Купівля товарів в Інтернет-магазинах

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем mamba, 26 Серпень 2010.

1. kraplynka

kraplynka реалістка

Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах

Перша за все СП - на те й спільна покупка, що передбачає замовлення для певної кількості осіб для того, аби ціна товару була гуртова, чи доставка дешевша і тп - тобто щоб купити щось дешевше. А оргзбір має покривати хіба витрати на організацію замовлення. А от якщо вже людина починає займатися власне підприємницькою діяльністю, що має на меті отримання прибутку - то це вже не СП. Але постраждали усі.

2. Gentle

Gentle Well-Known Member

Сьогодні випадково натрапила на оцей сайт, такі гарні речі! Але, як завжди не можу розібратися з доставкою. Бачу, що є безкоштовна в багато країн (та і зверху є кілька прапорів), але де побачити, чи є Україна? Треба зареєструватися, кинути щось в корзину, вибрати форму оплати і аж тоді покаже, що нема фрі-шипінг??
    А може це дорожчий варіант таобао?

3. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

прапори то в якій валюті хочете бачити ціни, а перевіряти чи шлють найпростіше через імітацію покупки, просто не доходити до моменту оплати картки. Зазвичай спершу питають адресу, а потім дані картки.
    а взагалі щось він в мене не викликає довіри
    http://www.scamadviser.com/is-6ks.com-a-fake-site.html

4. Gentle

Gentle Well-Known Member

Ну от власне...
    І все Китай.. всюди Китай..
    А отут - http://www.scamadviser.com, напевно, про багато сайтів можна прочитати відгука, правда? Корисний лінк, дякую!

5. Allo

Allo Active Member

Прийшла моя посилка з айхербу через DHL. Не прийшов один крем для рук і не було зовсім їх літератури й пробників (на відміну від попереднього замовлення).
    Дівчата, як у вас було? Або це наші митники допомогли, або це магазин так відправив.

6. Yoda

Yoda New Member

І мені в п'ятницю прийшла посилка з iherb через DHL. Було все що замовляла. Без додаткових пробників, тільки те, що сама собі вибрала. Креми для рук теж замовляла (3 шт), то всі були.

7. Руда Лисиця

якщо ви не брали пробників - то їх і не буде. а от якщо крему нема - то напишіть магазину - гроші повернуть.

8. Анута

Анута Well-Known Member

9. Orman

Orman Модератор-бомба

теж вступлюся, я DHL роки користуюсь - не мала трафунків. На відміну від ЮПС (фу-фу наглі морди).

в мене питання чи хтось користувався послугами сайтів shipitto чи meest (в них два сайти не знаю який правдивий), і як воно пішло?

10. Руда Лисиця

друг користувався містом - нормальний. шипіто не пробувала, але колись мені їх тарифи не сподобалися.
    користуюся шопфансом. Для мене найвигідніше. Фактично нічого не плачу, лише за послуги фото посилки, та саму пересилку через кур"єра Дніпро. Доходить днів за 10, коштує значно дешевше ніж USPS

11. Orman

Orman Модератор-бомба

я їх люблю, вони рано привозять.

можна посилання?

12. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Можливо хтось підкаже. Якщо замовляти самостійно декілька речей з сайту 6 p.m, то все приходить однією посилкою? І потрібно забирати на пошті чи все ж додому приносять? А, і ще: є різниця у економії коли замовляти декілька речей відразу чи все ж можна кожну річ в окремий день?

13. Руда Лисиця

https://shopfans.ru

вони напряму в Україну не шлють. Тому тільки через склад-посередника.

14. Kolomyianka

Kolomyianka New Member

Дівчата, я не в тему можливо, але спитаю: може хтось має практику купівлі деклративноі косметики через Інтернет магазини чи через певних людей , які цим займаються? Поділіться, будь ласочка.....

15. Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах

я купую косметику і парфуми часто на http://makeup.com.ua, або ще часом на kidstaff

16. Kolomyianka

Kolomyianka New Member

Спасибі! При дивлюся до сайтів

17. lawyer

lawyer Member

Сьогодні зробила замовлення з Інтернет-ринку Шувар на завтра. Цікавить, чи можна ще редагувати своє замовлення, щоб додати кілька позицій? І ще таке, в мене вийшло 2 замовлення: 1-е - загальне, 2-е - домашня продукція. Так-от, до кожного з замовлень мені подописували по середньому та великому пакеті. Але з домашньої продукції в мене лише 1 кг буряків, то нащо мені ті пакети?

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Можна, я так робила телефоном і просила оператора додати чи поміняти щось. Щодо пакетів не підкажу, як я замовляла вони ще були безкоштовно, виясніть в оператора. А ще, якщо щось не підходить - віддаєте курєру і він мінусує - мені раз помилково привезли нектарини, замість персиків, і одну дууже величезну пекінку, я хотіла декілька - без проблем забрали.

19. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Дівчатка, подружка вже мабуть місяць передивляється шубку собі натуральну якусь китайську, але замовити не наважується, може хтось зомовляв так чи знайомі, буду вдячна за коментарі.

20. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Хто має справу з американцями, підкажіть, USPS всім внутрішнім посилкам дає трек-номер чи то додаткова опція? Цікавить пересилання на склад.