Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

1. purse

purse Member

Відповідь: Курси водіїв

Щось в мене якась халапе....в школі казали, що не має різниці, яка прописка, головне довідки зі свого МРЕВ взяти, а у Львові дозвіл начальника ДАІ отримати, все це маю, так вони тепер ще від мене тимчасову прописку хочуть.....взагалі не розумію, якась фігня... Дівчата може хтось здавав у Львові на праві не з місцевою пропискою, розкажіть як у вас то було. Бо в мене вже істерика починається

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Можу Вам порадити інструктора з Південної філії автошколи на Личаківській -Литвинюка Сергія Михайловича. Дуже професійний чувак, "запустив" на Львівські дороги багатьох жінок-водіїв. І навіть мене, тоді ще вагітне чудо, навчив не боятись машини, дороги і швидкості 50 км/ч. Десь 100-110 грн в нього зараз коштує година приватного навчання.

Останнє редагування модератором: 20 Березень 2012
  3. zabawa

zabawa Member

Хочу підтримати попредній допис, якраз теж мала намір порадити Сергія, бо теж ходила до нього на курси. Задоволена навчанням.:girl_yes2:

4. jakvitohka

jakvitohka New Member

Дівчата, напишіть, будь ласка, телефон приватного автоінструктора з АКПП

5. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчата, а вчать десь їздити на машинах з коробкою-автоматом?

6. Януся

Януся Well-Known Member

Коли я вчилась в автошколі (листопад-грудень 2011) лектор казав, що є в них інструктори і з коробкою-автоматом, та ніхто на автоматі не хотів вчитися. Автошкола на Чукаріна, філіал від обласної на Личаківській.

7. Furore

Furore New Member

А на чиїй машині вчить? І скільки годин потрібно, щоб навчитись з нуля?

8. Януся

Януся Well-Known Member

Скільки годин потрібно, наперед ніхто не знає. Залежить, як Ви будете чутися на дорозі, чи не будете боятись, чи встигатимете дивитися за знаками-світлофором-пішоходами-іншими машинами.

9. Savchenko

Savchenko Member

10. veronka

veronka зла друзя

Брюховичі, невеликий майданчик і був колись в р-ні Медової печериь - Пасічна автодром (років 5 тому був закинутий, але було де поїздити)

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

12. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Розкажу про себе.
    Ходила на курси водіїв у Автошколу біля Податкової (справа). Дуже задоволена. Лекції нам читав такий дідок Драєвський (він ще мого чоловіка вчив), який вже цим 100 років займається і всі ньюанси може розказати. Дуже цікаво було. Шкода, що він звідти пішов, здається викладає зараз десь в автошколі на В.Великого (в районі Тролейбусної).
    А водити мене вчив Бабіч. Спокійний, приємний дядько. На десь 7 заняття мене "попустило". Не кричав, не ображав, взагалі не нервував, вчив здалеку помічати пішоходів і світофор. Мені таке підходило. Класно я з ним каталася. Після курсів майже зразу довелося сідати за руль, чоловік їхав у відрядження. Нічо, справляюсь, правда на автоматі.

13. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Якщо для Вас ще актуально, то є АКП в автошколі Тараса Реги (Хонда Цівік). Вчать дуже класно (сама нещодавно пройшла у них курс з "нуля":)). Правда, водійських прав вони не видають, але власне вчать їздити. Почтаковий курс - 8 занять (по 2 год кожне). Великий "плюс" особисто для мене - вибирала ті години для занять, які підходили мені (працюю до 18:00). Можна зайти на їхній сайт і почитати:)

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, а хто може підказати курси власне самої їзди на авто недорого... бо в автошколах якщо ти проходиш теоретичний курс вони одної ціни, а якщо просто навчання самого водіння то вдвічі дорожчі...

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дівчата, може, хтось недавно отримав посвідчення, поділіться, у скільки Вам все обійшлось: курси+ довідки+ всякі офіційні-неофіційні побори, тобто весь "пакет", коли приходиш таким собі "чайником", і аж до отримання заповітної пластинки:)
    Буду дуже вдячна за інформацію, можна в ПП.

16. Yaryna Yarko

Yaryna Yarko New Member

Дуже раджу Львівський Державний Обласний Навчально-Курсовий Комбінат на Личаківській! Теоретичний курс читав Любомир Акерман - постарайтесь записатись до нього! Я в ДАІ після цього здала тести і отримала права без хабарів!!!

17. Knopka

Knopka Well-Known Member

водіння теж самостійно здали?

18. Furore

Furore New Member

Вчора вперше вчилась водити з інструктором.
    Ну шо сказати... після того заняття, хотілося розревітися. :girl_cray::girl_cray:
    Це в усіх інструкторів така методика навчання - тиснути, сваритися, бити по ногах, хапати за руки???
    Від багатьох чула, що у багатьох так. Але хіба так можна??? Людина, яка вперше сіла за кермо, не зможе зразу зрозуміти, що і куди, а тим більше поїхати, і щоб без помилок. Ну хіба я винна, що я повний чайник? Я для того і прийшла, щоб мене навчили, але ж не такими методами...
    В мене не було страху перед водінням, але тепер відчуваю, що він з’явиться. :girl_sad:

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в мене був такий козел + вимагатель і шантажист, через кілька занять я від нього втекла, і вчилась їздити сама.
    Моя порада - міняйте інструктора, ви маєте на це повне право. інакше не буде геть няікого толку з того навчання.

20. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Furore я підтримую пораду olerusya, просіть щоб вам дали іншого інструктора, не псуйте собі нервів і отримуйте задоволення від навчання