Купуємо продукти

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kaff, 26 Лютий 2008.

1. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Відповідь: Купуємо продукти

власне подруга була в Угорщині колись, і дуже вподобала. Казала, оскільки в нас тут багато таких магазинчиків з різними товарами, то просила, може знайдеться.:girl_wink:

2. flame

flame невгамовний експериментатор

тоді варто глянути по магазинах з італійськими товарами. Там часом різні перці бувають.

3. Insolence

Insolence Living The Dream

А де саме на Дорошенка?

4. Freitag

Freitag Active Member

Навпроти Укртелекому. Магазин називається "Щедрик". Беру у них йогурт у кілограмовому відерку (не смакує нам домашній, а цей - добрий, хоч і трішки підсолоджений), кефір. Сир поки не пробувала.

5. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Я користуюсь цією піштою.Є з дівчинкою - менш гостра, та,що на фото,з хлопцем,дуже гостра.Ми їздимо в Закарпаття влітку, то часто таримось з запасом.Класна вона.Питайте,хто їздить в сторону Закарпаття, в маркетах "Барви", їхня мережа,її дуже багато.

6. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Чи може хто знає, де у Львові крім Галицького базару можна знайти магазин "Сирні мандри"? Просто не завжди є можливість їхати в центр.
    Вже двічі брала на Галицькому їхню продукцію, все свіже і неймовірно смачне :nyam2:

7. Popi

Popi Well-Known Member

Сихів/ Іскра, Стрийський

8. Skifia

Skifia миється в бані

Цікаво яка картопля на Шуварі тому що в неті, чи хороша? Чи краще купити мішок картоплі на базарі ? Хочу зробити запас, і щоб картопелька була натуральна без хіміі, без плям, позеленінь і смачна.

9. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

трошки швидше треба було робити запас. вона місяць назад була дешевша напевно)
    я влітку замовляла на шуварі молоду картоплю, то привезли мені таке г... половину відрізала, бо була з плямами і гнила.
    до речі, замовляла тоді ще спаржеву фасолю, то в примітках додала щоб була без великих квасолин, але привезли таку стару, що теж половину викинула.
    їм можна повернути, але я тоді не мала часу перевіряти дуже детально

10. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ми замовляли і звичайну, і "домашню". Купуємо картоплю там щоразу кілограм по 10, бо я не маю "натхнення" тягати її через день з магазину, а так привозять додому. Картопля, як на мене середньої якості - значно краща як в супермаркетах, але з "сільською" картоплею від свекрухи не порівняти :)

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Може, хтось був недавно - як зараз ціни на крупи-олію-борошно в Метро? Нижчі трохи, ніж в супермаркетах чи різниця копійчана?
    І там ще треба ту картку їхню, як колись? Вже пару років не була там...

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Картка потрібна.
    Ціни на крупи- на базарі дешевше і олія також, то я була перед Миколаєм і взяла пляшку олії 2л Чумак з того всього)

13. AilataN

AilataN жива

буду вдячна за контакти, де можна купити два мішки бульби, гарної.
    Зовсім вже стомилася. Живу біля Краківського і ніяк нормальної картоплі не можу купити((. Часто трапляється проспорена, почорнівша, порохнява всередині, з зеленими плямами ..

14. NataliaFed

Я Вам скажу, що це не тільки на базарі- наша картопля не кроплена/не сипана росте, як дурна в погребі, а морква повсихалася, тепло і нема ради. Але чорніє картопля і дістає плями від того, що кроплена 100%.

---------- Додано в 00:45 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

А зеленіє від сонця/світла:)

• Подобається Подобається x 1
  15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Почитайте про захворювання картоплі, про такі як фітофтороз і решта, основна причина - інфікування на грибкові захворювання.
    Моя бабця для нашого споживання на дачі вирощувала картоплю ні разу не кроплену, а час від часу картопля теж чорніла.

16. AilataN

AilataN жива

я в курсі, але від того не легше. Купляти таке- неприємно.

---------- Додано в 01:35 ---------- Попередній допис був написаний в 01:34 ----------

мається на увазі поросша споришем ( чи як то правильно?). Вся в корінцях наскрізь((

17. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

От стосовно зеленої картоплі. Свекруха наголошувала, що не можна її їсти (навіть обрізати). Я як вредна невістка таки поперечитувала інформацію в неті. Там накопичується шкідлива речовина (здається соланін), що спричиняє отруєння. Звичайно в маленьких дозах то буде не відчутно, але краще не ризикувати, особливо для дітей.

18. silvia

silvia Well-Known Member

моя мама тримає моркву у погребі ящиках з піском - морква не сохне, залишається тверденька.

19. NataliaFed

Так, її не можна вживати ні в якому разі! Я таку відкидаю в сторону, бо вона на посадку добра.

Так, росте, бо тепло але вже нарешті зима прийшла, то може всне)

Ще багато від сорту залежить і від поліття, там багато нюансів)

20. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

і вагітних :girl_yes: