Курси для вагітних

Discussion in 'Пузата хата' started by TASJA, Nov 8, 2007.

1. iriwa

iriwa Особлива мама

Відповідь: Курси для вагітних

ще не ходила, але скоро піду, бо в пакеті проплачено, тож хоч піду подивлюся за що ті гроші. Доречі, мала консультацію з психологом що веде там заняття то така нічого, ще заняття веде гінеколог і вроді лактолог, щодо останнього то не впевнена.

2. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

сьогодні вперше була на курсах для вагітних - випадково побачила що в церкві Володимира і Ольги проводяться щосереди о 19-00. Сьогодні була тема про пологи та післяпологовий період. Проводила їх Світлана - молода дівчина, в неї самої 3-є діток. Курси цікаві, безкоштовні, час (2 год.) пройшов швиденько. На наступному занятті має бути лікар - гінеколог, що працює на Мечнікова - Коваль (О., якщо не помиляюсь). Хочу прийти послухати... Казала Світлана собі приготувати питання, що цікавлять. Приєднуйтесь!

3. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

То на Симоненка? А яка саме наступна тема?

4. lovikyou

Такс, а на такі курси можна йти з чоловіком?

5. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

можна з чоловіком, багато хто ходить з чоловіком, ну і багато без - кому як вдається. минулого разу лікарка так і не прийшла, то нам розказували про важливість партнерських пологів) А лікарка ніби має бути наступного разу. Курси гарні, навіть розминку на м*ячиках робимо :)

6. lovikyou

А ми були : ). З чоловіком разом. Нам сподобалось, будемо ходити і далі :)

7. Retaret

Retaret Well-Known Member

ой, а я все на них збираюся і ніяк неможу дійти (( Цієї середи могла була піти, але шось так забембалася, шо зовсім забула про то

8. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Дівчата, чи ходить з Вас хтось зараз на курси при церкві Єлизавети? На якому етапі вони зараз? Початок чи вже ближче кінець? Чи вартує йти і чи можна отак, не з початку? Я так довго думала, що тепер немає куди піти:girl_sad: Хотілось при церкві Михайла, але там вони тільки закінчились, а коли почнуться нові наразі невідомо. На Сихові зараз також не проходять. А решта мені досить далеко. Роздумую ще над церквою Єлизавети.

9. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

я дзвонила туди, то мені казали, що немає значення коли приходити, можна з будь якого заняття.

10. kristina

kristina Well-Known Member

Я теж хотіла на сихів на курси попасти. Шкода що немає зараз, але читала що проводять скайп лекції.

11. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Казала мені та жінка, що їх проводила, що можливо десь за місяць відновлять курси. Для Вас то ще буде актуально, а мені - вже так собі :girl_smile: Але за місяць почнуться свята, то чи таки буде змога відновити...
    Так, щовівторка проводяться Скайп-лекції. Сьогодні має бути лекція о 18.30 про догляд за немовлям, купання. Планую приєднатись. Приєднуйтесь і Ви :girl_smile:

12. Zakoxana makivka

Zakoxana makivka New Member

можливо для когось буде актуальною інформація. я ходила на курси з підготовки до пологів, догляду за немовлям і грудного вигодовування при церкві на Левандівці (тій, що біля базару). вони вчора закінчились. розраховані орієнтовно на 2 місяці (дні : вівторок і четвер о 16.30 год). наступні почнуться з лютого місяця. викладеною інформацією на курсах дуже задоволена. всім раджу походити повчитись). реально пропадає багато вагітних і невагітних страхів і додається впевненість у власних силах. я ходила з чоловіком. щодо вартості: так як вони при церкві - говориться тільки про добровільні пожертви (20-25 грн орієнтовно за заняття від 16.30 до 19.00). проводить заняття лікар-терапевт, спеціаліст з грудного вигодовування - п. Олександра.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Дівчата, а хто відвідував курси для вагітних в "Мацьопі"? Як враження?

14. Retaret

Retaret Well-Known Member

дівчата, тут раніше говорили про курси, що були в ц.Володимира і Ольги на Симоненка. Не знаєте чи буде повторний тур? Бо я шось на перший не змогла відходити, хіба що раз була. Або може хто має тел. тої Світлани, що проводила, то закиньте будь ласка.

І ще - десь тут хтось казав про плавання для вагітних в школі 85 на Симоненка. Є ще там якісь групи?? коли заняття???

15. lovikyou

Курси будуть знову по середах ввечері з 21 починаючи

16. kristina

а записуватись треба туди наперед ? чи так можна приходити?

17. lovikyou

Можна так, там потім в загальний список просто самі себе впишете.
    Раджу підти, спробувати, бо я таки задоволена.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. kristina

Іду сьогодні на курси на сихові при Церкві Різдва Пресвятої Богородиці, перший раз, там правда вже почались вони раніше, я не уважно слідкувала за темою у вк. Сьогодні тема про харчування вагітної і годуючої мами. Типи дихання. Якщо набереться групка з новеньких то зкорегують графік тем. Мене гв цікавить найбільше. Та впринципі все цікавить. Приєднуйтесь.

19. IrunaD

IrunaD Well-Known Member

Я завтра планую іти на18.30 лекція на тему " догляд за дитинкою під час хвороби, найпоширеніші нездужання малюків, міні-аптечка для дитини" на Сихові прицеркві Різдва Пресвятої Богородиці,є ще бажаючі?)

20. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Ми з чоловіком пройшли курс. Враження двоякі - все залежить від групи. Якщо лектору є з ким дискутувати і обговорення теми відбувається у формі діалогу - цікаво. Почерпнули багато нового про догляд за дитинкою та ГВ.

• Корисно Корисно x 1