрічався з таким. Були в гастроентеролога, приписала нам здати аналізи : на флору та копрологію + трипсини?

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

притягнулася я в Синево для здачі гемоглобіну (розгорнутий аналіз крові)
    і мене здивували насамперед тим, що не можна перед тим щось їсти (все-таки не глюкозу здаю), а ще більше - беруть тільки з вени (з пальця тільки дітям до 5 років)
    те, що ціна інша, ніж в інтернеті, то я вже й промовчу:)

може підкажете в пп, де можна здати з пальця (центр-привокзальна, а ще краще - район південного)
    чи то вже всюди тільки з вени беруть???

8. medychka

medychka New Member

звичайно,нічого не можна істи..будуть хибні результати
    мене також здивувало це...наполягла,щоб зробили з пальця,бо пару хвилин тому здавала з вени в лікарні..взяли з пальця,але краще б не наполягала,бо палець не проколюють,а розрізають: Шок:..довго кровило,мусила вертатись,щоб заклеїли лейкопластиром,бо вата вся в крові..єдиний плюс,що результати до вечора скинули на почту,але більше туди не піду,хоча Сінево в сусідньому з роботою будинку..зазвичай здаю в Медісі..мені там подобається...результати також скидають на електронку...самий ближчий Медіс до Південного на Науковій 12(де Істина)

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

в поліклініках завжди дозволяли здати так... хіба якщо на цукор, то само собою натще
    глянула види аналізів - роблять загальний аналіз крові і гемоглобін ще окремо... ціна та сама.. окремо то якось більше деталізований? чи одне і те саме - виходить вигідніше здати загальний?!

10. medychka

medychka New Member

Ні,Ви щось путаєте..але навіть,якщо і в якійсь поліклініці дозволяють!!!!,здавайте натще

залежно,що саме Вам потрібно..окремо роблять гемоглобін і еритроцити для виявлення анемії...а розгорнутий покаже інші відхиленні(не дай Бог) в організмі

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

потрібен суто гемоглобін.. але якщо ціна та сама, то може є сенс здати загальний...

12. medychka

medychka New Member

ціна не та сама...якщо Ви маєте ввиду 35грн.,то це або аналіз крові без лейкоцитарної формули,або гемоглобін +еритроцити..а загальний з формулою лейкоцитарною коштує 50грн.(ціни з сайту)

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

може,проконсультуйтесь у лікаря в лабораторії,що вам краще здати для гемоглобіну

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

14. medychka

medychka New Member

та немає за що..)))...не хворійте

15. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

Також задавалась цим питанням шукаючи рішення в відгуках інтернету. Дійшла висновку що багато відгуків є "платними" і боротьбою за ресурс, тобто гроші, оскільки багато аналізів державні лабораторії не роблять і в приватних є величезне джерело збагачення за яке вони воюють "чорним" піаром.
    Не знаю як Синево, а Євролаб роздає "бонуси" тим лікарям з ким є домовленість Синево напевне також- бо реєструючи записують лікаря який скерував.
    Маю сумніви в правдивості аналізів Євролабу на тиреоїдну панель, їхні результати значно вирізнялись від попередніх, фактично нівелювавши все лікування, але лікар їм "довіряє" - як результат - дуже-дуже значне передозування препаратом (майже в "0") і вся карусель зі здачею-перездачею заново.
    Також є ще один нюанс. Розмірності аналізів в Євролабі і в "державній-платній" лабораторії співпадають, так само як точність, а розмірності в Синево - зовсім інші, відповідно інша методика визначення, тай й точність визначення значно більша (з тих аналізів що я робила).
    А тепер про імідж цих лабораторій очима пересічного споживача:
    - Євролаб на Круп*ярській видав надписаний листок (навіть не чек) з інформацією коли потрібно прийти за результатом. Коли забирала результати то стала свідком того що жінка не могла забрати аналізи своєї дитини, бо половина їх є а аналіз на гельмінти "не зарестрований" в їхній базі, а "реєстратора" немає вона на лікарняному. Тобто нема можливості довести що ти оплатив послуги лабораторії.
    - Синево видає чек з листом в якому написана вся інформація про аналізи які Ви здали і часом забору результатів, також є можливість отримати їх на ел.пошту.
    Досить велика різниця в організації роботи і сервісі при майже одинакових цінах.

16. boyechkoVA

boyechkoVA Well-Known Member

Доводилось спілкуватись з лікарем з США, то вони визнають лише наші аналізи з Сінево. Думаю, різниця в апаратурі.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 4 Beta

17. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Доводилось робити аналізи на гормони спочатку у Євролабі, згодом - у Синево... Довга була історія. Як якість виконання, так і сервіс більше подобаються у Синево.

18. oksitigra

oksitigra Member

Мене по такій системі відправила в "Синево" Склярова В.О. з Центру планування сім'ї на Русових. Як мені сказали ціну, в мене мову відняло. Ні до Склярової, ні в Синево тепер ні ногою.

19. kristas

kristas Well-Known Member

А яка там ціна? як я порівнювала. то буквально десь на 10 грн. дорожче ніж у Медісі. А зазвичай здавала у Медісі чи Меділайні, тепер живу навпроти Сінево, тому зручно ходити туди. Недавно мені призначили досить багато аналізів, і лікарка для моєї економії послала в Ізотопну Лаболаторію. Ну так, дешевше, але мені прийшлось половину аналізів перездавати, бо результати були якісь нереальні.

20. oksitigra

oksitigra Member

На гормони 750 чи 800 грн