Відповідь: Курси водіїв можна на будь-якій, але має бути інший водій зі стажем від 3 років і Ви мажте мати довідку з автошколи що зараз проходите навчання.
Відповідь: Курси водіїв Таке було, але вже не так. З ПДР 2014 року. Окрім того, Тому в машині з чоловіком і знаком "У" їзити по селу - порушення ПДР. З викладачами - не порушення, бо вони є спеціалістами. Вчимо і дотримуємось ПДР. Один з моїх викладачів казав "Кожне правило написане кров'ю, тому не можна легковажити."
Відповідь: Курси водіїв Так, той пункт (24.7), в якому йдеться, що "..особа, яка навчає водінню в індивідуальному порядку, повинна мати стаж водія не менше 3 років і посвідчення на право керування транспортним засобом відповідної категорії"- виключений з ПДР. Будьте уважні!
Відповідь: Курси водіїв Тоді ще був скандал, що це робить автошколи монополістами, але я вважаю, що це правильно. Кожен має займатися своєю роботою якісно і ніякий чоловік/тато/брат не навчить так, як кваліфікований (!!!! йдеться про хороших, а не всіх підряд) інструктор.
Відповідь: Курси водіїв 100% І хто має сумніви щодо цього, то на власному досвіді варто переконатись (як ми переконались), піти хоча б на пробний урок. І це не тому, що чоловік/батько поганий/гірший водій
Відповідь: Курси водіїв Без прав з ними тільки на майданчику можна, то мені сказали, коли дзвонила до них. Запропонували взяти половину курсу на майданчику поки нема прав, а коли будуть, то вже і по місту можна. То було майже вирішальним,щоб вибрати інструктора. Поки будуть права вже буде і їзда)
Відповідь: Курси водіїв дівчата я або взагалі чайник або лижі не їдуть.... А якщо я навчаюсь на Львівькому комбінаті то ж там їзда не на майданчику а теж без прав по місту... чи що
Відповідь: Курси водіїв ви ж їздите на навчальній машині з інструктором? тоді все правильно, якраз тільки так і можна, якщо у вас ще нема посвідчення водія.
Відповідь: Курси водіїв Перечитайте правила і лижі поїдуть. Написано ж Навчальна, бо прав ще не маєте. Спеціаліст з підготовки водіїв - інструктор. Достатні навички маєте, раз якось їздите. Це навчальна їзда, а не з чоловіком збоку і без прав.
Відповідь: Курси водіїв Всім привіт! Ось зібралась я іти на курси водіння і хочу запитати з чого мені почати? Я так розумію з довідок? Де я можу зробити медичну довідку у Львові, якщо в мене преписка не львівська. Дуже буду вдячна якщо хтось мені детально відповість по цій темі
Відповідь: Курси водіїв Аналогічно) моя мама теж так в Реги вчилась - пів курсу на майданчику, а друга половина по місту, коли ми їй водійське посвідчення зробили ---------- Додано в 09:37 ---------- Попередній допис був написаний в 09:35 ---------- Я робила в Львівській обласній госпрозрахунковій поліклініці на просп. В'ячеслава Чорновола, 45. Правда, в мене прописка львівська, не знаю, чи цемає значення.
Відповідь: Курси водіїв зверніться в автошколу, в якій плануєте навчатись і вам все розкажуть. В моїй а/ш навіть давали роздруківку з адресами мед.закладів, і де яку довідку брати. Щодо прописки- не знаю... Знову ж таки, в автокшколі мають знати такі нюанси.
Відповідь: Курси водіїв Підкажіть які обрати курси водіїв в районі вулиць Городоцька, Патона, Любінська, В.Великого, Наукова або район Сихів? Можливо хтось ходив на якісь хороші курси, то підкажіть які саме і де знаходяться або їх назви, бо планую записатися.
Відповідь: Курси водіїв Автошкола ТСО України на Чмоли (біля Податкової): фахові викладачі (зокрема Ігор Квецко- просто супер-дядько, дуже цікаво і весело проводить заняття), інструктори "старої закалки", нормальна ціна. Ми з чоловіком закінчували курси у них (в різний час) і всім радимо.
Відповідь: Курси водіїв Теми, яка більш підходить для запитання не знайшла. Отож, який графік роботи у львівського МРЕВ (по вул. Данила Апостола)?
Відповідь: Курси водіїв Дівчата,їздила на Нісані Кашкай,тепер купили Рено Трафік ,буду їздити на ньому, пєчалька,боюся того буса,тому треба знайти інструктора з таким самим учбовим бусом.Де його шукати?Скиньте телефончики.
Відповідь: Курси водіїв Не бійтесь Мені, наприклад, легше керувати Volkswagen Transporter (Т4), ніж Volkswagen Passat Arriva (В3). Особливо подобається, що вся дорога як на долоні Я, звісно, не такий досвідчений водій, але пишу як є
Відповідь: Курси водіїв Я бачила три роки тому, що в Реги вчились на бусі Рено Трафік. Але мені здається, це був бус хлопчини, який вчився. Ви можети подзвонити в школу Рега і в них попитати, або вчитись на власному. Я, доречі, теж кілька раз сиділа за кермом Трафіка - але далеко не заїхала - страшновато))))