Курси для вагітних

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TASJA, 8 Листопад 2007.

1. hobbyhorse

hobbyhorse Member

Відповідь: Курси для вагітних

справді.. чогось їх сайт взагалі не відкривається, ось перелік шкіл і їх адреси (дістала з кешу цього сайту):

Школа "Народжувати" при церкві Єлизавети і Ольги
    пл. Кропивницького (район Привокзальної) щовівторка о 16:30 год.
    Школа сім'ї при ц. Вознесіння вул. Широка, 81а (Левандівка)
    щовівторка о 17 год. по підготовці до пологів. Щопятниці о 18 год. по грудному вигодовуванню.
    Школа "Народжувати" при церкві Свщмч. Йосафата
    вул. Замарстинівська 134, моб. 8 098 215 98 41, 231 85 35
    Заняття проводяться щопонеділка о 19.00
    Школа "Народжувати" при фонді Св. Володимира
    вул.Городоцька, 319-а, м.Львів (при церкві Воскресіння Христового)
    Тел. 2401802, 067 788 35 37 / щосереди о 17 год.
    Школа "Народжувати" при центрі "Погляд у майбутнє"
    пр. Червоної Калини, 57, тел. 222 37 19.
    Школа відповідального батьківства при ц. св. Арх. Михаїла, вул. Винниченка, 22
    Заняття проводяться щопонеділка о 17.45

2. Katrine

Katrine Member

Так, з Іри-Hanny відгук про курси, з мене - фотки:smile:.
    Цих вихідних ми, я, Hruska і Hanny, були на курсах по партнерських пологах в Нанашко. Фотодоказ:[​IMG].Насправді задоволені всім: організацією, умовами, домашньою атмосферою і особливо компанією, яка зібралась:girl_crazy:. Для тих, хто планує народжувати з чоловіками, рекомендую такі курси відвідати, окрім теоретичних і практичних занять ще купа роздаткового матеріалу, який допомагє пізніше нічого не забути і просто повкладати собі інформацію "по поличках". Як писала вже Іра, великий позитив того, що в кімнаті, де проходять заняття, є фітбольні м'ячі, подушки, матраси, можна собі лежати, сидіти, ходити, кому як зручно. Протягом дня 2 перерви з харчуванням, спілкування в неформальній обстановці). Розійшлися ми в 8 год з хорошим настроєм. Наші чоловіки теж мужньо трималися: [​IMG]
    Ходили теж на курс по догляду за немовлям, купа практичних порад від практикуючого неонатолога. Одним словом, варто присвятити час і походити на такі курси!

3. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

Ну ви, дівахи, молодці просто!!! Дали джазу!!! :clapping:

4. Katrine

Katrine Member

найцікавіше, що ми з Христьою приходимо на курси, знаємо, що має бути 3 пари разом з нами, а там Іра з чоловіком на нас чекають:girl_crazy:! і тоді почалися наші вагітні посиденьки на протязі 2 днів:girl_dance:. закінчення курсів ми теж не прохлопали, а гарно відсвяткували:girl_blush2:

5. maryshunka

6. Katrine

Katrine Member

7. Hanny

Hanny Active Member

Це правда, бідна Світланка ледве нас переговорила, бо в нас було стільки тем для обговорення і стільки питань , що напевно б залишились ночувати , якби нам дозволили!!! От що значить форумлянки!!!

8. Katrine

Katrine Member

начитані ми просто на форумі :)

9. Hanny

Hanny Active Member

Катюня, дуже дякую за фото, така гарна згадка!!!

10. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Дуже задоволена цими заняттями. Проводила їх п.Олена Гадзало, не знаю, чи зараз саме вона веде, бо влітку мала народжувати друге дитятко.

Замість оплати - пожертва. Підготовка не тільки, як вести себе під час пологів, але багато приділили темі грудного вигодовування. А ще дуже корисний роздатковий матеріал - до сьогодні зберігаю.
    Ми з чоловіком залишилися задоволеними.

11. Katrine

Katrine Member

так, Оленка народила в липні доцю, тому наступні курси будуть аж з травня:girl_sad:

12. Likalika

Likalika New Member

Я не ходила на курси. Я все вивчала дома в іттернеті і книжках. Дивилася відеозаписи бесід лікаря Комаровського.

13. hobbyhorse

hobbyhorse Member

А одне другому зовсім не заважає.. :girl_cool: Курси то є живе спілкування з однодумцями і однопупцями :) а ще можливість задати такі питання, на які немає відповідей в інеті. Все, що може майбутній мамі допомогти варта використати.. і книжки, і фільми, і форуми, і курси. Ні? :)

14. allusya

allusya Well-Known Member

Саме так :) Живе спілкування і просто нові знайомства з собіподібними дуже цікаві і корисні. :)

15. yakotak

yakotak New Member

і мені так здається! ПРиємно бути в компанії, приємно займатись-вчитись-спілкуватись... Вагітні жінки особливі, вони ніби "світяться" зсередини.

16. maryshunka

Підтримую! Інформації зараз стільки-що бери-не хочу! Вона наче "липне" до майбутньої мами. Форум в цьому дуже допоміг. Почалося з пошуку хорошого лікаря ЖК, потім УЗД, потім пологовий... А далі пішло-поїхало: слінги/висаджування/багаторазові підгузники/щеплення/що-де купити і т.д. ... :girl_in_dreams: А ризикувала народжувати повним чайником і піддаватися під вплив старшого покоління... Зараз мене мама з захопленням слухає-вона й не знала, наскільки далеко зайшов прогрес... :girl_cool:
    П.с. Ходила на безкоштовні курси в Антошку на Науковій. Інформації корисної багато. Звичайно, не без реклами їхніх товарів... Але основне з тих занять винесла! Чоловік теж. Подивився повчальне відео про партнерські пологи і утвердився в рішенні на них йти. Тепер йому "навіть не страшно-все так гарно..." :girl_claping:

17. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Дівчатка! хтось ходив чи ходить в ШКОЛУ БАТЬКІВСТВА, що при ЖК на О.Степаніни, 31. ?? Оформляла декрет і мені завідуюча зразу телефончик дала жіночки , яка їх веде і радила обов*язково походити)

18. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ми зараз відвідуємо безкоштовні курси для майбутніх батьків та вагітних від школи "Народжувати" (є багато їх "точок", а ми ходимо при церкві Йосафата на Замарстинівській) - були 3 рази і дуже задоволені. Правда, іноді тяжко висидіти більше 2 годин - особливо після роботи і не погамавши. але постійно все нові і нові якісь і теми і питання, що варто посидіти і послухати.

Там подають теорію щодо фізіології та психології вагітних, пологи, догляд за дитиною (все-все - масаж, підгузки, годування) + вправи на диханні і гімнастика на карематах з кулями.

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ми теж збираємось в Йосафата.в них новий курс з 24 січня по понеділках на 19,00.приєднуйтесь!

20. marianast

marianast Well-Known Member

Хто знає коли розпочинається новий курс в школі "Народжувати" на Сихові? Може хтось має туди діючий телефон? Той,що я в неті знайшла не відповідає? В пп, будь ласка. Дякую