Кухонний посуд: каструльки, сковорiдки ...

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Anastasia, 17 Жовтень 2008.

1. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

Відповідь: Кухонний посуд: каструльки, сковорiдки ...

А мені дуже подобаються, користуємося років 10 сковорідками цієї фірми. Дивлячись як користуватися, я тільки дерев"яною і сіліконовими лопатками. Не можу сказати що вона важкіша за тефаль.
    З місяць назад попала на розпродаж і від жаби купила аж 2. Прозапас )

2. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

То мабуть чугунна)))
    Даремно нарікаєш. Сковорідки ці дуже хороші.
    Я взагалі фанат чугунних сковорідок, гусятниць.. останнім часом))) Вони ВІЧНІ! Не бояться виделки, ножа, на відміну від тефалю чи тої ж кераміки. Хоча кераміку я поважаю))) Лише на ній смажу сирнички.

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Та вже і не нарікаю!Гарна сковорідка.Для мене єдиний мінус вага,смішно,але діаметр 28 см з їжею та кришкою підняти однією рукою не можу(

---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

Я тепер хочу гусятницю біол там де кришка є сковорідка-гриль!

---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

таку http://maffin.prom.ua/p50971165-gusyatnitsa-kryshka-skovorodka.html

4. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

В нас від Біолу сковорідки є і алюмінієва (глибока, з антипригарним покриттям) і чавунна - я задоволена обома. В алюмінієвої ще й ручка знімається - я в ній часто картоплю, рибу запікаю в духовці - дуже зручно, навіть пляцки і бісквіт кілька разів пекла:girl_yes2:

5. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Я таку подарувала татові (він кухар), об"ємом 4.5л. Він запікав м"ясне на весілля, то казав що дуже зручна і нічого не пригоряє, потім в ній готували солянку. Кришку гриль ще не використовували.

6. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Подарували нам на новосілля баняки фірми Маестро,дуже сподобалися в практичності)))тому недавно купила собі тоі фірми сковорідку))

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

7. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

в біолі є свій сайт -http://www.biol.com.ua/ ... я там замовляла сковорідки, правда гроші чомусь вернулись.. не вияснювала чому, а пішла і купила в новій лінії.. для млинців і сотейник, обидві мені подобаються. ...а ще кажуть що оцей посуд прикольний http://www.syton.com.ua/

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

так, ситон - добрий
    маю чавунну сковороду вже шостий рік
    і ще довго мені прослужить
    використовую для смаження

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. LAGIDNA

LAGIDNA Active Member

Так, я теж маю сковороду Сітон, дуже добра якість.

10. MarichkaK

MarichkaK Member

А хто готує в скляних кастульках? я Сімакс маю, дуже класно, те що потрібно ставити в духовку і бажано з фольгою, то ставлю в скляну каструльку. купувала в нас в арсі меблевого і на сайті є досить саме зручніше в скляних пекти лазанью або фаршировану цвітну капусту. А хто знає, чи можна на газову плитку ставити?

Останнє редагування модератором: 18 Листопад 2014
  11. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

А якої фірми маєте сковорідку?, бо я теж хочу))

12. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

На жаль, не можу сказати, бо купляла не в Україні, але щось таке в нас непопулярне. Взагалі треба орієнтуватись то вазі, підіть в якийсь магазин і візьміть в руки, має бути важка, або дуже важка і обов"язково чугунна.
    Знайшла коробку. Фірма Ferraboli, така:

13. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

А підкажіть, де у Львові можна купити мідну турку, не сувенірну, такого плану, як на картинці. В мене муж страшний кавоман, хочу зробити йому презент.

14. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

В Марійки Artemida на сайті Аромісто. Сама там замовляла)

15. flame

flame невгамовний експериментатор

Бачила в КК, там де чай розважний і каву продають (в 2 місцях), є різної місткості і з різними горлами. Думаю в інших ТЦ і магазинах з чаями-кавами є.

16. nalia

nalia Member

Підкажіть, чи хтось замовляв з цього сайту
    posuddeluxe.ua , ( хочуть 100% передоплату)

17. Almariel

Almariel Well-Known Member

Я замовляю там часто і в живому магазині була.

• Подобається Подобається x 1
  18. Burchenyatko

Burchenyatko Well-Known Member

я в пошуках новоі сковорідки...хотілося б щоб і для смаження була добра (бо ненавиджу коли щось пригорае, це виводить із себе що аж довести страву докінця нервів не маю) і для тушкування (бо люблю щось таке смачнюще з мяском в сковорідці начаклувати). Наразі коштів для бергоф, вінзер чи чогось такого явно не зможу виділити, а тому за порадами форумлянок звернула увагу на наш вітчизняний Ситон. Особливо подобаються із рифленим дном (в мами така радянська вже не знати скільки років, то це мабуть асоціаціі з дитинством і найсмачнішими маминими стравами:)). Тому підкажіть, хто мае цього виробника: яку краще обрати звичайну Термо" чи з емальованим покриттям? як вони реагують на вилки, ложки та шкрябачки для миття бо, на жаль, не у всіх родичів е звичка користуватися дерев'яними лопатками, ложками в процесі готування? які взагалі Ваші враження (плюси, мінуси)?

19. skai

skai Well-Known Member

Дівчата, може хтось з Вас купував у Сільпо по акційній пропозиції керамічний посуд Фонтіньяк. Поділіться враженнями про якість. Як за тими формами доглядати і яку форму найкраще взяти.

20. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Дешево й сердито)). Головне не ставити на прямий вогонь їх. Тобто виключно для запікання в духовці чи мікрохвильовці.
    А яку форму - то вам вирішувати.

• Подобається Подобається x 1