Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах usps дуже проблемний відправник, часто не дає трек номеру і про це не попереджає, часто є помилки треків в басі і на самому товарі. А якщо відсилати товар та міст-експрес, то це ще один менінгіт, бо на мості дуууже не хочуть шукати безтрекові посилки. ---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ---------- з досвіду, китайський товар завжди в рази гірший ніж на картинці
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах мені завжди дають трек, буває деколи що не дають, та коли попросиш - то напишуть. Це як на укрпошті, трек є, та не всі знають де він)))
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Залежно, що купувати. Купила один раз взуття і зразу пожаліла. До якості немає претензій, а на нозі не сидять ніяк, незручний каблук для мене. Попросила продавця зразу відправити назад, вона відмовилася під приводом, що тут на форумі продам зразу. От і лежать черевики мертвим грузом..
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах не завжди. На ТаоБао є безліч магазинів з експортним товаром. Або як вони пишуть - зовнішня торгівля. Якість там на голову вища за звичайні магазини. Я скажімо вже котрий рік підряд замовляю на тао чоловіку літні поло фірми Ральф Лорен. Якість відмінна і носяться вже роками.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Купую через інтернет майже все (крім дезодорантів, парфумерії), за цим можна і в магазин пройтись ) Років зо 5 практикую онлайн шопінг - все влаштовує і зручно і ціна і вигляд і якість.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах а як позначаються ті продавці? Є якась кнопка вибору такого сортування?
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Дівчата, а з амазону реально в Україну купити чи тільки через посередників???
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах мені з Амазона чоловік Кіндл-читалку купив. Без посередників.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Якщо є можливість, то напишіть будь-ласка детальніше саме про цей магазин
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах залежить від магазину. дізнатися можна методом тику - тобто імітувати покупку.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Я зараз купую активно товари в інтерент-магазинах. На роботі до 8 год. вже все закрито. Спочатку попадала на речі, які не відповідали фотографіям, зараз вже маю декілька перевірених магазинів, в них вже й замовляю.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Якщо висилають в Україну то без проблем, я там купую час від часу що треба.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах А хтось купував з українського Некст? Як в них з доставкою, оплатою?
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Ось якраз нещодавно взуття там замовляла, доставляють кур'єрською службою DHL до дверей, все було оперативно, замовила в неділю ввечері, вранці відправили з Великобританії, а в середу кур'єр вже доставив. З картки списувалися гривні, так як і було вказано.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Замовляю доволі часто і активно. Дуууууже подобається служба підтримки , на російській мові, що для таких " знавців" ангійської як я , дуже зручно.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах теж цікаво що то за магазин, була б вдячна отримати на нього посилання)
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах http://ua.nextdirect.com/ru/ дівчата , а на нексті уа є знижки чи сейловий розмір?
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах нема(((( Також в них замовляла, жоставка швидка , сподобалось. Єдине що нема сейлу розстроює.
Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах Якою карткою ви користуєтесь, для купівлі через інтернет?Достатньо звичайної валютної картки, просто щоб був ССV код, чи то має бути якась спеціальна картка?