куріння і годування грудьми

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 11 Лютий 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Alias

Alias Well-Known Member

Відповідь: куріння і годування грудьми

Ця темка викликає у мене подив завжди. коли натикаюсь на неї.КУРІННЯ і ГОДУВАННЯ ГРУДЬМИ? Невже є такі божевільні матусі яким начхати на здоров"я своєї дити?Уявила..замість циці мама дитинці цигарку в ротика запхала..Жах..

2. veronka

veronka зла друзя

Alias, при тому що вони не алкоголички, не наркоманки, мають освіту і виховання, тобто нормальні пані... оце і викликає здивування, бо це очікувано від асоціальних людей:confused::rus:

3. Alias

Alias Well-Known Member

Але ж розум і відповідальність за здоров"я своєї дитини повинен бути, нє?

4. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Грудное вскармливание и курение - подборка

5. Marysunka

Marysunka New Member

Я курець з 15 річним стажом, АЛЕ коли завагітніла отразу кинула. Цигарки дуже гальмують лактацію. Як мала мала 5 місяців, я здавала держ екзамени. Одним словом, далеко треба було їхати і майже цілий день мене не було вдома. За 7 годин груди ставали каменем. Так як сціджуватися я немала можливості, то 1 цигарка і цілий день без проблем (так було 5 днів, добре, що хоть не підряд). Тому я взагалі не розумію, як у курців зберігається лактація.
    Я також проти паління та вживання алкоголю підчас годування, але от в мене так сталось.