Курси для вагітних

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TASJA, 8 Листопад 2007.

1. glasses

glasses Member

Відповідь: Курси для вагітних

Як я була, то не було. Думаю це нічого страшного. Головне, щоб малому було цікаво. Бо там тре сидіти 2 години. Ну, звичайно,як тре, то можна піти скоріше.

2. Brenda

Brenda Member

3. glasses

glasses Member

4. glasses

glasses Member

Хто має номер по якому можна в Антошку на четвер записатись, скиньте пліз.

5. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Там не обов'язково записуватись. Можеш просто прийти, перед заняттям чи після підійти до стійки і там вже записатись (то більше для того щоб потім тобі дзвонили і нагадували про семінари).
    От я тільки не пам'ятаю вже на котру там годину? :girl_in_dreams:

6. glasses

glasses Member

Народ, підказуйте. А того тижня вже точно буде?

7. Brenda

Brenda Member

Дівчата, а яка тема в Антошці цього тижня, хтось знає?

8. Plenilunio

Перша :)
    Я так зрозуміла, що вони почнуть курс з початку. А власне з чого, то вже нехай дівчатка, котрі ходили підкажуть :)

9. invisible

invisible Well-Known Member

На 17:30.

Якщо курс почнеться з першої теми, то це "Вагітність - подорож у новий світ". Показують короткий фільм про вагітність і розвиток дитини в животику. Загалом, тим хто бачив хоч один подібний фільм (а я їх за вагітність дивилася десь певно штуки 3-4), іти не дуже то й варто, нічого нового не дізнаєтеся, тим паче на наших термінах :)
    Я ще завтра буду в центрі якраз, то зайду в Антошку гляну точно, яка буде тема.

10. glasses

glasses Member

Тоді будемо чекати від тебе новин Мирось, бо якщо то така тема дійсно, то не варто йти.

11. Brenda

Brenda Member

було б кльово! Бо мене цікавить тільки та темка, де консультант... Мирося, ти казала мені, а я вже забула, як та темка називається - здається темка з ГВ, так? Чи могла б їх заодно запитати, якого числа буде та темка, де консультант проводить? Буду дуже вдячна:girl_cool:

12. invisible

Загалом із зовнішнім консультантом дві теми має бути - "Підготовка по пологів" і "Грудне вигодовування" (але коли я була на темі про ГВ, то консультант прийти не змогла, то проводив їхній педіатр). Я спитаю, але вони навряд чи так наперед скажуть, бо то залежить ще від того, коли консультант матиме час.

13. Brenda

Brenda Member

Дівчата, я дуже рада, що нарешті вас побачила:)
    Хотіла ще запитати, чи то завжди так багато людей в костелі? І хто має контакти з курсами на Сихові, бо я сьогодні дзвонила за телефоном в Інтернеті і мене м*яко послали...

14. Plenilunio

Я також рада була що нарешті ви всі зібрались :) Шкода що ми трохи затримались а потім чоловік мене додому голодний потащив :-X
    Ні, не завжди... було десь в два рази менше завжди. Але тепер прийшло багато новеньких (разом з вами;-) ) і ще раніше чоловіки менше ходили....

15. invisible

16. StarKa

StarKa Member

Я от якраз хотіла спитатися, там перша частина однакова кожного разу, а друга має відрізнятися? кожного разу нова тема?
    Я мабуть наступного разу спробую організувати щоб також з чоловіком прийти, принаймні на дихальну частину, бо першого разу під час пологів всі дихальні вправи в мене кудись вивітрилися і я дихала просто як відчувала що потрібно, так що треба буде цього разу більше відтренуватись мабуть :)

також рада зустрічі з дівчатами :) всі такі класнючі пузики вже мають особливо
    Plenilunio, по якій здається що вона вже завтра в пологовий піде :)

17. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

18. StarKa

StarKa Member

19. glasses

glasses Member

20. invisible

Так, перша частина завжди дихальні вправи. А друга... Ну от щось останнім часом теми перестали відрізнятися. Як я ще починала ходити, то якось було більш різноманітно, а тепер останні кілька занять щось дуже все зосереджено конкретно на темі налагодження ГВ і все щось топчемося на одному місці. Все таки було б краще, якби поділ на теми був якийсь конкретніший.

Дівчата, заходила я сьогодні в Антошку. Заняття на курсах відновлюються в наступний четвер 31 січня. Тема буде, як я і думала, "Вагітність. Екскурсія в новий світ" (там де фільм про вагітність показують). Переписала ще телефон адміністратора, може комусь треба буде - 2986067.