Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Курси водіїв

нам одразу дали телефон зам. директора, до якого можна звертатися, якщо інструктор буде себе так поводити. Ви ж не безкоштовно навчаєтеся, а платите немалі гроші, щоб вас дійсно вчили, а не сварили, били і хапали...:girl_devil: Ух, мене вже на тренажерах почав дратувати викладач (пенсіонер, якому давно пора сидіти вдома), який підвищував голос на всіх, хто невміло переключав передачі, а сам навіть не вмів включити комп з програмкою водіння. Є ж люди, які дійсно прийшли навчатися "з нуля", треба мати терпіння, щоб викладати в такій школі.
    Поки що своїм викладачем з теорії задоволена на всі 100% і більше. Дуже радію, що не потрапила до викладача, який половину складів ковтає і щоб зрозуміти, що він каже, треба постаратися. Він у нас техніку обертання керма кілька годин викладав, то це було щось з чимось.:girl_impossible:
    Завтра перше практичне заняття, побачимо, як все пройде. Сподіваюся на краще, але якщо щось не так - буду змінювати викладача.

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

то я так прийшла :), але в мене був інструктор просто ангел во плоті - дуже спокійний і врівноважений, по 150 раз як треба - то пояснював, навчив мене їздити і отримувати задоволення :girl_tender:

3. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Абсолютно не в усіх! Міняйте інструктора, а то нерів Вам потріпає а толку з навчання не буде ніякого. За що тоді Ви гроші платите? За те, щоб Вам за Ваші ж гроші нерви псували?
    В мене такі курйози були у навчанні, що ого-го, проте жодного разу інструктор навіть голосу не підвищив.

Зі всіх ситуацій намагався вийти жартами та толковими поясненнями, щоб так більше не сталось.

4. Selfish

Selfish New Member

Будь ласка і мені в ПП скиньте.Дякую:girl_tender:

5. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ну чому ж в карму? Пишіть так, щоб всі знали. Це така ж сфера послуг, як весільні салони, магазини чи лікарі.

6. Furore

Furore New Member

Ну напишу тільки поки що, що він працює в школі "Світлофор" на Науковій. Переговорила ще раз з дівчатами в школі, то у них всі різні, але всі ніби як один, так само сварять, ляскають по руках чи ногах - це норма. Дівчатам це навіть подобається. :girl_nea: Кажуть, так краще запам’ятовується. :girl_nea:
    Тому я поки що розгублена. Не розумію, як має бути.
    Для мене відповідь однозначна - під тиском я тупію. Чесно кажу, з того першого разу, навіть не можу точно пригадати, за що конкретно він мене сварив, і бив по ногах і руках.
    Завтра буде другий раз. Побачимо.
    І ще... Я, можливо, згідна, що потрібно крикнути, щоб попередити про помилку, яка може коштувати життя на дорозі. Але про які дороги йдеться, якщо я сіла за кермо вперше в житті??? Це якби я вже на -надцятому занятті повторювала якісь такі помилки, тоді можна кричати і щось вимагати. А на першому - це якось дико по-моєму. Скидається на те, що така поведінка для того, щоби просто я зрозуміла, хто тут головний і "великий вчитель" якого ТРЕБА слухати. :girl_nea::girl_impossible: (...ніби в тому бувають в когось сумніви...)

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Настала і моя черга підкорювати дороги. Правда ще нема на чому, але надіюся буде. Права маю, а їздити не маю.
    Планувала купити машину і на ній вчитися, але мудрі люди порадили таки перше повчитися. Думала пройти курс в автошколі яку тут радили. але певно таки буду шукати інструктора. Колись давно мала 2х інструкторів, але ми не зійшлися характерами :girl_feminist: Мені потрібен спокійний, інтелігентний і такий що може пояснити нормально а не кричати. Дівчата писали, що такі бувають, тому дуже прошу поділитися контактами нормального інструктора з АКП, дякую

8. карапуз

карапуз Well-Known Member

9. zabawa

zabawa Member

Я після навчання у автошколі не відразу сіла за кермо, а після того як придбали мені авто. то ж відразу на ньому ще пішла практикуватись у школу Тараса Реги. Там, власне, не видають прав, а навчають кермувати і т.п. Так от - інструктор попався - суперспокійний! Я його спитала чи то в нього такий характер, чи всі в них так - сказав, що всі. Результатом задоволена- рекомендую!

10. Furore

Furore New Member

Ітак звітуюсь далі.
    Третє заняття позаду - політ нормальний.
    Інструктора не міняла, хоч планувала, але якось не склалось.
    На мене вже не сварять, не кричать, все добре. Але й я сама набагато спокійніше і впевненіше вже себе почуваю. Вже навіть починає подобатись (хоч на друге заняття йшла, як на каторгу). Отже, поки що залишаюся в того самого інструктора.
    Один нюанс, друге заняття в мене проходило разом з моїм чоловіком. ))))

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Це школа екстримального водіння. Вчать кермувати, а далі вже правильно поводити себе в тих, чи інших екстримальних ситуаціях на дорозі. Також рекомендую:)

12. Sewgirl

Sewgirl New Member

Спочатку я хотіла купити права, і брати приватні уроки керування авто. Але знайомі мене вмовили записатись на курси. Зрештою так і зробила, записалась на курси Добрий шофер, які на вул Бандери 91 ( у приміщенні школи № 55 ). Мені було зручно бо біля роботи. Викладав у нас директор, людина зі знанням справи, книжку ПДР знає напамять разом із номерами пунктів, толково все пояснював, і постійно жартував. На керування автомобілем попався мені класний дядько, виявив до мене неаби яке терпіння, ще й правила по-другому разу вчив. Зовсім не жалію, що пішла на курси

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

Можу вже також з полегшенням сказати, що мені назначили дуже хорошого і спокійного інструктора. Вже на першому занятті їздили з ним по Львову (спочатку навч.майданчик на пасічній, а потім майорівка), трохи за мене сам гальмував і кермо поправляв, але ттт вийшло у мене досить непогано їхати. Не віриться досі, я чомусь думала, що ми кілька занять будемо тільки вчитися рушати/зупинятися, а тут одразу такий маршрут:girl_claping:. Як сказав мені інструктор, що він вже 17 років вчить водити машину, то я одразу глянула, чи не сивий :connie_pull-pigtail, але ні, помітно, що людина дуже любить свою роботу. А я тим часом гострю зубки на нашу машинку. Мрію возити мужа, куди йому треба, а не тільки він мене. Натякаю йому часто: свято наближається, свято наближається...:d23:

14. puha

puha New Member

Нещодавно була в школі в Зимній Воді на 1 вересня в похресника. Там є курси водіїв у школі № 1. Кажуть, що в них на 500 грн дешевше, як у Львові. Туди їде маршрутка, це кілька хв за МЕТРО по Городоцькій.
    Сподобався клас занять - з макетами доріг і машинками на магнітах, світлофорами!
    Ми ходили свого часу коло податкової, у спец школу з водіння, де класи взагалі ніякі,все поломано.
    Тут би сама ще раз вчилася :))

15. LEVCHYK

LEVCHYK New Member

Ага, а мені вдалося його довести, ну не кричав і не бився, але відвіз до дому і сказав що на сьогодні досить, а мені встидно......., а взагалі то за мої гроші.... і я втекла від нього, в інше місто у відпустку, через тиждень треба повертатися до Львова і знову дзвонити, продовжувати заняття, а я боюся , не то його не то взагалі машини, бо я вже встигла її розбити

Останнє редагування: 8 Вересень 2012
  16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну що, я теж з позитивним відгуком про школу Реги. Ходила до Андрія, то мені дуже сподобався. Якщо хтось любить щоб з ним сюсюкалися, то підійде Саша. Думаю там всі нормальні.

17. Junita

Junita Member

А можете детальніше розповісти про цю школу, де саме вона знаходиться та як називається.

18. Єва

Єва Well-Known Member

Дівчата, підкажіть яка зараз орієнтовна вартість одного практичного заняття (мені потрібно 2-3, щоб відновити знання, бо не їздила вже два роки)

19. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я ще тільки на пробному уроці сьогодні була але теж враження позитивні. Мені попався Саша. З понеділка будемо займатись.

20. Buriko

Buriko Well-Known Member

І я в Саші (школа "Рега") з чоловіком вчилася - результат є. А в автошколі - їхня методика для мене безнадійна.