Квітково-весняний обмін 2017

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Gorda, 1 Квітень 2017.

1. Gorda

Gorda Well-Known Member

212aa.jpg

Теплим промінням сонця, тихим шелестом вітру, де чути ніжний спів птахів- приходить Весна та встеляє землю своїм цвітом!

Тож запрошуємо вас, прийняти участь у цій квітково-весняній забавці, і мати можливість подарувати свою краплинку радості та тепла!

Обов’язковими елементами будуть: весняний настрій, якийсь один предмет зеленого кольору та все те чим надихає вас весна і те чим би ви хотіли поділитись із вашою форумляночкою.

Нагадуємо умови участі:

• наявність 350 дописів;

• відсутність штрафів з попередніх забавок
    Заявку потрібно надіслати на поштову скриньку обміну obmin.dp@gmail.com до 12 квітня.

У заявці вказуємо:

- адреса - назва вулиці, номер будинку, номер квартири, поштовий індекс

- повне ім'я - прізвище та ім'я

- нік на форумі

- лінк на профіль

- номер мобільного телефону

- написати, яка квітка подобається

Всі ці дані є анонімні, крім дарувальниці їх ніхто не отримає, можете не переживати.

Участь із країн, що знаходяться за межами України, можуть приймати учасники, лише за наявності української адреси, куди можна відправити подарунок.

14 квітня ви отримаєте лист від куратора з ніком форумянки, якій будете дарувати подарунок.

Надіслати подарунок потрібно до 30 квітня (це найпізніший термін, хто захоче надіслати швидше - будь ласка). Перед відправкою обов'язково робимо фото і надсилаємо на пошту обміну obmin.dp@gmail.com.

Куратори гри: @terezka, @Gorda,

Якщо форумянка отримала подарунок, але не виставила звіту протягом місяця (виключення лише, якщо подарунок йшов довше, але щиро сподіваюсь, що такого не буде), то в наступному обміні форумянка до участі не допускається.

Галерея буде відкрита після того, як половина учасниць відправить подарунки.

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Такс, сьогодні був плідний день... Майже усе є. Але зелений елемент в приміщенні видасля зеленим, а на вулиці не дуже:girl_blush2:. Ну, прикинуся дальтоніком:girl_in_dreams:

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Креативно Креативно x 1
  3. MissO

MissO Well-Known Member

Всьо! Все запаковане, завтра зранку попру на пошту. Фотозвіт відіслано, пальці схрестила, щоб все нормально доїхало і сподобалось)))

• Подобається Подобається x 5
  4. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я щось зовсім розлінилась...Але нічого, завтра ноги в руки і буду шукати елементи подарунку, один вже знаю де взяти, а все інше ще під знаком питання...Але нічого, правда ж що головний елемент весняний настрій?

5. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

І я вже придумала всі елементи, замовила, тепер чекаю :girl_in_dreams: - як тільки приїдуть відправлю :girl_blush2:
    (зі своєю манюнею не маю можливості ходити по магазинах, тому все так довго тягнеться)

6. Gorda

Gorda Well-Known Member

А мені випало по суті три дні для підготовки....те що хотіла приготувати, то приготую, але певно вручатиму із затримкою. За що дуууже перепрошую свою форумляночку!!! :girl_smile:

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і в мене "льод тpонулся"! :girl_dance:дещо вже маю.
    сподіваюся сподобається. "Батя, я стаpаюся", чесно:girl_blush2:

моя даpувальнице, так кльово від тебезвісточки отpимувати:give_heart:.

• Подобається Подобається x 7
  8. MissO

MissO Well-Known Member

Люба моя форумляночко, зустрічай! Посилочка поїхала дарувати весняний настрій і тепло, сподіваюсь.
    А тепер кілька слів про Укрпошту. Приношу я запакований і підписаний ящик, підібраний моїм чоловіком під задані мною точні розміри, щоб все гарненько влізло і не літало, а вони мені кажуть, що в таких ящиках вони не приймають, бо треба в їхніх, брендових. Короче, люба форумляночко, коли отримаєш посилку в двох ящиках, то не думай про мене погано, то все Укрпошта))) бо мою коробочку вони таки впихнули в свою))))
    А ще доня згубила по дорозі свого улюбленого собачку, але добре, що якась добра людина поклала його під дерево біля тротуару, щоб не валявся під ногами і ми його знайшли. Не без "пріключєній", але посилочка поїхала)))

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Точно! Фотозвіт треба надіслати :) Зараз пофотографую :)
    В мене подаруночок готовий, тільки от чекаю чи буде форумівка і чи моя форумлянка зможе прийти. Як ні, то буде приємно познайомитись із нею вживу, бо пошта пакунок точно не довезе в цілісності :)

10. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

ого, як всі швидко все пакують відправляють. А я ще тільки частину подарунка купила. На вихідних не була у Львові, то вже завтра-післязавтра все дозбираю. І напевно аж в п'ятницю відправлю:)

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

і в мене, а ще так "тронулся", що ще 1-2 елементи і можна відправляти ;) Правда я то зібралась за полядвицею в магазин, але не судьба. Щось в мені перемкнулось і я рішилась з подаруночком ;)

--- дописи об"єднано, 24 Квітень 2017 ---
    мдя...я якогось обміну планувала в гарній жовтенькій поштовій коробочці висилати...щас, нема. Впакували спочатку мій подарунок у коробку з-під принтера, а потім щераз перепакували, сама вже навіть не пам'ятаю у що.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  12. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Дівчата, а чим ще можна відіслати зі Львова?
    Новою поштою краще і швидше, ніж Українською? Чи навпаки?
    1 травня всі поштові відділення закриті, правда?
    Подарунок в мене вже майже готовий, з квіткою виявився напряг, шкода, що я не в Україні, Польщі чи Естонії :). Не знаю, чи форумлянці сподобається такий вихід з ситуації.
    Квиток на автобус вже заброньований. Тепер головне- якнайшвидше відправити.

13. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я теж сьогодні отримала свій весняний подарунок. :girl_dance: Він просто надзвичайний! :girl_in_love:Дуже дякую своїй дарувальниці. Не можу дочекатись щоб вам показати. Я не сподівалась власне на такий подарунок, він реально СУПЕРОВИЙ!!! Все так зі смаком підібрано, власне так як я люблю. І такий ароматний, що ви собі не уявляєте!!!!!! Дякую :kisss:

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  14. нталька

нталька Well-Known Member

Якщо по львову, то велокур'єром можна. А так, то нова пошта швидше. Укрпошта, мабуть, і 1 і 2 закрита.
    Цікавить мене теж чи буде форумівка і можна вручити, чи то треба вже відправити, щоб на свята посилочка десь не загубилась.

Останнє редагування: 24 Квітень 2017
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Може хтось порадить з власного досвіду? Не хочете робити рекламу, то у відгук або в п.п.

Дякую :)

16. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Якись чарівний цей обмін виходить :girl_in_love: Елементи подарунку самі "кидаються мені в очі".
    Ще одна деталь - і в дорогу :girl_claping:

• Подобається Подобається x 6
  17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

в мене ніби все:girl_claping:. кpім квітів. як ту рафлезію поштою надсилати?:girl_crazy::girl_haha:
    куpатоpи давайте фоpумівку, а?:friends:

• Подобається Подобається x 4
  18. Freetany

Freetany Member

Дівчата а скажіть про які ви елементи говорите - один, другий, все інше - то ви про що? Де той список можна глянути про елементи?
    Бо я крім зеленого і квіткового нічого не бачу. Чи ви це на власний розсуд?

19. terezka

terezka котяка-вишивака

так, все решту на власний розсуд:)

20. Ari

Ari Well-Known Member

Як з форумівкою, а то мало часу залишилось, та тут тишина, мені ідеально підходить субота, але як не зголоситься та котрій маю дарувати, то фсьо пропало.

21. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Я в суботу можу вибратись ненадовго, якщо в неділю —пас.