Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

1. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Відповідь: Курси водіїв

От і я приєднуюсь да прихильників "Реги". Також мала вже перше заняття у Олега. Вчуся їздити на своєму авто, тому інструктор приїжає до мене на своєму авто, ми пересідаємо у моє і їдемо. Задоволена на всі 100%.

2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Здала сьогодні документи на курси по вул Личаківській, наразі вартість курсів без змін, обіцяли різні нововведення

Останнє редагування: 3 Березень 2014
  3. amaretto

який краще курс обрати в школі Реги, початковий чи основний?

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

підіть до них на перше пробне безкоштовне заняття - вони самі визначать Ваш рівень.

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Теж мала на думці йти до Реги але не піду, бо трапився мені один чоловік-інструктор і я буду брати уроки в нього. Завтра перший

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

)) аналогічно. Фактично, то він мене відмовив від Реги, казав, що сам зі мною кілька разів і все буде гуд(бо їздити я вмію,лиш боюсь міста). Ага, тепер я ще більше боюсь і інструктор сказав, що першочергово треба мене витягувати з тої депресухи

6. amaretto

аналогічно
    Але я таки піду на пробне,

7. NataliaFed

Отже, перший день мого водіння в місті, в самому центрі- триндєц, то просто триндєц
    Мене болять ноги
    Але інструктор суперовий, мій страх вже помалу кудись дівається. Трошки ще паніку приборкати і, як він каже розслабитись)

8. AlinaCh

AlinaCh New Member

Мене чоловік теж пробував вчити, але дуже швидко спасував))) Сказав, що краще ніж в Резі мене не навчить, а тому і мучитись не буде. Але, мене і колишній хлопець (до одруження) вчив, і ще кілька приятелів. Я була впевнена,що їздити не буду ніколи,а зараз не уявляю як би я без машини жила

9. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Я хотіла іти на початковий курс (там все таки більше годин для їзди, а ціна та сама), так от Олег(інструктор ) сказав що початковий не для мене і мені потрібен основний.
    Хоча на машині я неїздила (правда я навчаюсь на своєму а у мене автомат).
    Так от можу сказати що на 3 заняття їхала сама за кермом до них на заняття( з Чупринки до стадіону "Арена"). Пройшла вже 5 занять, залишилось ще 2. Вже їду сама куди мені треба, єдина ще проблема це паркування(думаю за 2 заняття вже і це буде не проблема).

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

Коли пішла до Реги і на 3 заняття поїхала до них сама чоловік був у "шоці", тепер коли їде зі мною в машині то дивується як класно мені це пішло і який я класний водій.

10. amaretto

пішла) вчора було переше заняття. Мій інструктор Саша, мега позитивна людина!
    Сказав що бракує мені плавності. Ох і попотіла я на тому майданчику(-1 кг за 40 хв це точно)
    З суботи приступаю до основного курсу.
    Навіть після пробного заняття якось стало легше їздити і чоловік без проблем пересідає на місце пасажира добровільно!
    А ще причепив мені букву "У" на машину, щоб мене на дорозі було видно)

11. Mashulia

Mashulia Well-Known Member

У мене така сама історія) з мене всі подруги сміялись, коли я розказувала, що прямо відчуваю, що на занятті худну. Мене вчив Роман, суперський інструтор і розслаблятися не давав - відпрацював кожну хвилину. Мені особливо сподобалось, що як тільки в мене почало виходити (десь на занятті 5-му) він мені сказав, що на наступний день я вже можу їхати на роботу самостійно, але на перший раз радив виїхати з дому в 8-й, коли менше машин. Казав, що це моє "домашнє завдання" і що коли доїду, щоб йому подзвонила, розказала як все у мене пройшло.

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

оце правильно, я помітила, люди спокійнійше реагують, коли на машині "У", принаймі менше сигналять, якщо заглохнеш на світлофорі

12. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Всім привіт! Ось зібралась я іти на курси водіння і хочу запитати з чого мені почати? Я так розумію з довідок? Де я можу зробити медичну довідку у Львові, якщо в мене преписка не львівська. Дуже буду вдячна якщо хтось мені детально відповість по цій темі:girl_smile:

13. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Щодо букви "У": її прикріплюють на машини автошколи, і цей значок означає, що за кермом- учень. А якщо ви вже маєте водійське посвідчення- це автоматично переводить вас з розряду учня у розряд водія. Хоча, це лиш теорія, а на практиці- все геть не так... Я поки водій-початківець і навпаки не хочу ту букву чіпляти, бо мені здається, що так є більша ймовірність "підстави" на дорозі (тобто всі бачать, що за кермом- "чайник" і можуть підрізати абощо)

14. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

всі бачать що за кермом "чайник" і тримаються подалі від вас, тим самим не створюючи додаткових аварійних ситуацій. Мій тато все своє свідоме життя був за кермом і знав які у нас водії, а коли брат почав вчитись кермувати і вчепив букву У на скло, то тато сам казав що їздити стало легше. Водії тримаються від тебе на безпечній відстані і їздити спокійніше.

15. Marmulyadka

Як от якраз думаю, чи прикріплювати ту "У"... Раз кажете ,що навпаки легше- то буду мужа вмовляти, щоби прикріпив (хоча він після курсів, як купив машину, з першого дня їздив без неї, і ніби без ексцесів...).

16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

перші два роки після отримання посвідчення водія треба мати наклеєчку "70" (і таке ж обмеження швидкості діє в цей період), так згідно правил дорожнього руху, бо "У", дійсно для а/м, де за кермом учень без посвідчення водія

• Подобається Подобається x 1
  17. amaretto

саме так і є
    права отримаю у кінці квітня)

18. Marmulyadka

в такому випадку, згідно ПДР, Ви маєте право їздити лише з інструктором на навчальній машині.

19. NataliaFed

я теж і без прав не ризикнула б, щось не дуже хочеться на даі нарватись:biggrin:

20. amaretto

а я так і їжджу, боюсь на новій машині сама їхати далеко
    в правилах читала що можу їхати і з чоловіком (стаж більше 3 років)
    Дівчата щось не можу зрозуміти чому лише на машині автошколи?(можна посилання на правила)
    Це виходить що колектив Реги порушує правила?