Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Курси водіїв

була й там й там :). Раджу Регу - там матимете індивідуальний підхід і графік.

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я вчилась приватно з інструктором автошколи, який пару років до того так само приватно вчив мого брата, і навчив добре Графік узгоджували індивідуально, так щоб мені підходло по годинах і днях. До того ніколи на рулем не їздила і взагалі не вміла водити авто, правила знала +/-. На заняттях по ходу пояснював і вчив водінню і правилам. Після 11 занять почала потрохи їздити нашим власним авто.
    якщо цікавить можу дати координати, 1 заняття 100 грн, треба мати або права або мед.довідку.

3. AlinaCh

AlinaCh New Member

Я теж була і там і там))) В звичайній автошколі - на Личаківській. Теорія ще нічого, а от водіння - взагалі ніяке. Ходили в студентські часи, разом з 2-ма подругами.Я після 5 уроків і толком рушити не могла. Думала, це я така обдарована(на що інструктор постійно натякав), але виявилося, що і в моїх подруг та сама історія.... До Реги, однозначно. Доречі, в Реги є безкоштовний пробний урок, якщо вагаєтесь, підіть на нього.

4. daisygirl

daisygirl Member

Я б радила до Реги. Сама там відходила і подружка за контакти й досі дякує. Результат відчуєте дуже швидко :) це за умови, що ви маєте права, бо вони школа водійської мійстерності, а не автошкола.

5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Тоді я б радила Регу, бо в неї так сама і не попала ))) з інструктором трошки поіздила і зрозуміла, що чоловік все одно інакше пояснює, а оскільки їздити треба за його присутності, то закинула. З Регою вже навіть домовилась про перше заняття )))
    Скажу так - мою машину продали, а я їжджу з каляскою з малявкою. Якби не завагітніла і прийшлось самій їздити, то пішла б в Регу вчитись, щоб бути впевненою в собі на дорозі.

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

вот мій інструктор з яким я приватно вчилась якраз був з Личаківської, ну то на 1-му заняття ми вчились рушати-гальмувати, 1-2-стоп, на 2-му занятті це все ще раз повторили, + паркування вздовж бардюра, + нескладне перехрестя, і назад з 2-го заняття я вже себе везла додому "сама" ну звичайно з інструктором поряд. З 3-го заняття ми виїхали в місто, при чому наші заняття завжди були з 18 до 19, якраз машин повно, і нормально...

П.С. мені здається що інструктор який вчить приватно більше викладається на уроках ніж той якого дає автошкола. Бо в першому випадку ви можете в любий час інструктора змінити на кращого, якщо вам цей не підходить, а в автошколі вже вчитесь в того кого вам видали. Чи в автошколі інструктора теж можна змінити в любий момент?

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

можна :)....в нас були випадки

8. Mashulia

Mashulia Well-Known Member

Аналогічно))) пробував мене хлопець вчити, так ледь не посварились.
    А щодо Реги - Best of the Best. Вдячна свому інструктору і безпосередньо директору - Резі Тарасу (мала з ним одне заняття). Кожна організація починається з керівника, а в них він просто чудо.

9. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Дівчата, дякую всім за поради. Таки пішла в "Регу" і вже мала перше заняття. Дуже сподобалося, і інструктор Саша такий терплячий ).

10. Loreley

Loreley New Member

Хотіла би порекомендувати Сергія Литвинюка з Південної філії ЛДОНКК (Володимира Великого, 55 б). Дуже терплячий та професійний, цікаво проводить лекції, симпатична та приємна людина. Адекватно реагує на неадекватні дії учня "оленя" (перевірено на собі:), не дає "в обіду" перед іншими "професіоналами" на дорозі :). Дякуючи йому, весь навчальний курс пройшов пізнавально та весело :girl_smile:

11. Mariami

Mariami New Member

Це навчально-курсовий комбінат, супер лектор Стецик Д.Д. і інструктор теж був СУПЕР, спокійно пояснював, і на площатці вчились, і по місту багато, після 10 разу вже нормально їздила! Не знаю стосовно школи Реги, не була, тільки чула багато схвальних відгуків, але і школи залишились, що добре навчають водінню і + права видають!!!

12. hen party

hen party New Member

дівчатка, порадьте в пп приватного інструктора, бо я права маю, але як закінчила автошколу 100 років тому :) так і не їздила сама :)

13. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Прочитала кілька останніх сторінок і переконалась ще раз, що моя задумка мені дуже потрібна.
    Отже, за кермом я десь 7 років, їздити дуже люблю, їжджу щодня, маю досвід на рііізних авто з мех.кор.передач.
    Захотілось мені трохи екстріму + покращити майстерність - хочу на професійний зимовий або екстремальний курс в школу Т.Реги.
    Прийшла я вже на безкоштовний урок і він мені також порадив або той або інший курс.
    ПРоблема в ому, що для зимового курсу потрібна зима:girl_crazy: а її немає.
    А, власне, той професійний, з "поліцейськими розворотами" коштує майже 5 тис.грн. на їх машині, або менше на своїй, але після навчання потрібно буде міняти всі 4 колеса (шини).
    Я (тьфу-тьфу) не маю проблем у їзді ні літом ні зимою, але так хочеться чогось нового.. А з іншої сторони ціна кусюча..

14. AlinaCh

AlinaCh New Member

І я хочу!!!! Дуже, при чому, другий рік. Вже домовилася з чоловіком, що це буде мій подарунок на 14 лютого. Тепер чекаю снігу. Мій чоловік цей курс теж проходив зимою - море вражень. Курс коштує на авто клієнта 1700 грн. Чоловік каже, зимою машині не буде "боляче"

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

Лектор ще ніби нічого, а от практичне водіння щось зовсім ніяке. Я так і не добилась в інструктора, щоб почати вчитися з майданчика. Казав "нема чого". Тому перший раз я виїхала відразу в центр міста. Враження залишились далеко не накращі.

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

читаю тай трохи дивно.
    Я сіла за руль москвича сама 6-7 років тому, без жодного інструктора чи когось хто б мене навчив. Лише з боку чоловік який був без прав і без курсів.Рушала за першим разом(1 раз навіть на другій передачі)
    Думаю що у когось це в крові а комусь треба вчитись так як до якогось предмету(малювання, тобто якщо в людини є талант до малювання то він швидко проявиться. Мене би малювати вчили дууууууже довго, а їхати і зовсім не вчили:girl_cool:)
    Тепер планую здобувати практику.Пару занять з водіння по центрі Львову таки планую. В межах Винник наразі дискомфорту не відчуваю як такого.
    Хтось чув щось конкретно коли відкривається автошкола у Винниках?
    А то би пасувало права отримати:girl_blush2:

16. AlinaCh

AlinaCh New Member

Мабуть, так і є - комусь легко вдається, комусь важко. Але від викладача багато залежить. Моя подруга водить так, що більшість чоловіків заздрять. А вчилась довго і тяжко. Змінила 2-х інструкторів, поки до нормального потрапила. Перший просто сидів поруч - як пасажир і весь час щось незадоволено бурчав. А другий їй прямо сказав, що нічого з неї не вийде, що їй "не дано". Можу з впевненістю сказати,що не знаю дівчити, яка б зараз краще водила ніж вона.
    А я як згадую свого інструктора з Личаківської автошколи, так прямо злість бере. Він мені внушав думку, що це я якась неповноцінна. Я була переконана, що водити не буду ніколи, поки не позаймалась в школі Тараса Реги - чомусь я після кількох занять вже сама додому поїхала. Виявилось, що не така я вже і безнадійна.

17. olangel

olangel Well-Known Member

Оооо, то як в мене... З дитинства з машинами, їздити вмію і досвід є, а права отримала тільки весною :) всьо лінькі булона курси походити

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

Мені з інструктором пощастило, ну або мені просто на нього пофіг було))) бо знала, що можу їздити і інструктор бачив машину на якій я їжу, то питань не виникало. Тільки питався, чи буду далі на тому танку їздити, як права отримаю :girl_haha:

18. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Напевно в цю тему, якщо ні, поправте.
    Після викрадення мого посвідчення водія мені в міліції дали довідку, з якою я маю йти в МРЕВ, щоб я там отримала талон, за яким я можу їздити 2 місяці. Протягом цього часу мають бути готові мої права.
    Але... На даний час потреби у тому посвідченні я не маю. А так як після зміни прізвища вартувало б змінити права на інше прізвище (що буде через півроку), не хочеться витрачатись і зараз за нові права і через півроку за ще одні.
    Чи можна з тією довідкою прочекати тих півроку? Мені за це по голові не постукають? Чи краще зараз, а потім знову?

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

я з правами на дівоче прізвище їздила 6 років))))
    напевно почекайте)

20. sos

sos New Member

Я закінчила курси на В.Великого 55б в 36 школі в серпні місяці. Порадила подруга, викладач і інструктор одна людина Литвинюк Сергій Михайлович - людина профі, викладає бомбезно, з гумором, коротко і по суті, великий плюс, що він ще й інструктор, тобто теорія додатково застосовується під час водіння. Вчилась 2 місяця - це теорія і практика, вони проходять одночасно, ціна була 1870грн. Водіння(1год.-60грн) - їздила 13 годин, бо більше не встигала - сім"я. Таку спокійну людину ще не зустрічала, ми потрапили в ДТП - їхала фура,яка раптово почала перебудовуватись в мій ряд і вдарила нашу машину. Я була в шоці... Сергій спокійно вийшов і пішов оглянути авто, потім провів розмову з водієм і що мене шокувало ще більше прийшов до мене і сказав ви вільні ідіть додому, тому що поки приїдуть гаїшники і ... На наступний день в мене було водіння, таке враження ,що нічого не сталося. Він пояснив, що я ні в чому невинна і діяла згідно правил. Але в той момент я була в штопорі і не розуміла, що діється, сиділа як пкопана в машині. Кількість годин в нього не обмежена. По закінчені навчання здала сама теорію в ГАЇ, водіння вирішила здавати теж... Мені права не горіли, тому взяла ще 10 годин приватних занять і не пошкодувала(100грн-год.), відпрацювали ті місця де інспектор приймає екзамен. Скажу чесно, що всі мої знайомі здавали екзамен за гроші, але я вирішила піти на принцип, оскільки права мені не горіли, так як машини небуло. З першого разу не здала, хоча претензії інспектора були суперечливі. Заплатила 14 грн. за перездачу і з другого разу здала :) Зараз купили машину - сіла з страхом, але Наукова-Миколайчука і назад перший виїзд пройшов успішно, вже місяць їзджу і відчуваю себе як риба в воді. Раджу всім - вже дві подруги відівчилися і задоволені.