Купівля товарів в Інтернет-магазинах

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем mamba, 26 Серпень 2010.

1. allusya

allusya Well-Known Member

Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах

Поясніть мені, будь ласка, бо сама не можу зрозуміти в чому різниця замовлення на Нексті в Україні і Англії? Ціни ніби однакові? Я чогось не знаю чи погано рахую ? ))))

2. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

я безтрекові завжди вибирабю, бо найдешевші, вже 24 посилки прийшло нормально. були перебої, коли заборонили ввіз бадів і вітамінів, тоді одна посилка загубилася, але через 2 місяці вернулася назад на айхерб і мені повернули гроші

3. Allo

Allo Active Member

Я побачила лише одну відмінність - на українському сайті нема сейлу.

4. Dominika

Dominika Well-Known Member

На днях влаштувала велике прибирання в своїй шафі з поточним одягом і з одягом, який відкладений через неактуальність . В результаті «чуток офигіла»))))) Бо побачила купу одягу, який купувався через Інтернеті і через різні причини був відкладений чи просто не носиться. Десь не підійшов розмір, десь бажане не співпало з «отриманим» . Я дивилась на ту купу і бачила купу своїх грошей(((, які були викинуті в трубу. Я наче і не новачок в інтернет-купівлі. Років напевно 7 вже замовляю собі сама або частіше через посередників. І все рівно трапляються казуси. Є декілька кофтин для чоловіка, в яких закороткі рукави і довжина, хоча по замірах сайтів ніби все було добре. Є пару моїх светрів, в яких завузькі рукави біля плечей, а так ніби добре. Щось закоротке виявилось чи завузьке в плечах. З розмірами взагалі халепа. Наприклад, з Манго і НМ завжди замовляла Еску, все підходило. Але звідки взялися звідти речі цього розміру , в яких можна помістити ще одну мене? Так, можна десь пришити, щось розшити, щось продати. Але, йолкі-іголкі, для чого я економлю час і гроші, купуючи в Неті? Для того, щоб потім мастити голову фотографуванням, виставлянням на форумі чи пошуком спеціаліста, який підправить річ?! Якось не задумувалась над цим… Ну прийшов пакунок, одна річ не підійшла, нічого страшного. Але якщо так їх всі скласти – Мама Мія))))
    Карочє))) зробила такий висновок:
    залишаю в закладках декілька магазинів: 6 pm – маю пар 15 взуття звідти, жодного «промаху», усе чудово носиться, асос – трохи дорого, але зрідка на акціях там можна купити бомбезні і якісні речі, ТаоБао- так, Китай, але тільки там я можу замовити купу сумок на щоденне юзання за 50-70 грн, біжутерію і аксесуари за копійки, які потім бачу в магазинах за ціною в десятки разів більшою, Амазон – дитяче, іграшки, зрідка одяг і взуття, Вікторія Сікрет. Це ті магазини, речі з яких у мене не потрапили у «відкладену купу».
    В інші магазини, обіцяю собі, заглядати не буду. Чесно-чесно. Ага…)))

5. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Якщо це Некст Дірект, (в Україні), то ви купуєте напряму, оплачуєте лише вартість товару (на суму від 300грн доставка безкоштовна),
    а якщо замовляти з Нексту з Англії, тоді посередники беруть відсотки за свої послуги, + доставка , тоді виходить ціна дорожчою.

І на українському, як вже написали, немає сейлу.

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

В мене питання щодо віртуальної картки - замовила, є номер картки, термін дії, але cvv-коду нема - вже 10 раз його замовляла - відповідь все та сама - мол прийде смс-кою.Ну й вже 3 день глухо. Ви теж так довго чекали?...пишу в он-лайн підтримку - відповідь генільна - роз"яснення мені про pin-код до картки :girl_devil:

7. Kolomyianka

Kolomyianka New Member

Будь моя воля, я би все купувала в інтернет магазині:) маю малесеньку дитину, тому часу деколи не вистачає на походеньки по магазинам і базарам. Купувала до Нового року плаття максі, темно зеленого кольору в українського бренду. Доставили Новою Поштою додому. Дуже зручно і чекала всього день. Розмір підійшов. Щастю не було меж:) маю велику мрію зробити замовлення на сайті Вікторія Сікрет, але поки дуже боюся пустити гроші на вітер... Може, хтось колись навчить робити там замовлення:girl_crazy:

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

З Вікторіяс сікрет варто замовляти білизну, але одяг там часто неякісний, особливо всякі плаття, кофти. Розміри часто не відповідають дійсності і кольори.

9. Kolomyianka

Kolomyianka New Member

О так! думаю про деякі одиниці білизни іхньоі фірми мріє кожна:kiss:Ви замовляли з їхнього сайту?

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

я замовляла 2 рази купальники й одяг - плаття. Чекаю знову на якийсь сейл, щоб новий купальник собі виловити :).

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я досить часто білизну в них беру, купальники. Одяг більше не беру. Іноді купляю в магазині, але частіше он-лайн. На сайті більший вибір.

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

якраз буде black friday, потім cyber monday

12. Kolomyianka

Kolomyianka New Member

Ви напряму замовляєте чи через посередника?

13. casablanka

casablanka Щаслива особистість

А доставка відбувається одночасно всього товару відразу чи кожної речі окремо? Я так розумію що там різні продаці, система як на ебеї? І доставка вийшла справді Free Shipping?

14. cupa

cupa New Member

підкажіть,будь ласка,на якому сайті можна гарну біжутерію підібрати.дякую

15. Людок

Людок New Member

Якщо купляєте товар в одного продавця і замовите разом, то одною посилкою.
    Продавці мають типу свої магазини, можна зорінтуватись, що продають.
    Якщо в різних продавців, то різними посилками.
    якщо пише фрішип, то так і є.

16. casablanka

Я зрозуміла що система ebayївська. Дещо собі пригледіла на aliexpress, але продавці різні. Не дуже то хочеться 5 речей по черзі отримувати.

17. Tempernice

А в чому проблема, якщо по черзі отримувати? Якщо вибирати безкоштовну доставку, то після оплати картою товару більше нічого не платиться. Так навіть цікавіше і зручніше, бо якщо щось загубиться то не все зразу:) У мене був період коли я назамовляла з аліекспресу шт 20 різних дрібниць від різних виробників за період 2-3 дня. Більшість посилок прийшло за 15 днів, остання прийшла через 65 днів від дати замовлення. Зручність в тому, що посилки непогано відстежуються, принаймні завжди видно коли попадають в Київ, потім у Львів і на своє відділення. Я ходила на пошту раз в тиждень і забирала по кілька посилок.

18. casablanka

Для мене в тому і проблема, що з пошти можу лише в суботу забирати, а по буднях у мене зовсім немає часу. А якщо дізнаюсь що щось прийшло, не стримаюсь щоб довго на пошті лежало, буду бігати.:radist:

19. Tempernice

20. casablanka

А на сайті спортивного одягу sportsdirect є плата за доставку, хто замовляв??? Зараз дуже привабливі знижки, а я щось не можу розібратись!