Відповідь: Курси водіїв І я вже, накінець-то, записалася на курси. Ходила в середу перший раз. То казали, що в ДАІ перездавати екзамен коштує 33 грн. в касу і перездаєш доти, поки не здаш. Але відповідно за кожен раз перездачі - 33 грн.
Відповідь: Курси водіїв Коли я минулого року здавала екзамени, то за кожну перездачу офіційно в касу було десь 500 +- 20 грн.
Відповідь: Курси водіїв Ви обидва іспити самі здали? Бо якщо тільки теоретичний, то його реально здати самому, якщо вивчити правила і потренуватись на комп*ютері, а от іспит з водіння - то зовсім інша справа.
Відповідь: Курси водіїв нє, перездача коштує близько 40 грн (теорія), а водіння - оплачуєте час інструктора (близько 200 грн вийде) здала теоретичний, інспектор не захотів за мною їздити, здійнявся дибільний скандал на тему "можна чи не можна вагітним їздити за кермом". Звичайно, всі їхні крики були безпідставні, але в результаті я опинилась у центрі уваги, всього ДАІ і водіння мені далося без проблем. думаю, що просто так дійсно майже неможливо здати водіння. Але "майже" - не означає "неможливо" . Так що все рівно, всім успіху! ---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ---------- так само зайдіть на сайт Личаківського навчально-курсового комбінату (Південна філія) - там є контактний телефон. Наскільки знаю, з 19 вересня займається група, тобто десь менш ніж за місяць буде новий набір
Відповідь: Курси водіїв значить, нас надурили))) просто в нас в групі було двоє дівчаток, що здавали без грошей, не здали, то їм прямо в класі з тими компютерами при всіх казали, що платіть так само в касу... тобто 504 грн. ---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ---------- думаю, вагітність таки зіграла свою роль))) я теж на екзамені була вагітна, правда, малий термін, нікому не було видно)) і мене токсикозило страшенно, я тих питань навіть внятно прочитати не могла, не те, що відповісти)) але тепер, все повернулось на свої місця, правила знаю, їзджу нормально))
Відповідь: Курси водіїв а в нас майже вся група не платила, і всім, хто не здали, при виході екзаменатор говорив - в касу 33 грн і на перездачу. Це було в червні.
Відповідь: Курси водіїв Прочитала всю тему, якщо про курси водія зрозуміло, то зачеплю іншу сторону, - медична довідка. Перед тим, як записуватись в атошколу, я б хотіла хоча б посидіти за кермом, вивчити все як називаєтсья. Чоловік не проти, каже що може мене трішки повчити, щоб вільніше себе з інструктором відчувала, але без тої довідки він не має права мене за кермо пускати. Каже що є таке правило, що він може мене вчити водінню сам, але без мед. довідки ні-ні. Отож, я приписана за 100 км від Львова. Тому підкажіть, де отримати ту довідку? Відчуваю, що маю проблеми із зором. Наразі задумала піти до офтальмолога, отримати окуляри, а тоді куди? Може є якийсь приватний заклад? З роботи навряд чи відпустять. Показала мені співробітниця ту довідку по формі 083/О, але вона купляла. Куди далі іти не знаю. Підкажіть будь-ласка.
Відповідь: Курси водіїв Вам потрібно три установи: нарко, психодиспансер і поліклініка Чорновола, одразу за мостом. Можна самому, але це займе як мінімум цілий день, або і кілька, залежно від графіку прийому лікарів. Якщо говорити про "купити", практично на всіх курсах водіння є такі "послуги". Питала свого інструктора з водіння про таку довідку для родича - минулої осені в нього це коштувало 350 грн., потрібно було лише дати копію паспорта і все.
Відповідь: Курси водіїв ну та, але компютер, на якому я здавала теорію, точно не помітив мого живота Але так кричати на вагітних... на якусь мить я позаздрила тим, хто платив.
Відповідь: Курси водіїв я якраз мала на увазі тести з водіння) ну, але добре, що все добре закінчилося! тепер - їздити, їздити, їздити!
Відповідь: Курси водіїв Якщо Ви приписані не у Львові то нарколога потрібно пройти по місцю приписки, а комісію вже можна у Львові!
Відповідь: Курси водіїв ось і я наважилась піти на курси водіїв. Сьогодні йду вперше. Хто ходив в автошколу на Чукаріна? Чекаю відгуків про інструктора.
Відповідь: Курси водіїв Класно! Я курси закінчила на Вагоновій (писала вже про них попередньо). Іспит з ПДР в ДАЇ без помилок здала, а от за 20 год. їздити не навчилась та й інструктор не напрягався вчити. Тепер записалась на пробний урок в автошколу Rega (біля Метро), там лише вчать їздити. Про враження повідомлю, а якщо навчусь їздити - бажаючих, ух!, прокачу
Відповідь: Курси водіїв Будь-ласочка, обов"язково напишіть відгук і враження. Бо теж маю на меті до них піти.Курси закінчила в грудні, але не їжджу, хочу вже на своїй навчатися. І теж планувала в них.
Відповідь: Курси водіїв Напишу обов'язково, на 5.11. записалась на пробний урок. Єдине стурбувало, що інструктор наполягав, щоби заняття були не лише на вихідних, а й в будні дні. Мотивував, що за тиждень - водіння забувається. Розумію, що так, хоча й грошенята (сума не мала 2200) швидше отримають - 7 занять це від тижня до двох тижнів часу... А в мене ніяк не вийде відпроситись з роботи, бо поки доїдеш до МЕТРО + час на заняття, хто мене на 2-3 години відпустить? Тому наполягла, що можу лише на вихідних, власне, це мене в їхній пропозиції і зацікавило.
Відповідь: Курси водіїв Сьогодні здавала екзамени в МРЕО.Виявляється здати теорію цілком можливо потрібно тільки побільше тренуватися на тестах, а от щодо практики-то все одно "завалять", правда, в нас до цього не дійшло бо все було наперед домовлено...
Відповідь: Курси водіїв Дівчата, а є якісь школи , які пропонують заняття тільки на вихідних (субота, неділя).
Відповідь: Курси водіїв Думаю не має, але переважно в усіх школах вечірні заняття, в мене було на 18.00...