Кухонний посуд: каструльки, сковорiдки ...

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Anastasia, 17 Жовтень 2008.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Кухонний посуд: каструльки, сковорiдки ...

В мене тільки один поливаний баняк, що чоловік в подарунок з України привіз.:girl_crazy: Якщо тільки для нас то варю в ньому, і виходить нормальний. А якщо на армію то варю в великому на 10 літрів металевому з подвійним дном. Росіл виходить добрий.

2. Відповідь: Кухонний посуд: каструльки, сковорiдки ...

Варю холодець в звичайній поливаній каструлі ,не пригоряв мені ніколи,завжди виходить добрий.Мені здається,що результат скоріше залежить від продуктів,з яких той холодець готується і методи приготування,ніж від посуду.

3. Редвумен

Редвумен Active Member

в мене є! але вони ніколи не показують правильну температуру! хоч і фірма в мене хороша- Цептер. Я б вам не радила. Даремно викинуті гроші:girl_devil::girl_smile:

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

А хто виробник? Бо я також хочу такий. Порадьте :)

4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Виробник - точно не з відомих фірм, бо я би запам"ятала :girl_crazy: Купляли в Епіцентрі, вони на вітрині без коробок, тому просто подивилися, що мають бути досить добрі, стінки нетоненькі, та й важкі ці баняки, тому й на виробника уваги не звернули(поспішали, та й більше дивилась я, щоб малий там чогось не звоював). Коробки від нього вже нема.
    Його ціна, якщо не помиляюся, 125 грн (це 3,3 л) + знижка від суми 25%, в Метро такий самісінький баняк - 170 грн. Знижки діють до 31 січня
    Я поки що варила тільки на газі, мені сподобалося, в духовці ще не пробувала. Хочу ще купити такий самий, але менший. Повинно бути добре на каші

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

Дякую.
    Просто знайомі запропонували привезти з Австрії великий набір з пароваркою за 1400-1500 грн, от мене то і спокушає

5. Відповідь: Кухонний посуд: каструльки, сковорiдки ...

Маю сковорідки "Маестро",дуже задоволена.Купляла на "Перехресті".:girl_in_love:

6. Myrka

Myrka Well-Known Member

А хто ще має посуд і пательні Айкук, хочу Ваших відгуків і рецептів?

Останнє редагування: 12 Січень 2010
  7. Редвумен

Редвумен Active Member

якщо сам набір хороший і ви готові за нього заплатити цю ціну - то замовляйте. але, якщо відчуваєте, що там є "доплата" за той прибамaс, то не варто :girl_spruce_up:

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

набір хороший..я його в руках тримала :girl_in_dreams: Там 7-слойне дно, та й в руках відчувається, що хороша якість, не така, як мої банячки. Але поки купляти не готова.

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я маю пательні, напевно вже писала про це раніше (вже не памятаю).
    А сестра чоловіка має всю посуду eCook. Дуже задоволена, бо все готується швидше, ніж в звичайному посуді, та ще й без води, солі, не виводяться корисні речовини з продуктів, і все смачно. Зупи борщі, овочеві страви готуються недовше 20 хв, а риба ще швидше. Хоча в цій посуді можна готувати, як і в звичайних банячках, з водою.

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

можливо я неуважно читала - а де цю посуду можна придбати?!

11. cleonata

cleonata Well-Known Member

iCook - це якщо не помиляюсь амвеївська посуда, може й хороша, я собі купила вінзерівську і дуже задоволена, все дуже швидко вариться і пароварка в наборі є. ;)

12. Olenya

Olenya Active Member

Люди, хто має пательню тефаль???? Чим ви її миєте ззовні??? бо в мене там накипіло, а як дротиком, чи гупкою твердішою, то царапається.

13. Тетянка

ого! у Вас там певно добре накипіло! Зазвичай такі поверхні елементарно миються...Дротик не треба - пошкодите саму поверхню. Спробуйте то залити водою, хай відмокне, а потім потрошки губкою зняти....

14. Julia

Julia Active Member

Чула пораду від знайомої, що можна спробувати амвеївським засобом для чищення емальованих духовок (якщо зовнішня сторона пательні емальована, звичайно). Щоправда, до пательні ще не застосовувала, але духовка виблискує!:girl_claping:

А щодо скляних ємностей до запікання. Чи вдається вам їх відмити ідеально, до "рекламного" блиску? Навіть після однієї випічки лишаються такі цяточки припеченої олії, які не хочуть відмиватись. Простим плином не виходить, терти чимось не хочу, пробувала і різними рідкими засобами, і залишати в тому засобі, щоб відмокло. Ефекту небагато.:girl_sad:

15. Pola

Pola New Member

Я скляні ємкості дротиком чищу,бо інакше не дається нічим.Подряпин не залишається,все ідеально блистить,як нове.

16. Anaid

Anaid New Member

Спочатку я замочую скляні ємкості на кілька годин в якомусь кремоподібному засобі для чищення з водою,або порошок для чищення посуду.Потім нормально все змивається!:girl_smile:

17. пандочка

пандочка Well-Known Member

і у нас є 2 сковарідки iCook дуже задоволена ними.

18. Тетянка

19. Olenka

Olenka Well-Known Member

iCOOK™ Набір з трьох сковорідок із кришками 2.674,07 UAH це повна ціна без знижки
    Ось що про них пишуть на їхньому сайті:
    Я особисто їх не маю, але знаю людей які ними користуються і задоволені. Коли мої Рондел вийдуть з ладу, то напевне, що спробую ці, бо на ті чавунні, що я хочу довго буду збирати гроші.

20. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Хочу розказати, які я купила собі сковорідки, вчора приїхали!

Довго шукала-вибирала сковорідки (бо дотепер, соромно признатись, смажили все на якихось старих "ніпанятних", з якогось сплаву з алюмінієм, або на тефлонових, що мене теж мало тішило, бо маю трохи комплекс, якщо вона вже подряпана). Думала брати одну сковорідку LeCreuset, вже знайшла представника в Києві, вже майже замовила (а ті сковорідки по 120 євро...). Але чомусь той представник розповів мені ще про дніпропетровський чавунний посуд, я знайшла їх сайт (компанія називається Ситон), і прямо на сайті є інет-магазин, то я собі купила там.

Купила три штуки на радощах: стандартну з рифленим дном, сковорідку-гриль, і ще на млинці :) Найдорожча коштувала 160 грн. Вчора мені приїхали, і знаєте, що мене дуже здивувало, аж розчулило? Те, що на ручці сковорідки прив'язана синьо-жовта стрічка... От тобі і Східна Україна.

Виглядають дуже гарно, я їх обробила згідно інструкції (чавунний посуд треба обробляти), і вже сьогодні смажила печінку на тій сковорідці-гриль. Дуже сподобалась, навіть мама, яка скептично ставилась до того, зацінила. Так що дуже раджу! той посуд є екологічно чистим, не реагує з їжою, ще й не дряпається і не б'ється...