Відповідь: Курси водіїв А я Томовича сама вибрала , послухала чоловіка, який сказав, вибирати того інструктора, який має найбільшу машину . Мені було важко з ним їздити психологічно, чолов"яга абсолютно без почуття гумору, ну або воно в нього специфічне.
Відповідь: Курси водіїв Закінчила також ці курси. Дуже ними задоволена Як теорія, так і водіння на 5+ ! Без докору сумління раджу їх всім своїм знайомим.
Відповідь: Курси водіїв О, і я ці курси закінчувала десь півтора роки тому. Задоволена на всі 200! Ще не траплялися мені такі викладачі, які так цікаво і доступно викладали б матеріал. настільки все запамятовувалось і вкладалось в голові. Я з ним і вчилась їздити, мій чоловік, до речі теж. Дядько толковий, організований, тишком-нишком ніколи замість вас не буде щепленням бавитись, як це роблять багато інших інструкторів, щоб де раптом не заглохли. Тому
Відповідь: Курси водіїв Маю питання щодо прописки. Якщо курси водіїв пройти у Львові, то іспит все одно доведеться складати за місцем прописки? Чи можна у Львові?
Відповідь: Курси водіїв Можна у Львові, але тоді вам треба якісь довідки з вашого МРЕВ і ще щось там оплатити лишнє. Не знаю, чи це цього вартує. І ще залежить, де ви прописані "не у Львові". Я теж не маю львівської прописки, але оскільки мій районний центр не має власного МРЕВ, то я без проблем здавала у Львові.
Відповідь: Курси водіїв Я здавала разом з групою автошколи, в нас усі домовлялися через викладача.Хоча реально тести здати самому, а от водіння не думаю... Якщо хочете самі здавати у Львові, то тоді вони будуть вимагати відкріплення МРЕО у Вашому районі
Відповідь: Курси водіїв Навіть не Львівська область, Одеська. Їздити туди немає часу, але мабуть, доведеться, як не для іспиту, то за довідкою...
Відповідь: Курси водіїв Я не прописана у Львові, але здавала екзамен тут. Треба взяти довідку з Вашого МРЕО про те що, Ви не отримували права за місцем прописки.
Відповідь: Курси водіїв За місцем реєстрації обов'язково потрібно пройти нарколога, а медичну комісію можна вже у Львові...
Відповідь: Курси водіїв прийшла поділитись новинами здала я сьогодні екзамен в даі - теорію здала за першим разом, мала 0 помилок з 20-ти питань в автошколі теж здала з першого разу єдина з нашої групи. а от водіння самій здати не вдалось: по перше, я не відчувала що інструктор з водіння мене настільки добре навчив їздити, щоб я здала в даі, а по-друге, автомобіль шевроле, на якому я вчилась, потрапив в аварію і перебував на ремонті, а мені підсунули старезну гнилу девятку, з таким "щастям" я б точно завалилась((( тому прийшлось за водіння таки заплатити основне що хочу вкотре довести, теорію абсолютно реально здати самому, правда я досить серйозно готувалась, але настільки наскільки це можливо з роботою, дитиною і т.д. приблизно по годині вдень крім вихідних. самою автошколою досить таки розчарована, зрозуміла що в автошколах робиться все так, щоб недостатньо підготувати студента до здачі іспиту, і відповідно щоб він завалив його і дав "хабаря". всі крім мене і ще однієї дівчинки прийшли на екзамен усміхнено-спокійні, успішно завалили теорію і щасливі пішли звідти, на нас двох же дивились інструктори як на ворогів народу(не всі інструктори такі на щастя), а так як та дівчинка таки не здала з першого разу, то я одна за ними всіма бігала з питанням що робити з водінням і коли мені його здавати(до слова тривало це все з 8 ранку до 13:30), а хотіли з мене здерти за водіння 60% всього хабара за весь іспит, я була в шоці в результаті той єдиний інструктор, який ще залишився людиною в тій автошколі таки допоміг мені з тим, і права можна чекати вже за два тижні. сказати що мені страшенно потріпали нерви то нічого не сказати... десь годину тому мене тільки перестало колотити. як тільки стикаюсь з якоюсь державною структурою, відразу починаю жаліти що живу я в Україні ---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ---------- вчора ввечері прочитала дуже класну статтю про київську автошколу, там все з точністю 95% описано як було у нас http://autoportal.ua/articles/encyclopaedia/18205.html основні 100% тези це - Автошколы не заинтересованы, чтобы их ученики сами сдавали экзамены. руководители автошкол, приученные к уже согласным платить деньги ученикам, оказываются совсем не готовыми к весьма единичным желающим получить права легально
Відповідь: Курси водіїв Дівчатка, а розкажіть детальніше про довідку від психолога і нарколога, чи як вони тамправильно називаються. Як працюють ці установи і чи реально швиденько їх зробити? Дякую
Відповідь: Курси водіїв до одиничних готові, бо в кожній групі є такі, в нас інструктори до таких ставились нормально, не завалювали і не злились. Правда і не допомагали, коли таких самостійних дівчат дискваліфікували за розмови, то не заступались, щоправда, мушу сказати, дівчата дійсно голосно відкрито розмовляли, читали вголос на весь клас питання...
Відповідь: Курси водіїв Підскажіть будь - ласка, у Львові є автошколи денної школи з хорошим рівнем викладання? Ті що мені подобаються, та які відносно близько розташовані від дому - тільки ввечері навчання, таке мені не підходить
Відповідь: Курси водіїв майже всі школи перет тим, як визначитися "передивилася" і з таким не стикалася, але вже в школі дізналася від свого інструктора, що він працює окрім того приватно, при тому у форматі і правила вчите і їздити вчитеся...... Тому напевно вам в такий формат.....проте перед цим потрібно просто права зробити
Відповідь: Курси водіїв мені чоловік теж так каже, і їздити я вмію, правда на АКП. Хочу саме автошколу, бо плануємо переїхати до мегаполісу, тож знання мені потрібні більше ніж навчитись на механіці
Відповідь: Курси водіїв ділюся враженнями, закінчила курси на Конотопській, аргументом чому там було - близько від дому, і більшість однокласників і сусідів там вчилися, відгуків зібрала багато негативних з поміж них було мало. Повністю задоволена. Теорія мені далася легко дядько який викладав, суцільний прикол, на кожному занятті реготали, ну і багато такого розповідав, що дійсно використаю на практиці, а інструктор з водіння також терпляяяяяячий дядько, він до мене в право а я кермо кручу вліво, але якщо нині сісти за руль то поїду сама, дійсно навчив, трошки страшно але при потребі...тепер питання через скільки часу ви отримували права мені сказали що мінімум 2 тижні бо вони не мають бланків, а у мене відкрита віза і квитки на 27 лютого. Може щось порадите? стосовно здавання пробувала сама, мені відверто так і сказали, що можна здати, але на 18 пит мені сказало "ви зробили три помилки перездача ...
Відповідь: Курси водіїв мені інструктор сьогодні сказав що бланки вже везуть з Києва, тож мове вам пощастить.
Відповідь: Курси водіїв Тема про водійські курси, тому викладу власну історію отримання всіх довідок. Минулого тижня в понеділок виникла ідея нарешті записатись на курси, у вівторок побувала в диспансерах (нарко, психо), заплатила за сертифікати 36грн. і 60грн., здала кров в наркодиспансері (хотіли мене там підписати на відвідування якоїсь тематичної лекції, відпросилась, мотивуючи тим, що працюю і часу нема). Забігла в Залізничну лікарню на Огієнка, порозпитувалась, що необхідно для мед. довідки. Дівчатка-терапевти дуже привітні, все чітко розяснила. В середу зранку позабирала сертифікати з диспансерів, взяла паспорт, 2 фотографії, сечу на аналіз (вибачте за такі подробиці, але пишу як є) та й пішла на Огієнка. Там отримала скерування на мед. огляд (здача крові на заг. аналіз, здача крові на цукор, кров з вени, якщо не знаєте своєї групи, хірург, окуліст, ЛОР, невропатолог, кардіограма, гінеколог). Мед. довідка коштує 69 грн. з копійками. Нарахунок гінеколога, то без проблем жіночка підписує без огляду, хіба ви самі його хочете. В четвер зранку мед. довідка була в мене на руках. В пятницю вже мала перше заняття) От так. Не такий страшний чорт, як його малюють. Написала багацько, але можливо комусь інформація згодиться)