Відповідь: Курси для вагітних Ми ходили на ті курси, вела Галя Дацко. Було інформативно і цікаво. Я теж думала на які піти і мені порадили саме "Школу народжувати", бо казали що в дорослій поліклініці вони гірші.
Відповідь: Курси для вагітних Скажіть, будь ласка, а там що кожного четверга різні теми? І взагалі як це все відбувається, скільки триває і чи можна туди піти з чоловіком? Дякую.
Відповідь: Курси для вагітних Там кожного тижня нова тема (взагалі тем 8) Туди можна з чоловіком, ще й від Антошки отрумуєте 2 подаруночки..))))
Відповідь: Курси для вагітних Ми теж ходимо в Антошку, але на Науковій, по середах о 17.00 і нам все дуже подобається.
Відповідь: Курси для вагітних Це все безкоштовно. Заняття там проходять у самому торговому залі, коли покупці ходять туди-сюди. Якщо Ваша дитинка буде тихенько сидіти і не буде заважати Вам і всім решта слухати, то чому б і ні. Але чи не буде їй нудно 1 год. -1.5 год. сидіти на місці?
Відповідь: Курси для вагітних моїй точно буде, але спробувати можна. А не знаєте часом тему наступного заняття. Дякую
Відповідь: Курси для вагітних то в ольги-єлизавети навчання? коли? скільки разів на тиждень? час? чи платні? перший раз чую про навчання для вагітних при церкві-переважно ж при поліклініках ---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:55 ---------- ось що я знайшла ось тут
Відповідь: Курси для вагітних була сьогодні в антошці на школі материнства. Нічого інформативного і нового не дізналася. Все поверхнево і загально. Добре що ми були в першу вагітність ан курсах. Все ж варто заплатити трохи грошей, витратити час і чогось навчитися. На курсах від Нанашко ми все проходили, тренувалися, пробували, одним словом грунтовно підготувалися до пологів. Це допомогло.
Відповідь: Курси для вагітних Ви знайшли правильний адрес школи "Народжувати" при церкві Єлизавети і Ольги пл. Кропивницького, 1. Зореслава - акушер і лактолог, Ольга - матуся з досвідом, чудовий порадник і дуже хороша людина. Інколи запрошують на заняття священника, який відповідає на безліч питань вагітних. Все проходить в дуже позитивній і щирій атмосфері. Навчання безкоштовні. Пропонують купити методичку "Як правильно народжувати" (20 грн), але це справді потрібна "шпаргалка". Ви просто уточніть час, бо я колись ходила по вівторках о 17.00 год.
Відповідь: Курси для вагітних так, звичайно, лише передзвоніть, аби уточнити чи є заняття у тому відділені в який маєте намір йти. Також, якщо Вам вже зовсім мало часу залишилося до пологів то можете піти у кілька відділень за один тиждень, у вівторок до п. Зореслави, в середу до п. Галі на Сихів, в п"ятницю на Левандівку до п. Лесі. У кожному відділенні може бути інша тема (теми "йдуть по колу")
Відповідь: Курси для вагітних і ми вчора були з чоловіком я також ManyuManyu, ми мабуть сиділи перед вами: О
Відповідь: Курси для вагітних А я щось збираюсь-збираюсь, і ніяк не зберусь ні в "Школу народжувати", Ні в "Антошку". Завжди вилазить щось на роботі, і не встигаю. Але задумуюсь над тим, щоб піти на платні курси (чомусь душа найбільше лежить до курсів Мацьопи). Бо щось у безкоштовне навчання - якісне і хороше - мені мало віриться.
Відповідь: Курси для вагітних курси в Антошці мало інформативні а от в Школу народжувати варто піти бо знання там досить грунтовні дають і не затягуйте бо тем цікавих є багато а часу як виявиться не так вже й багато
Відповідь: Курси для вагітних Ми теж вже двічі були мабуть з Вами там і бачилися доречі непогано так прочитали про дихання. Ходили також в дорослу поліклініку на Сихові. Якщо чесно, то не дуже сподобалося. Спочатку якась жінка(сказала що акушер-гінеколог) читала про догляд за дитиною. Таких трохи дурниць наговорила, що лікарка яка мала проводити практичне заняття потім ще довго правила те що та наговорила. Щодо школи народжувати, я так і не зрозуміла, платна вона чи ні...
Відповідь: Курси для вагітних Я у ці суботу та неділю відвідала курси по підготовці до пологів "Нанашко" - задоволена, бо всі шматки інформації, котру десь читала-бачила-чула про пологи лягли в одну цільну картину, навчилася практичних прийомів, що повинні допомогти, і чоловік також все для себе роз"яснив. Рекомендую