Відповідь: Купуємо продукти Дівчаточка, якщо хтось буде в Ашані сьогодні/завтра, гляньте, будь-ласка, ціну на норі (водорості для приготування суші) - за упаковку 50 листів. Неохота даремно їхати через усе місто. Дякую!
Відповідь: Купуємо продукти дівчата, де купити цей сир? на левандівці ні в сільпо, ні в вопаку, і навіть на базарі його нема. це такий дефіцитний сир?
Відповідь: Купуємо продукти Дивно в сільпо мав би бути, але ціна буде висока. подивіться в магазинчиках, які возять польські чи італійські товари. там мав би бути
В Метро може бути. А біля Цуму, на базарчику, в маг. з польськими продуктами є точно, сьогодні була, то бачила.
Відповідь: Купуємо продукти та ні, сир як сир. Незрозуміло тільки чого такий дорогий. Я останнім часом заміняю на різниця тільки в ціні. На смак не відрізнити.
Відповідь: Купуємо продукти Вероніка, той сир має бути в італійському магазині за церквою. Принаймі колись був. Але мені здається що ціна на нього тепер дуже висока.
Відповідь: Купуємо продукти ще є польський магазин на базарчику за Сільпо(біля 5 парку), і здається колись бачила в Щирецьких ковбасах.
Відповідь: Купуємо продукти Так. Дорожче.скільки саме не знаю бо давго не брала. До речі-є в магазині Дідо на шуварі відділ з сирами. Я там часто беру. Є щось схоже на маскарпоне(до кремів і тірамісу добре підходить) за 50 грн кг. Думаю філадельфія теж мав би бути
Відповідь: Купуємо продукти Здається в правильну темку. Вже тепер не знаю де купувати хліб та решта https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hZ1iHG2layY
Відповідь: Купуємо продукти хлібопічка наша помічниця вже 4 роки))), хоча іноді купуємо батони-булки, от тепер буду обережніша, хоча давно відомо про недобросовісних пекарів(((. Фуршет - то наш магазин, купуємо продукти декілька років, знаю багато тонкощів, і про курятину свіжу можу сказати,, що є певна година-день, коли її привозять і запаковують , можна запитати у знайомої продавчині - не збреше))), і через добу її вже маринують, а от скільки днів вона в тому маринаді, хто зна))). МолОчка найсвіжіша завжди позаду, то правда. Сири вагові не купляємо, привозимо з Польщі. Ну а ковбасні вироби в них не з дешевих, відповідно залежуються і ретельно миються, фу(((.
Відповідь: Купуємо продукти В мене знайома там працює, то каже що продуктова політика Ашану дуже сувора. Каже, що вони краще продатуть з 50% відсотковою знижкою, ніж будуть повертати виробнику(в тих випадках, в яких це можливо), все решта йде в утилізатор. І реально йде. Навіть деяка техніка, яку повернули по гарантії. "Своїм" протермінованого виносити не дозволяють, слідкують за тим і штрафують.
Відповідь: Купуємо продукти Я теж таке про ашан чула від знайомої (далекої) і чоловік теж від одного малознайомого м*ясника чув . Але що там і як , то точно не знаю , бо ніхто з моїх близьких знайомих наразі там не працює .
Відповідь: Купуємо продукти Там дуже ретельна перевірка на виході,і як до терміну залишається 1-2дні,то ставлять велику знижку..якщо ж не купляють,то все утилізовують
Дівчата! Підкажіть, може хто бачив в якомусь магазині цукрові олівці фірми "Dr. Edker". Ніде не можу знайти, а дуже треба таке, або на зразок цього