Вартість доставки не враховується у вартість, яку треба розмитнювати. Ну і дхл розмитнюють в києві, наскільки я знаю. Навряд чи ви будете їхати в київ самі. Sent from my MI PAD using Tapatalk
Зрозуміло, дякую, я думала вони на регіональну митницю передають. Сьогодні побачила, що вона таки в Києві чекає на розмитненя. Десь читала, що вони можуть передавати на іншу митницю, просто беруть за це окрему плату.
Я колись, коли прокололась на курсі (купляла в долара, а вони на митниці роблять подвійну конвертацію), то мала з ними справу. Правда, то було роки 3 назад. То або треба було їхати самій, або виписувати довіреність на когось, або доручати то все їм. Мита я заплатила 18 грн, а за послуги щось 480. На регіональні не пересилали тоді. Правда, не знаю, наскільки це правомірно Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk
Форумлянки маю промокод на некс бракує на 300 грн. до замовлення, хто бажає долучитися 10% знижки....
дівчатка хочу замовити малому колготи Акцент з сайту Купить лучшие носки и колготки - Акцент™ & Bonus™ , товар знаю - дуже хороший, тільки боюся щоб не надурили, там відсутні відгуки, чомусь мені страшнувато, бо хочу 10 пар колготок. Може хтось з Вас замовляв того сайту?
Якість в них справді хороша)) - це львівська фірма, і колись у них був магазинчик на Пасічній, може, ще й тепер є) я особисто там не була, але роки два тому, в ньому працювала моя знайома - ціни були доступніші набагато, аніж по магазинах...
Дівчата, я на OLX придивилася туфлі geox за хорошою ціною. Поки-що написала їй, хоча не впевнена, що відпишуть, бо, може, продавець не часто заходить. Там є номер телефону і я хочу завтра подзвонити. я б хотіла домовитися так, щоб я змогла приміряти при отриманні і в разі , якщо не підійде розмір, то повернути. Яким чином це відбувається? хто знає, підкажіть мені, бо боюся попасти на шахраїв
Просите, щоб Вам відправили накладеним платежем. Коли приїде, відкриваєте, міряєте, якщо підходить оплачуєте і забираєте. Якщо ж не підходить, то товар не оплачуєте, а лише послуги перевізника туди і назад і відправляєте продавцю.
Часто в таких випадках продавці просять аванс (вартість доставки в 2 боки) у випадку, що товар отримувач не забере або напише від нього відмову. Тут вже треба думати, чи оплачувати і чи порядний той продавець. Можете попитати, чи продавець продає на ін. торг. площадках, де є відгуки (кідстаф, клумба, аукро...) До речі, така ж послуга є на УП. Тоді сума авансу біде мінімальна)
@VERO ага. Можна максимум зважити коробку чи відповідає заявленій вазі. А дають тільки після оплати )
Я замовляю все в інтернеті, від одягу до побутової техніки.Знаю свій точний розмір, тому промахів з розміром не було. А взуття пару разів прийшло велике,але це чомусь не відбило бажання замовляти далі((connie_pull-pigtail
Потрібно замовити з Штатів футболку Thrasher Magazine Shop - Thrasher Skate Mag T-Shirt Хтось з форуму візьметься?
Дівчата, підкажіть, хто мав справу купівлі з сайту Nextdirect. На скільки більше, у відсотках, знімається з картки? Я пробувала купувати на суму 840 грн., а хотіли зняти 920 грн. Майже 10% це нормально, чи в мене картка не така?
Дякую, а якою картктою розраховувалися? В мене Ощадбанк Маестро ((. Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk
Зателефонувала у банк. Дали відповідь, що 10 % блокують для страхівки, при конвертації, якщо знімуть більшу суму. ((( Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk