Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

1. Buriko

Buriko Well-Known Member

Відповідь: Курси водіїв

Була в суботу на пробному уроці. Враження позитивні. По-перше, можна було побачити не лише навчальний майданчик, але й методику викладання - мені за годину відповіли на моїх багато питань "чому саме так треба...".
    Інструктор терпеливий, що мене тішить, бо їздити не вмію фактично і не одразу можу все правильно у вправі виконати. Дається вправа, пояснюється і учень пробує її виконати. Мені правда, не все вдалось, особливо вправа на "тормозіння", я "тормозила", а машина - нє!
    Бачили б Ви мою "змійку" - це був огляд цілого майданчику:girl_haha:. Інструктор промовчав, коректний... Тільки очі його і видали:eek:
    До речі, домовились на навчання 50/50 ( є в них така послуга) - вчити буде мене та чоловіка. Чоловік їздить в млн. раз краще, але відпрацює певні навики, ну, а мене з "0" будуть вчити. 1,5 год. - я займаюсь, а чоловік буде присутній та ще зкористає з порад, а 0,5 год. - вже для нього індивідуальна програма.
    В неділю йдем на 1 урок.

2. allegro

allegro New Member

закінчила там курси 3 тижні тому.Лектор Ігор Васильович-приємний,з гумором інструктор,мені сподобалось,як він проводить заняття. На водінні є три інструктори і три машини(Деу,Чері і Джетта).Я ходила до інструктора, на Чері Амулет,розумний,нормально пояснює,дійсно вчить їзді і має бажання вас навчити.так як я ніколи до того не їздила,то зараз не боюсь сідати за кермо. Курси проходили приблизно 2 місяці,правда по ціні вийшло дорожче,ніж я собі думала,бо нажаль ціни в нас йдуть тільки в сторону зростання

3. DIUJMYK

DIUJMYK Member

Якщо не секрет, то скільки загалом?(можна в пп)

4. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Вкотре і вкотре переконуюсь, що все пізнається в порівнянні. Коли закінчувала курси, була відносно без претензій до свого тодішнього інструктора - претензії типу чому заняття їзди замість 1.40 год тривають до години часу тут не поставиш - бачу то хвороба всіх, або принаймні більшости шкіл. І от прийшлось їздити, а воно не йде. Ну і знайшли ми іншого інструктора, і от це виявився для мене "золотий інструктор" - в гарному розумінні того слова. Дуже класні методи викладання, перші пробні кілометри для виявлення помилок, наголос не на пряму гарну відремонтовану дорогу, а на більш проблемні місця Ех, і де він був раніше той інструктор - вже би давно їздила, ну і банально - не тре було б переплачувати.

5. Nana11

Nana11 аспіранточка

Дівчатка хто знає телефон інструктора, який їздить на шевроле Авео хетчбек, бачила таку на Сихові але їхали в маршрутці в протилежний бік і не встигла записати, киньте номер телефону мені в пп!:girl_flirt:Дякую наперед!

6. Януся

Януся Well-Known Member

Такс... Проходила я вже майже місяць, в голові поки що вінігрет з правил, як це все систематизувати? Мене розбирає страх, що нездам, хоча ще місяць займатися. З інструктором тільки цього тижня починаємо їздити. Чоловік каже, що правила краще запамятовуються на практиці. Побачимо. Перехресть зараз боюсь як вогню :girl_cray: До речі, скільки годин потрібно від"їздити з інструктором і чи можна з тим же інструктором домовитись про додаткові заняття?

7. Paradise

Paradise New Member

Я недавно закінчила автошколу біля Податкової, то від'їздити потрібно було 18 занять по 1,5 год. А про домовленість з інструктором це не проблема, правда дорожче вийде ніж на курсах.

8. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

мені у вивченні правил дуже допомагали он-лайн тести. Там скіки всіляких комбінацій, що мусиш то всьо дуже гарно розгребти, щоб правильно відповісти. Чоловік теж вважав то помічним. А щодо процесу їзди - правила тре знати якраз вже сідаючи за кермо - щоб потім не було неприємних перипетій на дорозій.

9. Buriko

Buriko Well-Known Member

Мені теж, правила вивчила легко. Скачала програмку та й сиділа по годинці за тестами. Навіть, без жодної помилки іспит здала. Час від часу і зараз ПДР повторюю, мені тести цікаві:good:

10. Mala Olenka

Mala Olenka New Member

Бачила рекламу "курси водіння для жінок, всі інструктори жінки", але не записала контактів, думала, що легко знайду в інтернеті, але нічого нема в гуглі, може хтось щось чув де це?

11. pchilka

pchilka Member

Я ходила, в жовтні іспит здавала. Теорію доступно там викладають (хоч перед екзаменом все одно треба сідати і добре розбиратися). А от з одним інструктором там халепа, з терпінням не все в порядку (половину групи повідмовлялися, а я "cтойкая" до 10 уроку протрималася). За екзамен в МРЕВ ДАІ всі домовлялися, крім одного хлопця (в результаті він здав теорію, і йому сказали йти здавати водіння), а всі решту були вільні... Загалом ми з коліжанкою підраховували, то разом на все прибл. 4200 грн. витратили. І ціни далі ростуть...Цікаво, а Вам який інструктор попався?

12. Януся

Януся Well-Known Member

Ще не знайомилась, та авто Фольксваген Джета.Надіюсь це не він такий вредний... Хоча по закону пакості певно таки він :) Дівчата, а в даі екзамен по київських чи по харківських тестах? Мені вже від тих онлайн тестів голова обертом йде.

13. pchilka

pchilka Member

Точно, але не настроюйтеся відразу на погане. Може він не до всіх такий (інколи навіть і похвалити міг:girl_in_dreams:, в мене спочатку навіть непогане враження склалося, а от коліжанка моя вже на 2-му уроці поміняла інструктора).З ним головне не нервувати, лишніх питань не задавати, і не ніяких різких рухів...тоді буде все гуд. Мені на екзамені попадалися всі харківські тести, по яких я вчилася. Взагалі, якщо розібратися то теорію можна здати легко, а на рахунок водіння, то незнаю, бо не здавали... Удачі Вам з Томовичем :girl_bye2: Пишіть, як уроки, самій цікаво...

14. Януся

Януся Well-Known Member

Дівчата, скиньте в пп контакти толкового, терплячого і НЕ нервового інструктора, який може працювати у вихідні. В автошколі, на жаль, з інструктором не пощастило. На автодромі все було супер, виїхали в місто, і він хоче, щоб я зразу як Шумахер. Типу рушити і зупинитись вмієш, а все решту залежить від тебе. Ех, поплакалась...

15. pchilka

pchilka Member

Співчуваю, Вам не одній так пощастило.... В тій школі є суперовий інструктор на "Черрі Амулет", не одну пару моїх знайомих вивчив (можете попросити, щоб Вас до нього перевели, але от як на рахунок вихідних, то незнаю)

16. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Я з школи на Чукаріна вчилася на Деу. Адекватний нормальний інструктор.

17. Януся

Януся Well-Known Member

Нормальні там два: на Чері Амулет і на Деу Ланосі. Мені попався на Фольксвагені.
    Так що дівчата, хто буде йти вчитися в цю школу взагалі не вміючи їздити, вибирайте інструктора на Чері, одногрупниця ним дуже задоволена. А якщо їздити вмієте, то без різниці.

18. Paradise

Paradise New Member

Ура! Сьогодні отримала права:girl_tender:
    Вже пройшло більше місяця як я здавала екзамен в МРЕО, добре хоч так, а то мене лякали що через три місяці будуть готові права...

19. purse

purse Member

на решті записалася на курси вже була на 2-х заняття в школі, що на ст.бандери "Третій Так", поки що подобається дуже хорошой інструктор з теорії Андрій Володимирович, все дуже доступно і зрозуміло пояснює, на наступному тижні через роботу не зможу підти так аж засмутилася(((((

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

самі з давали чи "домовлялись"?