Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах В мене той самий певно був. Невисокого зросту, щупленький і десь такого віку. Раніше привозив мужчина років 35-40, світлий, середньої статури. То він чемно все перераховував зі мною і здачу не привласнював.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Був червоний і оранжевий, і ше зелений! І весь гарний! А шо у Херсоні така ціна - це ж зрозуміло, на "Шувар" його звідти ж везуть!
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Такий самий! Так, така була в серпні, коли в нас був 3.50-4.00. Ви мене вибачте, але хто по 12.50 перець консервує?
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Ви просто трохи про різні сорти перцю говорите. Той що по 12, то з тих кращих сортів, ну як в супермаркетах лежать, що ріжуть на столи на банкети А той, що по 2,50, то певно типу "білозірки", він в нас на Добробуті по 4-5 грн.(Білозірка на Шуварі по 5 грн) ---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ---------- Моя свекруха консервувала помідори, коли вони були по 8-10 грн. Боялася, що не встигне (у зв"язку з переїздом). Тепер шкодує, бо зараз має купу вільного часу.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах А по 12 такий: А той, що ви кажете, зараз на Шуварі пише 5,99 грн
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Ну то я так і казала червоний, чи він ще інакший буває.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Буває червоний такого типу як той жовтий, що ви казали. Моя мама такий вирощує в себе на городі. Та і на базарі такий бачила.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Та я про той знаю, сама такий маю на грядці, то в мене він і зелений, і червоний, і жовтий. Я про той інший питала.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Ми вже досить давно замовляємо товари через мережу, і то вважаємо себе не сильно "просунутими" Моя сестра з чоловіком - взагалі "зуби з"їли" на тому. Купували: -швейну машинку -дуже задоволена сервісом і ціною, щодо якості - так сталось, що не мала змоги дуже багато використовувати, але ті кілька разів. що шила - все ок. - дуже багато техніки (зекономивши мабуть пару тисяч гривень в сумі) у різних магазинах. але найбільше сподобалось на 5ок (зараз в них щось сталось із сайтом); до речі, останні замовлення на дешевше розчарувало - вже вдруге виявляється, що інформація на сайті не зовсім відповідає дійсності - один товар є, іншого нема і треба довезти. а через пару днів дзвонять і вибачаються, бо якісь там накладки зі складом... одним словом дуже непрофесійно. - пробувала продукти замовити на шуварі, прочитавши про це тут - сподобалось також - в некермані одяг раз замовляла - в принципі чуть прогадала теж із розміром, але не критично - все ношу - капу на ледікап замовляла, теж спокусившись після відгуків тут на посиденьках і теж все ок - штампики для скрапбукінгу на сайті Штампувальні (там ще й додали в подаруночок наклейки) ну і через нет вже поповнюю постійно мобільний телефон та ще не пробувала опції платити за комунальні послуги (але кум мій пробував ) Наразі частіше вибираю варіант післяоплати. хоча і наперед також переказувала кошти. Вважаю, що інтернет-покупки - це зручно, хоча не без нюансів. По-перше, треба добре "вивчити" відгуки про магазин, уважно вибрати товар (бажано в реалі), гарно почитати всі умови...По-друге, часто буває, що в реаліях нашого життя якесь добре починання потім "скочується на пси" - то треба вміти реагувати на таке. І ще : треба вміти відстояти свою думку і сказати "фе", коли сервіс пасудний чи ще щось - бо ми ж платимо гроші!
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Хочу запитати чи хтось робив покупки через інтернет-аукціони? Мала невдалий досвід на одному...уважно вивчивши фото і опис переконалася, що більшість товару неякісна....більшість оголошень це гуртівники з китайським товаром та репліками. Один із постійних продавців з великою кількістю лотів- товарів з Італії (жін.одяг, взуття,сумки,біжутерія) пропонував товари за високими цінами, мовляв в Італії купував дуже дорого, хоча я знаю, що наші за цілими схемами купляють стоки за смішними цінами в Італії на знижках.... Так навіщо ж писати що "лічьна" купував товар в бутіку з кілько сот евро?.....І ще питання...чи може оригінал блузки від Армані 'перша лінія' коштувати 150грн.????? Можливо хтось має позитивний досвід покупок через аукціони? Доречі, сама система там цікава - повна передоплата, товар тільки на фото і по опису продавця, тільки після передоплата товар відправляють тобі поштою.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах поставте себе на місце продавця. Ви хотіли б що вас "кинули" і не заплатили решти суми коли вив вже відправили товар?
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Згідна, але я покупець))) товар не підійшов, а поверненню не підлягає.... Взагалі у нас неправильна ситуація в країні.... Головний той хто платить гроші, а не навпаки.... А взагалі моя тема про інше, тому не будемо відхилятись))))
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Дівчата, допоможіть порадою!! Ми з подругою назбирали замовлення на суму 250$, чи не буде ніяких проблем на митниці, коли будуть пересилати посилку.???
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах загалом не має бути проблем. але таке питання: вартість посилки в оті 250 доларів включає в себе доставку?
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Вам варто взнати чи включає магазин доставку в вартість посилки. Бо якщо так - то проблеми з митницею будуть.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах В "без ГМО" появився великий вибір підгузників для дітей! В таку погоду коли сама з дитиною дома, це прекрасний варіант! але овочі і фрукти все таки дорожчі в них ніж на шуварі......