Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

1. Жменька

Жменька Well-Known Member

2. Buriko

Buriko Well-Known Member

Відповідь: Курси водіїв

1600 грн. за початковий курс здається, на сайті мали б бути ціни. Бо залежить від того чиє авто.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ага, а в Польщі все навпаки, відповідальність на курсанту. Я була обурена якщо чесно, ну як так, сідаєщ за кермо зелений, а вже несеш відповідальність. Так от виклада нам розповідав випадок, як дівчинка курсантка на дорозі переїхала пішохода, бо дорога була слизька, шини інструктор на машині мав літні і сказав їй досить швидко їхати. І от вона не зреагувала швидко. І сіла в тюрму, а інструкторові всього лиш на 3 роки забрали ліцензію на викладання.. Після того в мене ще більше страху з'явилося, тепер вже не так, бо коли ще не сідав за кермо, то й не знаєш себе в тій ролі, а вже як спробуєш, то принаймні знаєш, чого від себе чекати :)

4. Mashulia

Mashulia Well-Known Member

Нічого собі))) виявляється, хоч в чомусь ми кращі). В мене подруга їздила з приватним інструктором і він їй теж сказав, що у випадку пошкодження авто - платити буде вона, бо машина в нього нова і його власна

5. LEVCHYK

LEVCHYK New Member

Не можу не прокоментувати, стосовно школи Реги - читайте договір, коли підписуєте, там все прописано і про відповідальність учня і інструктора також, але всі ми люди, їздити мене навчили, вчилася довгооооо, хлопці адекватні і терпеливі, на відміну від автошколи державної підхід до навчання інший, спрацьовують напевно професійні амбіції "всіх хто звернувся навчити".

6. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, чи маєте якісь відгуки про автошколу "Світлофор" що на Сихові? Хочу туди піти на курси десь після Нового Року, і незнаю чи варто...
    Ну і ще питання чуть не по темі... Чи знає хтось, чи мають термін дії довідки що потрібні на курси? Бо думаю чи то йти на комісію десь зараз чи то конче саме перед самим навчанням?

7. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

медична має рік.

8. kolessy

kolessy New Member

Мою одне питання, кілька років тому отримала права, зараз вже заміжня і змінила прізвище, і мені сказали що мої права уже не дійсні, чи це так? Колись на курсах говорили що права не обовязково міняти. Хто зараз ходить на курси може дізнатись?

9. daisygirl

daisygirl Member

Дійсні права. :) ви ж паспорт не пред'являєте, коли вас просить працівник ДАІ показати документи. Тому їздіть сміливо. От тільки не впевнена стосовно закордону. Здається там не дійсні. :)

10. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Дівчата, в мене на правах, щось почало затиратись обличчя(тобто мене там тепер не впізнати, якось як розмилось...) В когось таке було? Права видані у 2007р.(пластикові). Тепер не знаю чи через це їх треба змінювати?

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Якщо маєте час і бажання. А ні, то беріть з собою паспорт (якщо там прізвище те саме) і кажіть, що то не Ваша проблема, що бланки погані.

12. daisygirl

daisygirl Member

В чоловіка так вся фотографія стерлась через те, що у візитниці носив. Деякі ДАІшники домахувались, але не штрафували, деякі жартували, що дуже схожий на себе. Але він переробив права через поіздку закордон. Тепер права в папірці замотані, щоб не стирались. :)

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

В Польщі мусово змінювати права, якщо фото з якихось причин не видно.

14. olangel

olangel Well-Known Member

В чоловіка те саме(видали в 2006р)...фотки просто не видно. Міняти не збирається, бо то його не хвилює. Знайомий з ДАЇ сказав, що сміло може їздити з паспортом і не хвилюватись

15. pravovuk

Та власне тут, в Україні, я знаю як з ДАІ спілкуватись, а от чи не буду я мати проблем з ними за кордоном, чи з паспортом і там пройде?

Ось цього і боюсь...

А хтось знає вартість такої заміни?

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В районі 200грн. Ну і треба мати не протерміновану медичну довідку. І удачу, щоб бланки в МРЕО були:girl_wink:

17. pravovuk

Мед.довідка протермінована...:sad:....Це ще + 200грн... А стосовно удачі... то з моєю то,точно бланків не буде:) Пєчалька... Це вони певно спеціально такі бланки роблять,щоб за 3-4 роки на них знов заробляти:girl_feminist:...

18. pravovuk

Дівчатка, хто має знайомих, що можуть швидко зробити медогляд водія? Пишіть в ПП. Дякую.

19. AlinaCh

AlinaCh New Member

Знайомих немає, але колись робила тут: м. Львів, проспект В'ячеслава Чорновола, 45 - ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ГОСПРОЗРАХУНКОВА ПОЛІКЛІНІКА. Там такі довідки роблять швиденько - за годину впораєтесь

20. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Дівчата, куди все таки краще звернутися: в Регу чи звичайну автошколу? Бо їздити я не вмію взагалі, але дуже хочеться