Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

1. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Відповідь: Курси водіїв

То не бійтеся і поясніть інструктору що ви не мала дитина і що ви платите гроші за те, щоб вас вчили, а не щоб кричали.

2. Denebola

Denebola New Member

Якщо це ще раз повториться-обов"язково скажу( бо перший раз як я з ним їхала він ні разу не підвищив голос, а тут почав...я трохи шокована навіть була). Звичайно гроші платяться НЕ МАЛІ- то його робота!!!

3. Stepochka

Stepochka New Member

Дівчата, хто недавно закінчував курси, напишіть що ще і скільки платиться крім офіційної плати за курси та водіння. Точніше скільки коштують іспити і чи віддячувались ви інструктору? Знайома закінчує курси і не знає ще чітко нічого, та й собі на майбутнє.

---------- Додано в 07:16 ---------- Попередній допис був написаний в 07:16 ----------

Можна в ПП

---------- Додано в 07:19 ---------- Попередній допис був написаний в 07:16 ----------

Напишіть і"мя інструктора, бо в мене також має початися водіння десь за тиждень-два, щоб не потрапити до нього, а то почнуть руки труситися і не буде толку від навчання.

4. Artemida

Artemida Well-Known Member

Я от в процесі закінчення)))) Правда вчилась не у Львові, але у Львівській області.
    Витрати:
    Мед. довідка - 250 грн (принесли готову додому)
    Курси офіційно - 1600 грн
    Іспит в ДАІ (Жовква) - 900 грн.
    За кожне практичне заняття давала 50 грн на бензин.
    Інструктору не віддячувалась, бо в принципі вона мене дуже мало навчила Але навіть якщо б навчила, то мабуть би також не віддячувалась. Це її робота.

5. Mashulia

Mashulia Well-Known Member

Я вчилась в автошколі водійської майстерності Rega, інструктора звати Роман, дуже вихований та грамотний, що в наш час рідкість. І ще сподобалась машинка - новенький Suzuki Swift з автоматичною коробкою.

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, хто може підказати телефон інструктора на імья Григорій, з автошколи на Личаківській. А то я мала і десь загубила, а треба вийти на нього...
    Буду дуже вдячна.

п.с. вже знайшла, не актуально

Останнє редагування: 25 Квітень 2013
  7. taniarz

taniarz Active Member

дівчатка,які зараз ставлять білети на екзамені в гаї? харківські чи київські?

8. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а як ви забирали права? нам каали самим дзвонити в даі і питати чи вже є. а на який номер дзвонити?

9. Artemida

Artemida Well-Known Member

Нам віддали одразу ж. У день іспиту (30.04 це було).

10. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Дівчата скажіть будь ласка як і де Ви проходили медогляд? Обов"язково проходити його за місцем прописки чи можна будь де у Львові???

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

ще рік тому можна було проходити не за пропискою

12. olangel

olangel Well-Known Member

Нарешті))))) і я вже записалась, ходжу на Личаківську, сьоголній йду на друге заняття, і ходила на тренажери. Враження позитивні, хочу вже водіння і пошвидше кінця курсів ;)

13. casablanka

Мене направили на Лепкого саме за пропискою, де я його пройти аж ніяк не можу.

14. olangel

Я взяла довідку а психдиспансері на Матюшенка, потім в наркодеспансер на кол., Галана і там в них в подвір'ї є заклад який проводить медогляд, до них з двома тими довідками, двома фотками, годинку часу і маєте медогляд. Але вони працюють до 13

15. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

аналогічно і я так зробила:girl_smile: Мені взагалі з тим дуже повезло, так як на той час проживала на Огієнка, все близенько:girl_dance: А на курси ходила біля одного з корпусів ЛКА, по вул. Братів Тершаківців.

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене чоловік взагалі не у Львові проходив, за компанію з друзями, хоч прописаний у Львові... хіба вимоги змінилися
    якщо приймають не за пропискою, то вроді не мало би бути проблем

17. casablanka

Завтра принесу довідку з роботи про те що працюю у Львові, мають прийняти, але як там завтра скажуть буде видно)))

18. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а хто вас направив? мене ніхто не направляв. сама пішла на Чорновола, ніхто не цікавився моєю пропискою

19. casablanka

Звітую. В наркодиспансері з довідкою з місця роботи видали сертифікат без проблем. Без довідки не хотіли, бо немає прописки. В психодиспансері вже складніше було, не хотіли взагалі виписувати, бо там вносяться дані в базу даних і відповідно тільки по місцю прописки видаються довідки. Але якось пішли на зустріч і вписали в БД стару львівську прописку. Вже коли здавала медогляд, то з тим проблем не виникало.

20. olangel

ну от і добре, що так легко все пройшло :) вітаю