Відповідь: Курси для вагітних І ми були в середу в Антошці. Галя там все розповідала, а в неділю всю цю інформацію я знайшла на сайті http://www.minibanda.ru/article/i-kak-mne-stat-vybiraem-udobnuyu-pozu-vo-vremya-svatok girl_impossible: і навіть положення для вагітних і то звідти стягнули та й роздрукували і про дихання там же є та сама інформація (http://www.minibanda.ru/article/uchimsya-pravilno-dyshat-v-rodax)
Відповідь: Курси для вагітних На сайті Антошки пише, що на пл. Міцкевича кожного четверга о 17.30 в них лекції. Дівчата, хто туди ходить, це актуална нформація, лекції щоразу інші і безкоштовні чи як?І де ще в самому центрі є курси для вагітних?
Відповідь: Курси для вагітних пробувала щойно подзвонити в Школу "Народжувати" при центрі "Погляд у майбутнє", ту що на Червоної Калини, кажуть що тих курсів там вже нема і де вони зараз - теж не знають
Відповідь: Курси для вагітних Я теж дзвонила, напевне тижні 2 тому, то мені сказали що п.Галина Д. вже немає там приміщення, дали номер телефону шоб до неї зателефонувати. Вона сказала шо наразі на Сихові курси не проводить а лише здається в церкві св.Єлизаветти, крім того шоб проводити їх потрібно набрати групу бо всі "старічкі" вже народили...
Відповідь: Курси для вагітних Дійсно лекції в 17.30,особисто мені дуже актуальні(ношу першу дитинку).Курси направду цікаві і безкоштовні, і що разу інша тема.Вони телефонують і говорять ,яка тема наступної лекції.
Відповідь: Курси для вагітних Я теж телефонувала ще десь у березні відповідь була аналогічна... і про "старічків" теж. Я шукала курси для вагітних ,правда в останні місяці. Оскільки на Сихові не було то все ж наважилась доїждати в ц Єлизавети. І дуже всім раджу! Я була на 3 заняттях і багато що відклалось в голові. Жіночка.яка веде курси - мегапозитивна ,інформація - якраз те що треба чути вагітним... Ну наприклад,вона завжди казала- коли на переймах хочеться покричати, постогнати, тоді варто згадати що маляті ще важче , ніж вам і краще почати дихати, так як дитина потребує кисню... Ну і ще багато корисних речей про пологи, годування і т.д.
Відповідь: Курси для вагітних У наступний вівторок обовязково піду в Школу "Народжувати" при церкві Єлизавети і Ольги. Стільки позитивних відгуків, а час вже 20 тиждень, треба, щось спробувати!
Відповідь: Курси для вагітних Не зовсім курси для вагітних, а для тих хто планує, або хоче більше дізнатися про НаПроТехнології: У суботу 30 червня у приміщенні фонду Святого Володимира у Львові за адресою вул.Городоцька 319а відбудеться конференція «НаПроТехнологія – іновація в лікуванні подружньої неплідності». НаПроТехнологія – це метод лікування неплідноcті, який вшановує моральне навчання Церкви про захист життя й гідність подружнього акту. Це стандартизований підхід до лікування неплідності та інших розладів у дітородній системі, який передбачає сучасне медикаментозне та хірургічне лікування. НаПроТехнології дають змогу виявити і скоригувати розлади, які спричинюють неплідність, звичні викидні і передчасні пологи в тих випадках, коли при стандартному підході виявити такі порушення неможливо. НаПроТехнології є безпечним і ефективним вибором для подружніх пар з неплідністю або невиношуванням вагітності, навіть якщо раніше вони безуспішно випробували інші способи, зокрема, запліднення «в пробірці». Застосовується з великим показником успіху в Європі і США. На зустріч запрошуються всі бажаючі, участь у конференції безкоштовна.
Відповідь: Курси для вагітних Давно хотіла поцікавитися, вибачте, може це не зовсім підходяща тема. Чим та технологія відрізняється від тих, які застосовуються звичайними лікарями? Ті ж дослідження, спостереження, лапароскопія і т.д. мені видається (але я дуууже віддалено знайома з цим методом), що він не пропонує нічого інноваційного. Якщо Вам не важко, можете детальніше розказати і, можливо, розвіяти мої сумніви.
Відповідь: Курси для вагітних Уже двічі була на безкоштовних курсах для майбутніх мам в "Антошці" в центрі. Дуже цікаво і кожного разу мамусь радують якимись приємними подарунками. Та, на жаль, до 19 липня вони йдуть у відпустку.Але далі обіцяли з новими силами і новими цікавими темами поновитися)
Відповідь: Курси для вагітних Магазин "Антошка", що в центрі, на плоці Міцкевича, проводять курси що четверга о 17:30, а на науковій в середу, але от години не памятаю На даний момент вони в відпустці, на науковій відновляться заняття 18 липня, а в центрі 19 липня!
Відповідь: Курси для вагітних что-то тут давненько ничего не писали )))) девченки посоветуйте хорошие курсы ))) желательно в центре
Відповідь: Курси для вагітних та бо нічого нового. якщо безкоштовні, то в антошці, в церкві ольги і єлизавети. і, здається, ще є в михайла, але туди треба дзвонити-не знаю коли саме.
Відповідь: Курси для вагітних Мене курси в "Антошці" цілком влаштовують. Створюють дуже позитивний настрій і багато цікавої інформації. Єдине - бракує занять спільно з чоловіками, щоб їм трохи розповіли як поводитися на партнерських пологах, що робити. Ну і практичних занять для жінок - як розслабитися під час перейм, як правильно дихати тощо. Цікаво, де в центрі можна пройти такі практичні заняття про партнерські пологи?
Відповідь: Курси для вагітних Видела еще вывеску на Франка вроде, я просто город еще не знаю ))) хочу позвонить узнать что да как. Говорите что в Антошке не много занятий с папами, мне бы подошло, а то супруг постоянно до поздна на работы и вместе нам ходить не светит, а приходить туда где все по-парам, то \то только настроение себе портить и лишний раз расстраиваться (. Ну вот жду дикрет и буду ходить, а то с работы не отпускают (((