Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Курси водіїв

можна на будь-якій, але має бути інший водій зі стажем від 3 років і Ви мажте мати довідку з автошколи що зараз проходите навчання.

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Таке було, але вже не так. З ПДР 2014 року.
    Окрім того,
    Тому в машині з чоловіком і знаком "У" їзити по селу - порушення ПДР. З викладачами - не порушення, бо вони є спеціалістами. Вчимо і дотримуємось ПДР.

3. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Так, той пункт (24.7), в якому йдеться, що "..особа, яка навчає водінню в індивідуальному порядку, повинна мати стаж водія не менше 3 років і посвідчення на право керування транспортним засобом відповідної категорії"- виключений з ПДР. Будьте уважні!

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Тоді ще був скандал, що це робить автошколи монополістами, але я вважаю, що це правильно. Кожен має займатися своєю роботою якісно і ніякий чоловік/тато/брат не навчить так, як кваліфікований (!!!! йдеться про хороших, а не всіх підряд) інструктор.

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

100%
    І хто має сумніви щодо цього, то на власному досвіді варто переконатись, піти хоча б на пробний урок. І це не тому, що чоловік/батько поганий/гірший водій

6. whisper

whisper Well-Known Member

мене на першому занятті в автошколі Рега, перше що запитали чи маю я права.

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Без прав з ними тільки на майданчику можна, то мені сказали, коли дзвонила до них.
    Запропонували взяти половину курсу на майданчику поки нема прав, а коли будуть, то вже і по місту можна. То було майже вирішальним,щоб вибрати інструктора. Поки будуть права вже буде і їзда)

8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

дівчата я або взагалі чайник або лижі не їдуть....
    А якщо я навчаюсь на Львівькому комбінаті то ж там їзда не на майданчику а теж без прав по місту...
    чи що

9. Marmulyadka

ви ж їздите на навчальній машині з інструктором? тоді все правильно, якраз тільки так і можна, якщо у вас ще нема посвідчення водія.

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Перечитайте правила і лижі поїдуть. Написано ж
    Навчальна, бо прав ще не маєте. Спеціаліст з підготовки водіїв - інструктор. Достатні навички маєте, раз якось їздите. Це навчальна їзда, а не з чоловіком збоку і без прав.

11. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Всім привіт! Ось зібралась я іти на курси водіння і хочу запитати з чого мені почати? Я так розумію з довідок? Де я можу зробити медичну довідку у Львові, якщо в мене преписка не львівська. Дуже буду вдячна якщо хтось мені детально відповість по цій темі:girl_smile:

12. AlinaCh

AlinaCh New Member

Аналогічно) моя мама теж так в Реги вчилась - пів курсу на майданчику, а друга половина по місту, коли ми їй водійське посвідчення зробили

---------- Додано в 09:37 ---------- Попередній допис був написаний в 09:35 ----------

Я робила в Львівській обласній госпрозрахунковій поліклініці на просп. В'ячеслава Чорновола, 45. Правда, в мене прописка львівська, не знаю, чи цемає значення.

13. Marmulyadka

зверніться в автошколу, в якій плануєте навчатись і вам все розкажуть. В моїй а/ш навіть давали роздруківку з адресами мед.закладів, і де яку довідку брати. Щодо прописки- не знаю... Знову ж таки, в автокшколі мають знати такі нюанси.

14. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Дякую за відповіді!

15. Junita

Junita Member

Підкажіть які обрати курси водіїв в районі вулиць Городоцька, Патона, Любінська, В.Великого, Наукова або район Сихів? Можливо хтось ходив на якісь хороші курси, то підкажіть які саме і де знаходяться або їх назви, бо планую записатися.

16. Marmulyadka

Автошкола ТСО України на Чмоли (біля Податкової): фахові викладачі (зокрема Ігор Квецко- просто супер-дядько, дуже цікаво і весело проводить заняття), інструктори "старої закалки", нормальна ціна. Ми з чоловіком закінчували курси у них (в різний час) і всім радимо.

17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Теми, яка більш підходить для запитання не знайшла. Отож, який графік роботи у львівського МРЕВ (по вул. Данила Апостола)?

18. Fajnalera

Fajnalera Member

Дівчата,їздила на Нісані Кашкай,тепер купили Рено Трафік ,буду їздити на ньому,,боюся того буса,тому треба знайти інструктора з таким самим учбовим бусом.Де його шукати?Скиньте телефончики.

19. aknytsU

aknytsU волошкова...)

20. AlinaCh

AlinaCh New Member

Я бачила три роки тому, що в Реги вчились на бусі Рено Трафік. Але мені здається, це був бус хлопчини, який вчився. Ви можети подзвонити в школу Рега і в них попитати, або вчитись на власному. Я, доречі, теж кілька раз сиділа за кермом Трафіка - але далеко не заїхала - страшновато))))