Купівля товарів в Інтернет-магазинах

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем mamba, 26 Серпень 2010.

1. Gajka

Gajka Well-Known Member

Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах

Шувар робить доставку лише по Львову, чи за місто теж? Як Ви там замовляєте і скільки коштує доставка, термін виконання замовлення?

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мені щось теж здається що в кафе не стільки є потреба чайові залишати, як за то носіння.

3. Artemida

Artemida Well-Known Member

До 10 км за місто

Від 100 грн безкоштовна.

Решту інформації подивіться на їх сайті, там все є.

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

Згідна. Це теж обслуговування клієнта. І якщо все сподобалося, то чому б і не залишити кілька гривень чайових?

4. Donata

Donata Active Member

погугліть, на їхньому сайті (віп.шувар) є конт. телефони і умови безкоштовної доставки

5. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Хто користується послугами інтернет-аптек? Чи є у Львові справжні інтернет аптеки, хоча би як в Києві? по пошуку знайшла одну, але щось там не все зрозуміло... :girl_bye:

Останнє редагування: 16 Вересень 2011
  6. Furore

Furore New Member

Не можу зрозуміти.
    Кур’єр забрав ваші кульки з машини і заніс вам до хати. Він це робить якимсь особливим чином, чи вам до хати далеко нести чи ліфт не працює..? :confused:Що там може сподобатись чи не сподобатись?
    В кафе - інша річ. До вас уважно ставляться, піднесуть вам серветочки, приберуть, якщо ви щось розлили, і т.п. и т.д., і це все з усмішкою і приємним поводженням.
    Тут же яке обслуговування?? Хвилину часу ви його і бачили поки розраховувались... :confused: І навіть якщо вам все сподобалось в плані того, що вчасно привезли, продукти свіжі і не попсовані, то за це честь і хвала Шувару, а не кур’єру. Така моя логіка.
    Між іншим, коли мені кур’єр привозив з Шувару товар (з добрим запізненням на 1,5-2 години), то не цурався сам не дати здачі пару гривень, просто розвертався та й ішов. Ну мені не шкода, але можна б було щось сказати, хоч би на кшталт - в мене нема здачі, чи щось таке...

7. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Вияснила на Шуварі, якщо замовлення Експрес, то воно буде доставлено з 16 до 20, в невизначений час, як їм вийде по дорозі, тому краще замовляти з вечора, тоді є шанс, що на наступний день доставлять в ту годину, яку Ви вказали....

8. AilataN

AilataN жива

Привезли моє замовлення з Шувару- задоволена страшенно, вся кухня завалена продуктами,а я навіть носа з хати не висунула. Ще й малявка захворіла, то ця доставка нам дууже допомогла.
    Отже- один червоний перчик підгулявший і цвітна капуста трохи з темними "очками", але терпимо.)). Зелень- свіжа, картопля велика і гарна, капуста брокколі-чудова, помідори трохи мілкуваті, але я все одно на соус брала, огірочки дуже гарні,фрукти -якби сама вибирала, то такі й вибрала б, фасолька гарна, манка, цукор- як манка і цукор))), курочка- свіжесенька, явно видно, що не десять раз заморожена. Оце супер! люди , як то добре і зручно! Дала 7 грн на чай, так щоб без здачі.
    Ще б то всьо хтось зварив замість мене!))

9. Artemida

У нас, наприклад, під будинок не заїдеш. Останній раз кур"єр мусив паркуватися біля Лялькового театру і нести торби в руках (хвилин з 5 треба йти). Ну і ще на третій поверх по сходах ( ліфта у нас немає, сходи високі і закручені). Тому мені не шкода було заокруглити йому суму до десятки (його чайові вийшли десь 6-7 грн).
    Правда, трохи зачепила мене його наглість, бо дати здачі не запропонував, взяв і пішов...Ааа, ще забула. Перед тим подзвонив на мобільний і спитав чи ми не можемо вийти до Лялькового і забрати свої сумки, бо він не має де припаркуватися:girl_haha: Я йому звичайно відповіла, що не можемо і хай щось придумає і принесе. Приніс.Якби я хотіла і могла нести ті торби, то пішла би собі на Добробут.

---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

І ще одне. Цього разу принесли трохи переспілий синій виноград. Я спочатку трохи розізлилася, але потім глянула в накладну - вони його і не порахували чомусь. Може то бонус якийсь?)))))

10. Donata

Donata Active Member

це може бути помилка пакувальника, комусь не доклали, а в накладну вписали чи ти замовляла, а вони не порахували? Мені раз лоток яєць не принесли, випадково поперед. клієнту віддали, а там не сказали, що то не з їхнього замовлення, то я з накладної викреслила і все. Правда тепер в коментарях піджартовую, щоб не роздавали мого замовлення по іншим клієнтам поки до мене везуть :girl_haha: (від того часу окремо яйця не приносять вже, все в кульок і зав"язано мертво, доводиться розрізати :d23:)

11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Перший раз мені привозив товар якийсь совісливіший дядько - кинувся здачу відраховувати, то я сказала, щоб собі залишив (там було три здоровенні торби), а недавно замовлення привезли, коли вдома була моя мама - то чогось там не було, сума вийшла на 15 гривень меншою - спокійно взяв повну вартість, розвернувся і пішов.
    До речі, не розумію, для чого у них опція "вибір господаря" для домашньої продукції, якщо навіть фотографії тих людей не підписані. З того, що замовляла - диня і кавун не зовсім стиглі, кукурудза перестигла і хробачлива, домашній сир здався мені трохи не першої свіжості. Зате капуста, персики, банани, баклажани хороші, а домашня сметана взагалі суперова (ще знати би, чия).

12. Donata

Donata Active Member

мамі треба було відмінусувати те, чого непривезли. Мені наглі ще не попадались такі. Вам варто подзвонити адміністратору, на сайті є моб. телефон, і поскаржитись.

13. Artemida

Замовляла. Видно забули вписати чи комусь іншому вписали) А я цього разу спішила дуже, ще і малий ревів, тому і не додивилася.

14. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

а мені цього разу помідори сливку привезли не дуже добрі. Завжди такі гарні, а тепер... Хоча це й так на соус.
    І в коментах мясо вказувала по півкілограма, а наважили всеодно по кілограму, добре що хоч воно гарне, мало сала, таке, як я хотіла.

15. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Справа в тому, що він їй і вручив квитанцію на 155 гривень, все чесно відмінусували, а мама мала заготованих 170, мабуть вирішив за своєю звичкою, що це йому такі чайові. На другий раз буду мудріша, заготую дрібніші купюри і конкретно той кур"єр від мене тепер нічого не дочекається.
    До речі, дівчата, сама я його не бачила, мама казала, що молодий худенький хлопець (в її розумінні може бути від 20 до 30 років). Той, який привозив товар мені особисто і не нахабний - ближче до середнього віку і середньої статури. А як виглядав той, який привласнював вашу здачу?

16. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

От той, що середньої статури, мені з двох сторінок так швиденько порахував на 10грн більше, думав, що я зразу дам гроші. Добре, що я сама взяла листочки, сама порахувала і дала все з точністю до копійки, так мене це роздратувало. Хоча теж завжди хоча б на гривню-дві даємо більше.

17. StarKa

StarKa Member

Про інтернет-Шувар: я там зареєструвалася давним давно і ні разу не робила замовлення, так вони кілька разів дзвонили і питалися чи точно я хочу якийсь там продукт. чи на ту годину привезти можна і не хочу я просто щось замовити бо у них є гарне те і те. Останні рази я вже не витримала і просто попросила витерти мій номер з бази і більше не дзвонити бо замовляти в них не хочу взагалі нічого - дістали!

Розумію, щось там напутали в базі з телефоном - то після першого разу виправити можна - не обов'язково доводити людину до білого окаління!!!

18. AilataN

AilataN жива

Нормальна робота з базою даних, не думаю, що вони мали на меті довести вас до білого каління .)

19. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Я от також зареєструвалась і ше вагалась, замовляти чи ні, і якшо замовляти, то шо саме....І зателефонував мені адміністратор Павло, запитав, чому я нічого не купую і чи мені все зрозуміло, може, якісь запитання маю...Я сказала, що ще у роздумах і замовлятиму обов’язково. Навіть приємно стало, що хтось відслідковує реєстрації на сайті "Шувару", бореться за кожного покупця.
    До речі, тиждень тому замовляла перець на консервування. Але то був перець! Бомба, а не перець:y: Величезний, блискучий, м’язистий, жодного попсутого не виявилось. І по 12 грн. 50 коп. за кг! Ну і як не дати пару гривень "на чай" від радості?:smile:

20. Gajka

Gajka Well-Known Member

Це що червоний?