Відповідь: Курси водіїв Була в суботу на пробному уроці. Враження позитивні. По-перше, можна було побачити не лише навчальний майданчик, але й методику викладання - мені за годину відповіли на моїх багато питань "чому саме так треба...". Інструктор терпеливий, що мене тішить, бо їздити не вмію фактично і не одразу можу все правильно у вправі виконати. Дається вправа, пояснюється і учень пробує її виконати. Мені правда, не все вдалось, особливо вправа на "тормозіння", я "тормозила", а машина - нє! Бачили б Ви мою "змійку" - це був огляд цілого майданчику. Інструктор промовчав, коректний... Тільки очі його і видали:eek: До речі, домовились на навчання 50/50 ( є в них така послуга) - вчити буде мене та чоловіка. Чоловік їздить в млн. раз краще, але відпрацює певні навики, ну, а мене з "0" будуть вчити. 1,5 год. - я займаюсь, а чоловік буде присутній та ще зкористає з порад, а 0,5 год. - вже для нього індивідуальна програма. В неділю йдем на 1 урок.
Відповідь: Курси водіїв закінчила там курси 3 тижні тому.Лектор Ігор Васильович-приємний,з гумором інструктор,мені сподобалось,як він проводить заняття. На водінні є три інструктори і три машини(Деу,Чері і Джетта).Я ходила до інструктора, на Чері Амулет,розумний,нормально пояснює,дійсно вчить їзді і має бажання вас навчити.так як я ніколи до того не їздила,то зараз не боюсь сідати за кермо. Курси проходили приблизно 2 місяці,правда по ціні вийшло дорожче,ніж я собі думала,бо нажаль ціни в нас йдуть тільки в сторону зростання
Відповідь: Курси водіїв Вкотре і вкотре переконуюсь, що все пізнається в порівнянні. Коли закінчувала курси, була відносно без претензій до свого тодішнього інструктора - претензії типу чому заняття їзди замість 1.40 год тривають до години часу тут не поставиш - бачу то хвороба всіх, або принаймні більшости шкіл. І от прийшлось їздити, а воно не йде. Ну і знайшли ми іншого інструктора, і от це виявився для мене "золотий інструктор" - в гарному розумінні того слова. Дуже класні методи викладання, перші пробні кілометри для виявлення помилок, наголос не на пряму гарну відремонтовану дорогу, а на більш проблемні місця кільця, вузенькі вулички центру, рушання під гірку, що аж нога щемить і терпне, паркування Ех, і де він був раніше той інструктор - вже би давно їздила, ну і банально - не тре було б переплачувати.
Відповідь: Курси водіїв Дівчатка хто знає телефон інструктора, який їздить на шевроле Авео хетчбек, бачила таку на Сихові але їхали в маршрутці в протилежний бік і не встигла записати, киньте номер телефону мені в пп!Дякую наперед!
Відповідь: Курси водіїв Такс... Проходила я вже майже місяць, в голові поки що вінігрет з правил, як це все систематизувати? Мене розбирає страх, що нездам, хоча ще місяць займатися. З інструктором тільки цього тижня починаємо їздити. Чоловік каже, що правила краще запамятовуються на практиці. Побачимо. Перехресть зараз боюсь як вогню До речі, скільки годин потрібно від"їздити з інструктором і чи можна з тим же інструктором домовитись про додаткові заняття?
Відповідь: Курси водіїв Я недавно закінчила автошколу біля Податкової, то від'їздити потрібно було 18 занять по 1,5 год. А про домовленість з інструктором це не проблема, правда дорожче вийде ніж на курсах.
Відповідь: Курси водіїв мені у вивченні правил дуже допомагали он-лайн тести. Там скіки всіляких комбінацій, що мусиш то всьо дуже гарно розгребти, щоб правильно відповісти. Чоловік теж вважав то помічним. А щодо процесу їзди - правила тре знати якраз вже сідаючи за кермо - щоб потім не було неприємних перипетій на дорозій.
Відповідь: Курси водіїв Мені теж, правила вивчила легко. Скачала програмку та й сиділа по годинці за тестами. Навіть, без жодної помилки іспит здала. Час від часу і зараз ПДР повторюю, мені тести цікаві
Відповідь: Курси водіїв Бачила рекламу "курси водіння для жінок, всі інструктори жінки", але не записала контактів, думала, що легко знайду в інтернеті, але нічого нема в гуглі, може хтось щось чув де це?
Відповідь: Курси водіїв Я ходила, в жовтні іспит здавала. Теорію доступно там викладають (хоч перед екзаменом все одно треба сідати і добре розбиратися). А от з одним інструктором там халепа, з терпінням не все в порядку (половину групи повідмовлялися, а я "cтойкая" до 10 уроку протрималася). За екзамен в МРЕВ ДАІ всі домовлялися, крім одного хлопця (в результаті він здав теорію, і йому сказали йти здавати водіння), а всі решту були вільні... Загалом ми з коліжанкою підраховували, то разом на все прибл. 4200 грн. витратили. І ціни далі ростуть...Цікаво, а Вам який інструктор попався?
Відповідь: Курси водіїв Ще не знайомилась, та авто Фольксваген Джета.Надіюсь це не він такий вредний... Хоча по закону пакості певно таки він Дівчата, а в даі екзамен по київських чи по харківських тестах? Мені вже від тих онлайн тестів голова обертом йде.
Відповідь: Курси водіїв Точно, але не настроюйтеся відразу на погане. Може він не до всіх такий (інколи навіть і похвалити міг, в мене спочатку навіть непогане враження склалося, а от коліжанка моя вже на 2-му уроці поміняла інструктора).З ним головне не нервувати, лишніх питань не задавати, і не ніяких різких рухів...тоді буде все гуд. Мені на екзамені попадалися всі харківські тести, по яких я вчилася. Взагалі, якщо розібратися то теорію можна здати легко, а на рахунок водіння, то незнаю, бо не здавали... Удачі Вам з Томовичем Пишіть, як уроки, самій цікаво...
Відповідь: Курси водіїв Дівчата, скиньте в пп контакти толкового, терплячого і НЕ нервового інструктора, який може працювати у вихідні. В автошколі, на жаль, з інструктором не пощастило. На автодромі все було супер, виїхали в місто, і він хоче, щоб я зразу як Шумахер. Типу рушити і зупинитись вмієш, а все решту залежить від тебе. Ех, поплакалась...
Відповідь: Курси водіїв Співчуваю, Вам не одній так пощастило.... В тій школі є суперовий інструктор на "Черрі Амулет", не одну пару моїх знайомих вивчив (можете попросити, щоб Вас до нього перевели, але от як на рахунок вихідних, то незнаю)
Відповідь: Курси водіїв Нормальні там два: на Чері Амулет і на Деу Ланосі. Мені попався на Фольксвагені. Так що дівчата, хто буде йти вчитися в цю школу взагалі не вміючи їздити, вибирайте інструктора на Чері, одногрупниця ним дуже задоволена. А якщо їздити вмієте, то без різниці.
Відповідь: Курси водіїв Ура! Сьогодні отримала права але то певне мені в вихвалялки Вже пройшло більше місяця як я здавала екзамен в МРЕО, добре хоч так, а то мене лякали що через три місяці будуть готові права... дочого я веду,-що якщо ви здаєте екзамен групою автошколи то прийдеться трошечки почекати, а якщо комусь швидше потрібно, то краще здавати та домовлятися індивідуально
Відповідь: Курси водіїв на решті записалася на курси вже була на 2-х заняття в школі, що на ст.бандери "Третій Так", поки що подобається дуже хорошой інструктор з теорії Андрій Володимирович, все дуже доступно і зрозуміло пояснює, на наступному тижні через роботу не зможу підти так аж засмутилася(((((